Denim is the word για την Άνοιξη, από τα Marks & Spencer

 

 

 

“Denim made for you”! Αυτό είναι το μότο από τα Marks & Spencer για φέτος την Άνοιξη που προτείνει στυλάτες και all day επιλογές με focal point το denim.

 

Στη νέα Denim Collection θα βρείτε  μια σειρά από denim παντελόνια, μπουφάν και φούστες που  ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας ενώ και κολακεύουν κάθε φιγούρα και κάθε size.

 

Tζιν cargo, slouchy, στενής ή φαρδιάς γραμμής που ταιριάζουν στο σώμα κάθε γυναίκας και  αντικατοπτρίζουν απόλυτα κάθε στιλ. Denim κομμάτια με διάφορα μοτίβα που προσθέτουν ένα διαφορετικό twist και μια πινελιά κομψότητας σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

 

 

 

Για all day εμφανίσεις, συνδυάστε ένα πλεκτό φούτερ με την τζιν φούστα Marks and Spencer Denim Column Skirt, ή αν είστε φαν του double denim στιλ, συνδυάστε το Cotton Rich Denim Shirt με το Denim Wide Leg Jeans. Τα denim σακάκια με εξωτερικές ραφές, καθώς και τα τα denim jumpsuits και τα φορέματα προσθέτουν μια φρέσκια νότα στη Denim Collection.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ανδρική Denim Collection οι επιλογές από τζιν υψηλής ποιότητας με vintage στοιχεία, προσφέρουν άνεση και και στυλ και είναι κατασκευασμένα από 25% ανακυκλωμένο βαμβάκι. Επιπλέον, τα Performance Jeans, τα οποία διαθέτουν τεχνολογία θερμότητας, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες για άνεση σε κάθε θερμοκρασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέα σχέδια όμως θα βρείτε και σε παπούτσια για να ολοκληρώσετε το denim outfit που θα διαλέξετε.

 

 

 

 

 

 

 

Τη νέα Denim Collection θα βρείτε στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr.

 

8 Σχόλια
  1. Κλασσική συνήθεια να ψάχνουμε για denim την άνοιξη.Θα τα έχουμε υπόψη,ευχαριστούμε.

  2. Αγαπώ τόσο τα denim που πιστεύω ότι όντως are made for me❤️

  3. Πολύ όμορφα ρούχα & παπούτσια από το Marks & Spencer. Εχω πάρει παντελόνια jeans M& Spencer και έχουν υπέροχη γραμμή και ποιότητα!
    xx

  4. Ποτέ δεν λείπουν από την ντουλάπα μου κομματια ντενιμ απο M&S…αξία ανεκτίμητη χρόνια τώρα….

  5. Ωραίες προτάσεις ειδικά το τζιν τρομερό..τα παπούτσια βέβαια δεν μου αρέσαν καθόλου μπορώ να πω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.