Ένας Tom, φέρνει τον Άγιο Βαλεντίνο.

 

 

Ξέρω είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε από τώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά η Tom Ford Beauty, νωρίς νωρίς φέτος λάνσαρε την limited edition συλλογή μακιγιάζ “Love Collection”  ειδικά γι’ αυτή τη μέρα και τι να κάνω; Tom είναι αυτός και εμείς ακολουθούμε.

 

Βεβαια έχω να σας πω ότι μου έκανε εντύπωση αυτή η συλλογή,  γιατί δεν είναι καθολου στα Tom Ford πρότυπα. Δεν έχει καμία σχέση με το minimal, διακριτικά πολυτελές και κάπως ουδέτερο packaging στο οποίο μας έχει συνηθίσει ο μέτρ. Με έντονο κόκκινο packaging ενώ οι καρδούλες… νομίζω όταν θα τις είδε ο ίδιος θα χτύπησε και η δική του καρδούλα και όχι για καλό λόγο.

 

Anyway, παρότι δεν θυμιζει Tom δεν παύει να είναι μια όμορφη συλλογή με μόλις τέσσερα προιόντα – μια παλέτα ματιών, ένα ρουζ και δυο κραγιόν -και δίνει και ιδέα για δωράκι έστω και νωρίς. (του Tom τα παιδιά,  πριν πεινάσουν μαγειρεύουν)

 

Love Collection Eye Color Quad  Eyeshadow Palette, τέσσερις απαλές και ρομαντικές αποχρώσεις σε σχήμα καρδιάς. Φοριούνται και μόνες τους ενώ αν τις βρέξετε δίνουν πιο έντονο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Love Collection Lip Color Matte Lipstick, δυο κραγιόν, με πλούσιο χρώμα και βελούδινη ματ φόρμουλα σε σέξι κατακόκκινο packaging. Αποχρώσεις 100 100 και Scarlett Rouge

 

 

 

 

 

 

Love Collection Powder Blush ρουζ σε σχήμα καρδιάς για ρολαδό χρώμα υγείας στα μάγουλα. Όπως σε όλα τα προιόντα, έτσι και εδω τα αρχικά TF, είναι center stage. Απόχρωση Sundrink.

 

 

 

 

Καλή εβδομάδα bb girls!

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλή μας εβδομάδα, blue Monday λένε σήμερα 😉.. Αλλά με τα ωραία του Tom Ford την βλέπουμε πιο αισιόδοξα, έχουμε κάτι να περιμένουμε 😊

  2. Παρόλο που μου αρέσουν γενικά οι καρδούλες στις συσκευασίες (τις έχουμε δει και σε άλλες συλλογές διαφορετικών οίκων ,YSL για παράδειγμα) δεν μου κάνουν για τα πρότυπα του Tom Ford, φαίνονται όμορφες οι αποχρώσεις πάντως..ειδικά το ρουζ!

  3. Καλή εβδομάδα bbgirls. Καταπληκτικά κραγιόν!
    xx

  4. Καλή εβδομάδα!!!!
    Η απόχρωση Scarlett Rouge είναι υπέροχη!!!

  5. Καρδούλες και Tom Ford? Αναπάντεχο😯
    Μουτςς

  6. Η δικιά μου καρδούλα πάντως χτύπησε για όλα. Μα για όλα; Tom, τι μας κάνεις; Και με τα Tom σου και με τα μη Tom σου…

  7. Ακόμα δεν τελε’ιωσαν καλά καλά τα λανσαρίσματα των Χριστουγέννων,έρχονται αυτά του Αγίου Βαλεντίνου.Και φυσικά,μας αρέσουν!!

  8. Εξαιρετικά προϊόντα!!!Εξαιρετικά αρώματα !!! Tom Ford κ Dior παίρνουν την πρωτιά πρωτίστως στα αρώματα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.