Ποιο είναι το πρώτο παγκόσμιο 100% vegan beauty brand;

 

 

 

H The Body Shop ήταν πάντα ένα cruelty free brand. Τώρα το 100% των συνθέσεων των προϊόντων  είναι πλέον vegan.

 

Στη The Body Shop πιστεύουν ότι κανένα ζώο, μικρό ή μεγάλο, δεν πρέπει να πληγώνεται στο όνομα των προϊόντων ομορφιάς και αυτή η εκστρατεία έχει ξεκινήσει  ήδη από τη δεκαετία του 1980 για την απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα.

 

Η The Vegan Society αποτελεί το παγκόσμιο ιδανικό πρότυπο για την πιστοποίηση vegan προϊόντων. Το σήμα Vegan Trademark είναι ευρέως αναγνωρισμένο ως το παγκόσμιο πρότυπο για τα vegan προϊόντα, διασφαλίζοντας ότι δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης.

 

 

 

 

Η The Vegan Society λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την πιστοποίηση, και κάθε πρώτη ύλη στον κατάλογο των προϊόντων της The Body Shop έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά. Πάνω από 4. 000 κωδικοί  διερευνήθηκαν σχολαστικά, κάθε προϊόν επανεξετάστηκε στο σύνολό του για να διασφαλιστεί ότι είναι πλήρως συμβατό. Μόνο τότε κάποιο προϊόν λάμβανε την πιστοποίηση με το Vegan Trademark.

 

Το να γίνει 100% vegan μία εταιρεία αυτού του μεγέθους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ένα τόσο απαιτητικό εγχείρημα απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, που λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις λεπτές ισορροπίες των οικοσυστημάτων του πλανήτη και προβλέπει ένα μεταβατικό διάστημα προσαρμογής για τις τοπικές κοινότητες παραγωγών που  προμηθεύουν με συστατικά ζωικής προέλευσης προκειμένου να προετοιμαστούν για τη στιγμή που το προιόν θα είναι πλέον 100% vegan.

 

 

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο,  στη The Body Shop

 

 

10 Σχόλια
  1. Ευκαιρία να ακολουθήσουν το παράδειγμα κι άλλες εταιρίες!
    Μουτςς

  2. Ένα μεγάλο μπράβο, και απο εμένα στη The Body Shop!

  3. Τα body butters τους είναι υπέροχα! Μοσχομυρίζουν! Το αγαπημένο μου είναι με τη καρύδα!

  4. Θα με συνοδεύει παντα η μυρωδιά του white musk

  5. Αγαπημένη εταιρεία, αγαπημένα προ’ι’όντα…

  6. Μπράβο,αυτά τα body butter είναι αναντικατάστατα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.