Mac Lunar Year 2024: Η χρονιά του Δράκου

 

 

 

Η φετινή Κινεζική ή Σεληνιακή Πρωτοχρονιά, πέφτει Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και  σύμβολό της είναι ο Δράκος. Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Mac λάνσαρε την limited edition σειρά μακιγιάζ Lovestruck  για να γιορτάσει «The Year of the Dragon».

 

(μεταξύ μας, με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια η Mac,  αφού και το χρώμα αλλά και  η ονομασία της σειράς παραπέμπει και σε Άγιο Βαλεντίνo – εκτός από δράκο)

 

 

 

 

Δύναμη, σοφία και γνώση, συμβολίζει ο δράκος και σύμφωνα με τους Κινέζους, αυτη θα είναι μια χρονιά που θα φέρει ευμάρεια και καλή τύχη. Αμήν.

 

Η συλλογή τώρα της Mac περιλαμβάνει και νέα και best selling προιόντα σε ωραίο έντονο κόκκινο packaging με καρδιές φολίδες για να θυμίζουν δράκο. Έξυπνο.

 

Lovestruck Luck Eyeshadow x 6 Παλέτα ματιών  με έξι ζεστές  αποχρώσεις σε λαμπερές αλλά και ματ υφές.

 

 

 

 

 

 

 

Lovestruck Luck Lustreglass Sheer-Shine Lipstick – μιλήσαμε τις προάλλες για τα sheer κραγιόν και εδώ τα βρίσκουμε σε τρεις εντελώς νέες αποχρώσεις. Φόρμουλα με βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο που χρωματίζει απαλά και πράλληλα θρέφει τα χείλη. Lucky Has It, Powerfully Potent, Sweeter Cinnamon.

 

 

 

 

 

 

 

Lovestruck Luck Powder Blush, ρουζ σε δυο limited edition αποχρώσεις- μπορντό και ροδακινί, εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε.

 

 

 

 

 

Lovestruck Luck  Molten Metal Highlighter, το σταρ προιόν της συλλογής είναι αυτό το υγρό highlighter. Φοριέται μόνο του για έντονη λάμψη ή αν προτιμάτε προσθέστε λίγες σταγόνες στο foundation ή την ενυδατική κρέμα σας για πιο διακριτική λάμψη.

 

 

 

 

 

 

Lovestruck Luck Macstack Mascara Micro Brush, μάσκαρα που χτίζεται ανάλογα με τις στρώσεις και χαρίζει όγκο και μήκος. Το βουρτσάκι της είναι ιδανικό και για πολύ κοντές βλεφαρίδες.

 

 

 

 

Lovestruck Luck Hyper Real Cleansing Oil, κάνει βαθύ καθαρισμό, απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο χωρίς όμως ίχνος λιπαρότητας. Φόρμουλα με jojoba, εκχύλισμα παιώνιας και Βιταμίνη Ε.

 

 

 

Lovestruck Luck Studio Fix Set + Blur Loose Powder, πανάλαφρη πούδρα που απορροφάει τη λιπαρότητα, σταθεροποιεί το μακιγιάζ και δίνει ματ τελείωμα στην επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

(πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια Ιανουάριο του 2020 είχα κάνει πάλι ένα post για το Mac Lunar Year ήταν τότε η Χρονιά του Αρουραίου και τα προιόντα είχαν ένα πραγματικά πολύ ωραίο packaging. Μόλις λίγες μέρες μετά, έπεσε ο αρουραίος και μας πλάκωσε, όπως θα θυμάστε)

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πάντα οι προτάσεις της Mac είναι εκπληκτικες!! Το highlighter & το cleansing oil θα τσεκάρω από κοντά, ελπίζω να τα έχουν φέρει στο κατάστημα τους στην Ερμού ❤️ (σίγουρα η χρονιά του Δράκου δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη χρονιά του Αρουραίου – ακόμα και σαν ζώα απέχουν έτη φωτός 😜😜)

  2. Σίγουρα η Mac προσπάθησε να συνδιάσει και τα δύο
    γιατί κανονικά είναι η χρονιά του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΞΎΛΙΝΟΥ
    ΔΡΆΚΟΥ 😄😄😄Λογικά θα είναι μια καλή χρονιά εάν κρίνουμε ότι ο δράκους για τους Κινέζους αντιπροσωπεύει την τύχη κ.λ.π Βέβαια συνδέεται και με το νερό,βροχή, τυφώνες….

  3. Ας ελπίσουμε ο Δράκος να φέρει τη πολυπόθητη τύχη σε όλους μας! Να κάψει ό,τι αρνητικό! Από τη συλλογή μου άρεσε το Lucky Has It ,Lovestruck Luck Lustreglass Sheer-Shine Lipstick!

  4. Από τις πιο όμορφες συλλογές! Έτσι κι αλλιώς αγαπάμε Mac, αλλά αυτή η συλλογή είναι το κάτι άλλο! Θα ήθελα πολύ να τα αγοράσω όλα τα προϊόντα του post. Αλλά, θα ξεκινήσω με το κραγιόν powerfully potent και το highlighter. Ελπίζω να μας φέρει τύχη, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα αυτή η χρονιά του Δράκου! Το έχουμε όλοι μας τόσο ανάγκη!
    xx

  5. Η χρονιά του ξύλινου δράκου, για την ακρίβεια…. στο μεταξύ, στην πρώτη θέση στην κατάταξη των ζωδίων που θα έχουν την περισσότερη τύχη την χρονιά του ξύλινου δράκου είναι ο Σκορπιός….θα λουστούμε στο χρήμα εμείς οι Σκορπιοί…
    Η loose powder ενδιαφέρουσα….

  6. Πολύ όμορφα!!Η mac πάντα βγάζει ωραίες σειρές,μόνο που γίνονται γρήγορα sold out.

  7. Αχ αυτή η Mac αχ!!! Σε κάνει να τα θέλεις όλα κάθε φορά..! Τα Shine Lipsticks κ η ροδακινί πούδρα μου κλείνουν το μάτι 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.