2024 and “The Future is Yours!”

 

 

 

Καμιά φορά δεν είναι μόνο το δώρο που θα μας προσφέρουν. Είναι και τι συμβολίζει αυτό το δώρο. Για παράδειγμα το υπέροχο κόσμημα γούρι από τα Stella’s Recip-y  αλλά και το Δέντρο της Ζωής που θα δείτε σε φωτό παρακάτω,  ήταν τα πιο αγαπημένα μου δώρα για φέτος.

 

 

 

 

 

Ας πάρουμε για παράδειγμα μια παλέτα μιακιγιάζ. Μια παλέτα είναι μια παλέτα. Όσο όμορφα και κολακευτικά χρώματα  και αν έχει,  δεν συμβολίζει κάτι. Εκτός και αν επι τούτου το ψάξεις για να συμβολίζει και κάτι.

 

 

The future is Yours. Τι καλλίτερη ευχή για να ξεκινησει η νέα χρονιά; Αυτή είναι και η ονομασία της όμορφης, χρωματιστής παλέτας μακιγιάζ  Sephora The Future is Yours Radiate Positivity,  αλλά και η δική μου ευχή στα πέντε πρώτα bb girls για φέτος, τις 5 πρώτες commentators που τώρα πλέον πρέπει να έχουν ήδη λάβει το δώρο τους.

 

 

 

 

Μια παλέτα σκιών με οκτώ βασικές, διαχρονικές αποχρώσεις για να αναδείξετε το βλέμμα σας. Οκτώ ματ και λαμπερές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό look.  Με βασικές και ευκολοφόρετες αποχρώσεις σε ματ, ιριδίζοντα, περλέ και μεταλλικά τελειώματα.  Η ελαφριά, βελούδινη υφή τους διευκολύνει τη χρήση και προσφέρει έντονο χρώμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Με το καθρεφτάκι στη συσκευασία μπορείτε να την έχετε μαζί σας για γρήγορα on the go ρετούς.

 

Τέλος, το χαρτόνι στην παλέτα, αλλά  και το κουτί παρασκευάστηκε από υλικά προερχόμενα από δάση που τελούν υπό βιώσιμη διαχείριση.

 

Happy New Year  bb girls!

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Υπέροχη παλέτα αλλα πιο υπέροχο το ΒΒclub μας. Καλή χρονιά με χρώματα σαν αυτά της παλέτας, σαν φωτεινό ουράνιο τόξο!

  2. Αυτή την υπέροχη παλέτα την άρπαξε κατευθείαν η μεγάλη μου κόρη (αλλά όπως μου είπε θα τη μοιραζόμαστε – μου έκανε και χάρη δηλαδή 😉) Σ’Ευχαριστούμε τόοοσο πολύ αγαπημένη μας, γενναιόδωρη Τζούλια και εύχομαι 2024 ευχές για υγεία, αγάπη, χαρούμενες στιγμές και εννοείται πολλές BB moments💜

  3. Πολύ όμορφη παλέτα και συσκευασία!!!
    τα αγαπημένα bb girls θα βλέπουν με νέα ματιά το μέλλον!!!
    Επιτέλους λύθηκε και η απορία μου με emails …κάτι σαν secret Santa….😄🤩🥰

  4. Καλή χρονιά υπέροχές μου!! Να χαρείτε το δωράκι σας κι έτσι πολύχρωμη να είναι η διάθεσή σας. Του χρόνου όλες εδώ. Δεν θα αποφοιτήσουμε ποτέ αγαπημένη μας δασκάλα 🤣
    Μουτςς

  5. Καλή Χρονιά! Ευχαριστούμε πολύ πολύ και για την όμορφη παλέτα ( έχει τα αγαπημένα μου χρώματα!) αλλά πιο πολύ θέλω να πω ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα bb! 💖

  6. Συγχαρητήρια και καλή χρονιά στα τυχερά κορίτσια του beautyblog μας!

  7. Καλή πολύχρωμη Χρονιά bb world! Υπέροχη η παλέτα σκιών απο τα λατρεμένα Sephora, με καταπληκτικά χρώματα που αναμειγνύονται εύκολα, αλλά πιο υπέροχο είναι το μήνυμα της αισιοδοξίας και της θετικότητας που αυτή συνοδεύει! Παλέτες σκιών υπάρχουν πολλές αλλά μόνο μια είναι αυτή που θα μου θυμίζει την αισθητή παρουσία μου στο πιο αγαπημένο μου blog!

  8. Και πάλι ευχαριστούμε…εννοείται πως ήδη την έχω δοκιμάσει….

  9. Καλησπερα
    Σου ευχομαι να εχεις χρονια πολλα και καλα.
    Με υγεια και μονο οσα εσενα σε κανουν να νιωθεις ομορφα
    Σ αγαπω παντα
    Φιλια πολλα
    Καλο Σαββατοβραδο να εχεις

  10. Ευχαριστούμε γλυκιά μας Τζούλια ο,τι κ να πούμε για σένα είναι λίγο 😊 Η παλέτα είναι υπέροχη, φοβερές αποχρώσεις κ πολύ καλή απόδοση από τα αγαπημένα μας Sephora!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.