To iconic κραγιόν Rouge Dior, μας επανασυστήνεται.

 

 

Υπάρχουν κάποια προιόντα που όσα χρόνια και να βρίσκονται στην αγορά, δεν χάνουν ποτέ την μοναδική τους αίγλη. Ένα από αυτά είναι και το κραγιόν Rouge Dior και η φετινή χρονιά 2024, σηματοδοτεί το επαναλανσάρισμα του.

 

Το αγαπημένο κραγιόν, ήταν εξάλλου το πρώτο προιόν ομορφιάς που λάνσαρε ο οίκος εβδομήντα ένα χρόνια πριν, πίσω στο 1953. Το λανσάρισμά του έγινε έξι χρόνια μετά από τη χρονιά ορόσημο, το 1947, τότε  που ο Christian Dior σύστησε στις γυναίκες της εποχής το New Look– τον νέο post war τρόπο ντυσίματος των γυναικών.

 

 

 

Οι αλλαγές του νέου Rouge Dior είναι μεν διακριτικές αλλά και διακριτές. Η συσκευασία είναι πλέον λίγο πιο λεπτή κλεισμένη σε σκούρα midnight blue θήκη. Διακοσμημένο με τις couture λεπτομέρειες του οίκου,  το συμβολικό μοτίβο “cannage” στο καπάκι και φυσικά τα ασημένια αρχικά CD που αγκαλιάζουν σαν δακτυλίδι τη θήκη, το Rouge Dior ακολουθώντας την εποχή,  επαναγεμίζεται.

 

Οι αλλαγές του όμως δεν περιορίζονται μόνο στην εξωτερική του όψη αλλά και στις πολλές περισσότερες πλέον αποχρώσεις καθώς και στη φόρμουλά του. Το κραγιόν είναι εμπλουτισμένο με διπλή ποσότητα φυσικών εκχυλισμάτων όπως η κόκκινη πεώνια, προστατεύοντας σε βάθος και αφήνοντας τα χείλη βελούδινα, απαλά και πολύ ενυδατωμένα χωρίς ίχνος αφυδάτωσης, ακόμα και στις πιο ματ επιλογές, ενώ το χρώμα μένει σταθερό για ώρες.

 

 

 

 

Θα το βρείτε σε 35 έξτρα πλούσιες αποχρώσεις και σε δύο τελειώματα Velvet (πιο ματ) και Satin (πιο λαμπερό). Εκτός από τις εκπληκτικές κόκκινες αποχρώσεις, υπάρχουν ακόμα πολλές nude, ροζ, κοραλί και μπορντό αποχρώσεις, για κάθε στιγμή και κάθε διάθεση.

 

 

 

 

 

Στις αποχρώσεις, υπάρχει  και το αγαπημένο χρώμα του ίδιου του Christian Dior το 720 Icone στη σκούρα ροζ απόχρωση, rosewood.

 

 

 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσει το επαναλανσάρισμα του Rouge Dior ο οίκος μας προσκάλεσε στο Ωδείο Αθηνών  για μια άκρως κόκκινη και λαμπερή βραδιά. Εκείνη τη βραδιά με τη βοήθεια της super makeup artist Γωγώ Μπουγιούκου,  δοκίμασα και το απίθανο Rouge Dior,  που βλέπετε παρακάτω. Είναι το Νο 777 Fahrenheit. 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Η κουμπάρα μου η Αννούλα ορκίζεται σε αυτό το κραγιόν, ως το ωραιότερο που έχει φορέσει ποτέ στη ζωή της!

  2. Λατρεύω Dior!! Τι εκπληκτικη η αυτή απόχρωση του κόκκινου Τζούλια μου, σου πάει πολύ!! Αλλά και οι παραπάνω αποχρώσεις είναι όλες υπέροχες.. Για εμένα θα προτιμήσω κάποιο κόκκινο με τελείωμα velvet, αυτήν την περίοδο προτιμώ τα πιο ματ

  3. Πόσο σου πάει αυτό το χρώμα δροσερό μου κοριτσάκι💜💋
    Μουτςς

  4. @Julia μου σου πάει πάρα πολύ η απόχρωση αυτή!

  5. Πόσο πιο iconic….
    Jennifer, εσυ είσαι στη φωτό ή η 16χρονη ανηψιά σου;;;

  6. Πώς σου παέι!!Είσαι πολύ όμορφη με ή χωρίς το κραγιόν Dior!

  7. Υπέροχο!!!! Το θέλω πολύ και είναι στην λίστα μου! @Julia σου πάει τρελά αυτό το κραγιόν!!!
    xx

  8. Πολλές αποχρώσεις ποια να πρωτοδιαλέξεις…. Το 777 είναι άκρως ανοιξιάτικο κ φρέσκο και σου πάει πολύ Τζούλια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.