Eπιλέγουμε… σχεδόν κραγιόν για τον χειμώνα.

 

 

Έχει γίνει χαμός τον τελευταίο καιρό στο tik tok με το viral πλέον κραγιόν της Clinique Almost Lipstick Black Honey (από εκεί και η έμπνευση για το σχεδόν του τίτλου).

 

Μιλάμε τώρα για ένα κραγιόν που δεν είναι ούτε πέντε, ούτε δέκα, ούτε δεκαπέντε χρόνια στην αγορά αλλά τριαντα πέντε ολόκληρα χρόνια (λανσαρίστηκε το 1989! )  και χάρη στη Gen Z κάνει φοβερό revival. Λέγεται ότι παγκοσμίως πωλείται ένα κάθε τρία λεπτά. Μην βλέπετε στη φωτογραφία το χρώμα του και νομίζεται ότι κάθεται σκούρο πάνω στα χείλη. Καμία σχέση. Είναι ένα απόλυτα sheer διάφανο κραγιόν που όταν το απλώνεις δίνει μια φυσική ζουμερή και ροδαλή απόχρωση ανάλογα με το φυσικό χρώμα των χειλιών- ένα αποτέλεσμα φυσικό αλλά καλύτερο από το φυσικό. Είναι από αυτά τα … σχεδόν κραγιόν που δεν χρειάζεται ούτε καθρέπτη για να το βάλεις- δεν πρόκειται να κάνεις λάθος όταν το απλώσεις. Θυμίζει και balm με χρώμα αφού ενυδατώνει βαθιά τα χείλη  και φυσικά ανάλογα με τις στρώσεις μπορείς να «χτίσεις» το χρώμα, πιο απαλό τη μέρα, λίγο πιο έντονο το βράδυ.

 

 

 

Προχθές λοιπόν είχα μια συζήτηση με τον κ. Ρωμανό ο οποίος αποφάσισε να κάνει  ψηφιακή αποτοξίνωση (μη χαίρεστε μισή ώρα κράτησε αυτό..) Παρόλα αυτά σκέφτηκα ότι επειδή όλες το παρακάνουμε λίγο τις γιορτές με τα έντονα  κόκκινα, μπορντό και ματ κραγιόν (και καλά κάνουμε βέβαια) ίσως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για μια «κραγιονική αποτοξίνωση» άρα νομίζω ότι και το Almost Lipstick Black Honey αλλά και τα sheer διάφανα κραγιόν που θα δούμε παρακάτω είναι ιδανικά γι’ αυτό τον σκοπό.

 

e.l.f Hydrating Core Lip Shine “Joyful”, με πανάλαφρη ενυδατική φόρμουλα που δεν κολλάει και «χαρούμενο» χρώμα.

 

 

 

 

Nars Sheer Lipstick “Gipsy”, ελάχιστα πιο  έντονο αυτό αλλά και πάλι η φόρμουλα είναι sheer και διάφανη και η συγκεκριμένη ζεστή απόχρωση ταιριάζει σχεδόν σε όλες.

 

 

 

 

Mac luster lipstick See Sheer, έντονη λάμψη, φόρμουλα που απλώνεται πανεύκολα, ωραία sheer nude απόχρωση που ταιριάζει σε όλες

 

 

 

 

Kiko Milano Glossy Dream Sheer Lipstick 207, άνετο, φουλ ενυδατικό, πανάλαφρο στα χείλη, υπέροχη ροζ απόχρωση για ένα sheer touch of glamor.

 

 

 

 

Liposan Blackberry Shine. Πόσα παραπάνω να πούμε για το Liposan;  Υπάρχει ένα παντού. Στην τουαλέτα, στο μπάνιο, στην τσάντα, στο αυτοκίνητο, σε τσέπες, σε συρτάρια,  από εδώ και από εκεί. Η  απόχρωση που προσομοιάζει περισσότερο σε διάφανο κραγιόν παρά σε balm,  είναι η Blackberry Shine.

