5 celebrities φόρεσαν ακριβώς το ίδιο (exclusive) κραγιόν στις Χρυσές Σφαίρες!

 

 

Κανονικά όσον αφορά τις φετινές Χρυσές Σφαίρες δεν πρέπει να μιλήσουμε για τίποτα άλλο παρά για την μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου. Περηφάνια,  έως εκεί που δεν πάει.

 

Από εκεί και πέρα ωραίες οι παρουσίες, εντυπωσιακά τα outfits, έλαμπαν οι celebrities, τα nude lips είχαν την τιμητική τους και behind the scenes από τους makeup artists,  μάθαμε ότι πέντε από αυτές φορούσαν ακριβώς το ίδιο κραγιόν: το Chanel 31 Le Rouge Satin Lipstick σε απόχρωση Rouge Beige.

 

 

 

 

Jennifer Aniston

 

Η makeup artist Angela Levin άπλωσε πρώτα λίγο foundation και διάφανη πούδρα στα χείλη της Jennifer και πριν απλώσει το κραγιόν  έκανε το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών της ίδιας μάρκας Chanel Le Crayon σε απόχρωση Nude Brun. Το αποτέλεσμα «φυσική καλιφορνέζικη λάμψη».

 

 

 

Brie Larson

 

H makeup artists Nina Park προτίμησε ένα ηλιοκαμένο και φυσικό look υγείας για την ηθοποιό. Απαλό bronzer και κραγιόν Chanel 31 Le Rouge Satin Lipstick σε απόχρωση Rouge Beige.

 

 

Margot Robbie

 

Ένα απαλό Barbie άγγιγμα ήθελε η διάσημη makeup artist Pati Dubroff για την πανέμορφη Margot. Τίποτα έντονο, τίποτα βαρύ. Άπλωσε στα χείλη το κραγιόν Chanel 31 Le Rouge Satin Lipstick σε απόχρωση Rouge Beige και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των χειλιών με μια ιδέα από το  lip balm Chanel Le Beiges Lip Balm μόνο στο κέντρο των χειλιών,  για φυσική ροζέ λάμψη.

 

 

 

Keri Russell

Το γνωστό «έντονα μάτια, nude χείλη» εφάρμοσε η makeup artist Tina Turnbow για την Keri Russell. Πάνω από το κραγιόν Chanel 31 Le Rouge Satin Lipstick σε απόχρωση Rouge Beige άπλωσε το lip & cheek balm Chanel No 1 στην απόχρωση Healthy Pink για τέλειο ζουμερό αποτέλεσμα

 

 

 

 

Ali Wong

 

Ο makeup artist  Daniel Martin εμπνεύστηκε από το ντεφιλέ της Chanel πίσω στο 1996 «με σκούρα smoky μάτια και nude- μπεζ χείλη» και για τα χείλη της Ali Wong χρησιμοποίησε και αυτός το Chanel 31 Le Rouge Satin Lipstick σε απόχρωση Rouge Beige.

 

 

 

 

 

Όσον αφορά το ίδιο το κραγιόν, σημειώστε ότι είναι από την exclusive σειρά της Chanel 31 Le Rouge ονομασία με έμπνευση φυσικά από την iconic διεύθυνση της μπουτικ Chanel στο νούμερο 31 της Rue Gambon. Δώδεκα αποχρώσεις,  μέσα σε μια διάφανη κρυστάλλινη θήκη– η Chanel έκανε 4 χρόνια για να καταφέρει να δημιουργήσει τη θήκη μια που υπήρχε δυσκολία στον συγκερασμό του κρυστάλλου με το μέταλλο και με μαγνητικό και refill μηχανισμό.

 

 

 

 

 

Ήθελαν να  θυμίζει τους καθρέπτες που κοσμούν την εσωτερική σκάλα της μπουτίκ,  εκεί που ο μύθος θέλει να στεκόταν πάντα η Gabrielle κατά τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας της εποχής. Μοναδική anti aging φόρμουλα για τα χείλη,  το κραγιόν πωλείται μέσα σε μαύρο ή ασημένιο pouch για το προστατεύει από φθορές και κλεισμένο σε κουτί Chanel. Με τιμή πάντως που αγγίζει περίπου τα 200Ε  το λες και collectors item. (το refill κοστίζει 80Ε)

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λανθιμο, άξιζε τη διάκριση και είμαι σίγουρη ότι θα “χτυπήσει” και καμιά 10ρια υποψηφιότητες στα Όσκαρ! Και να πάρει και το αγαλματίδιο 🙏. Όσο για το κραγιόν των celebrities ήταν μια σοφή safe επιλογή το απαλο χρώμα, το οποίο και κολακεύει όλα τα χείλη και δεν κινδυνεύεις να πασαλιφτεις και νομιζω δεν πέφτει από τη μόδα.. Απλησίαστο βέβαια το συγκεκριμένο για τον πολύ κόσμο

  2. Aυτό το κραγιόν συνάδει με την ανυπέρβλητη πολυτέλεια που αντιπροσωπεύει απόλυτα τον οίκο Chanel! Εντάξει λίγη ματαιοδοξία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! 🙂

  3. Από όλες τις celebrities, νομίζω πως μόνο η Margot λάμπει με αυτό το κραγιόν, και θες να δεις την φωτογραφία της ξανά και ξανά. Ακριβό βέβαια, αλλά πολυτελές και Chanel… Όσο για τον Λάνθιμο, πολλά συγχαρητήρια! Από τα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα φαινόταν ότι θα ξεχωρίσει.
    xx

  4. Άν εξαιρέσουμε την margot , σε όλες δείχνει άχρωμο και άτονο! η κόκκινη απόχρωση της τελευταίας φωτο άκρως θελκτική όπως και η συσκευασία του κραγιόν

  5. Dior ROUGE PREMIER vs Chanel 31 Le Rouge Satin
    Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω😁
    Εδώ φαίνεται πολύ απλά ότι ανοίκουν στην κατηγορία των συλλεκτικών αντικειμένων με αυτές τις τιμές.

  6. Ψηφίζω την εκδοχή Τζένιφερ…για ευνόητους λόγους… 💜💜💜💜💜💜

  7. Η Ali Wong μου άρεσε πολύ. Λιτή και κομψή.
    Μουτςς

  8. Μου άρεσε μόνο στη margot robbie,στις άλλες ήθελε χρώμα,ήταν άτονες.Ένα κραγιόν chanel είναι πάντα επένδυση,μη μιλήσω για τις τσάντες των οποίων η τιμή ανέβηκε όπως γράφεται.

  9. Μου άρεσε μόνο στην Margot Robbie,θα συμφωνήσω ότι οι άλλες φαινόταν άχρωμες… ειλικρινά σαν να μην φορούσαν κραγιόν φαινόταν

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.