Φλογερή η Lancôme,  για τον Άγιο Βαλεντίνο 2024

 

 

 

Tι άλλο εκτός από ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου; Είτε το φορέσετε, είτε σας το κάνουν δώρο.

 

Πόσο μάλλον όταν αυτό το κόκκινο κραγιόν είναι το νέο L’Absolu Rouge Drama Matte Valentine’s Day Limited-Edition της Lancôme που κυκλοφόρησε ειδικά για το Valentine’s Day 2024.

 

 

 

Με ματ αλλά ανάλαφρη υφή και έντονο τελείωμα θα το βρείτε σε τρεις αποχρώσεις και σε μια πανέμορφη θήκη διακοσμημένη με βελούδινες καρδιές σε στυλ Pied-de-Poule.

 

Αποχρώσεις:

 

196 French Touch: Κόκκινο με πορτοκαλί undertone.

221 Dramatised Nude: Λαχταριστό και ζεστό nude- καφέ

277 French Tea: Πλούσιο ροζ

 

 

 

 

 

Μικρό, απλό και περιεκτικό το post σήμερα αλλά σας το γράφω από λίγο μακριά. Στο Λονδίνο βρίσκομαι bb girls και προχθές την Κυριακή φάγαμε το εστιατόριο «Retsina» που βρίσκεται στο Belsize Park. Μια περιοχή στα σύνορα με το Primrose Hill που δείχνει περισσότερο Γαλλική ή έστω continental European παρά Αγγλική, τα τραπεζάκια έξω πάνε και έρχονται.

 

Είναι ψηλά σε λοφάκι και από το Hill, έχεις πανοραμική θέα  στο Λονδίνο- το μάτι φτάνει μέχρι το The Shard. Θα μου πείτε είσαι στο Λονδίνο και πήγες να φας σε ελληνικό εστιατόριο; Τι να σας πω; Οι φίλοι μου με πήγαν, γιατί παρότι Άγγλοι λατρεύουν την Ελλάδα, έρχονται κάθε χρόνο το καλοκαίρι και τους λείπουν οι ελληνικές γεύσεις. Οπότε συχνά πυκνά κλείνουν τραπέζι σε ελληνικά εστιατόρια.

 

Το πάρκο στο Primrose Hill με την πανοραμική θέα.

 

 

 

Belsize Park

 

 

 

 

 

 

 

Στο εστιατόριο «Retsina»

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτά τα λίγα για τώρα, ελπίζω να βρω χρόνο και να τα «ξαναπούμε» σύντομα αγαπημένες.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Υπέροχες εικόνες, και τι ωραίο ελληνικότατο όνομα για το εστιατόριο! Και το κρασάκι!! Τζούλια μου πιες ένα ποτήρι και για εμας❤️.. Αγαπημένο το κόκκινο χρώμα και must για τον Βαλεντίνο❤️

  2. Η Lancome είναι η αγαπημένη μου μάρκα, τόσο τα προϊόντα περιποίησης όσο και το μακιγιάζ ειδικά τα κραγιόν της είναι μοναδικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας! Οι αποχρώσεις των κραγιόν είναι απίθανες! Τις αποχρώσεις 196 French Touch και 277 French Tea τις έχω ήδη στη κλασική τους συσκευασία! Θα θελα πολύ και την 221 Dramatised Nude ειδικά σε αυτή την πανέμορφη limited edition συσκευασία!

  3. Το La nuit Tressor Valentines advent calendar απο ότι είδα φέτος ακόμα δεν κυκλοφόρησε εδω στην Ελλάδα …

  4. @Julia μου πιες και για μας ένα ποτηράκι! Ωραίες εικόνες!

  5. Και Λονδίνο και φανταστική θέα και υπέροχος καιρός! Στην υγειά σας @Julia! Κόκκινο το κρασί, βαθύ κόκκινο και το κραγιόν που προτιμώ από την συλλογή της Lancone, γιατί απλά είναι τέλειο!
    xx

  6. Καλησπέρα @Τζούλια από την βροχερή Αθήνα
    Αν κρίνω από τις φωτό που μας δείχνεις (οι οποίες παρεπιπτόντως είναι υπέροχες ) έχουμε μάλλον ανταλλάξει τον καιρό 😁😁
    Το εστιατόριο δείχνει εξαιρετικό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ελληνική κουζίνα διαπρέπει στο εξωτερικό.

  7. Σκάλωσα στο χρώμα του ουρανού. Μου θυμίζει τους πίνακές σου.
    Μουτςς

  8. Όνειρο περνάς Τζούλια μας όνειρο☺️ Το πάρκο στο Primrose Hill το λιγότερο υπέροχο μπορώ να πω!!!!! Το 277 French Tea it’s for me ❤️❤️❤️

  9. Kαλά να περνάς!!Υπέροχες εικόνες!Το κόκκινο lancome είναι must-have.

  10. Στο κλίμα των ημερών η Lancôme 💓💕❣️💟❣️💞💓💕💌

  11. Have fun ,Jennifer 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.