 

 

 

 

ARTDECO Hydra Care Lipstick “Charming Oasis”, χάρη στην εμπλουτισμένη του φόρμουλα προσφέρει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση μαζί με ένα «ίχνος» ροδαλού χρώματος στα χείλη

 

 

 

 

Έγραψα χειμώνα στον τίτλο γιατί τα μετεωρολογικά λένε ότι μάλλον έρχεται, στο δρόμο είναι. Πάντως όλο αυτό το φετινό δε λέω, ωραίο ήταν για γιορτινές βόλτες πέρα δώθε,  αλλά από την άλλη εμένα μου φέρνει και λίγο φόβο. Προχθές έβλεπα ένα ωραίο μαύρο σακάκι σε κάποια γνωστή μπουτίκ και με πλησίασε η πωλήτρια και μου είπε «το έχουμε και σε ωραία ανοιξιάτικη μπεζ απόχρωση» Της απάντησα «α, σωστά, αφού τώρα έχουμε άνοιξη,  άρα την άνοιξη θα έχουμε χειμώνα» (δεν το αγόρασα αν αναρωτιέστε- ούτε το μαύρο, ούτε το μπεζ- μπερδεύτηκα). Λένε για βροχή σήμερα. Εδώ ακόμα δεν έχει φτάσει.

 

 

13 Σχόλια
  1. Και σε εμένα πρωί πρωί δύο μέιλ ήρθαν με τα νέα ανοιξιάτικα συνολακια 🤣🤣 Τι να πω ….
    Όσο για το κραγιόν το έχω δει και εγώ στο τικ τοκ και η πρώτη σκέψη ήταν πως ένα τόσο παλιό προϊόν έγινε viral .Βέβαια αυτό το έχω παρατηρήσει στο τικ τοκ και για άλλα….Εμένα προσωπικά είναι από τα προϊόντα που προτιμάω και το liposan black berry το έχω πάντα καμιά φορά το χρησιμοποιώ και ως ρουζ δίνει μια λάμψη υγείας.

  2. @SofiaT: Φυσικά, φυσικά! Liposan για όλες τος δουλειές! 😀😀😃

  3. Καθημερινά, στα πηγαινέλα σχολεία, φροντιστήριο κλπ φοράω συνήθως lipbalms, ποτέ κραγιόν, οπότε την…κραγιονικη αποτοξίνωση την έχω στο τσεπακι🤣.. Κ εδώ Πειραιά ήλιο έχουμε ακόμα, αλλά έχει αρχίσει βοριαδακι..

  4. Η Clinique , γενικά το έχει αυτό με την διαχρονικότητα των προϊόντων της. Εμένα το κραγιόν που με έκανε να πω: αυτό είναι! Το κραγιόν της Mac.
    xx

  5. To Clinique Almost Lipstick Black Honey θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Είναι πολύ όμορφη απόχρωση, στο παρελθόν είχα στην ίδια απόχρωση ρουζ και eye liner απο εποχιακό μακιγιαζ της εταιρίας!

  6. Όπως έχω πει και παλαιότερα, είμαι κορίτσι του Liposan σε βαθμό εθισμού!👄💄
    Μουτςς

  7. Σχεδόν πείστηκα για το Clinique… Και λέω σχεδόν, γιατί αυτό το σχεδόν το εφαρμόζω με το Benetint.

  8. Εκτός απο το black honey με κέρδισε το nars- αλήθεια τα elf πότε θα έρθουν στην ελλάδα??????

  9. @nn: Σε αρκετά ελληνικά online beauty καταστήματα θα βρεις e.l.f. Ακόμα και το skroutz έχει.

  10. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το ήθελα.Έχω πάρει από ESTEE ένα πολύ ωραίο gloss χωρίς χρώμα για περιποίηση και για λάμψη.Θα ήταν ωραίο να έβγαινε και με χρώμα.

  11. Θέλω να δοκιμάσω το ARTDECO Hydra Care Lipstick όπως και δηποτε… εγώ το κλασικό liposan δεν το πολυσυμπαθώ έχω δοκιμάσει πολύ καλύτερα όπως από Neutrogena

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.