Άρωμα: LIBRE L’ABSOLU PLATINE από τον οίκο Yves Saint Laurent Beauty

 

Ο οίκος Yves Saint Laurent Beauty παρουσιάζει το  LIBRE L’ABSOLU PLATINE, την πολυτιμότερη εκδοχή της αρωματικής σειράς LIBRE μέχρι σήμερα.

 

To νέο LIBRE, ενισχύει την ένταση της χαρακτηριστικής αντιπαράθεσης που βρίσκεται στην καρδιά του κλασικού LIBRE Eau de Parfum: την αντίθεση ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο, το ψυχρό και το θερμό, με την προσθήκη μιας δροσερής Συμφωνίας Λευκής Λεβάντας που προσφέρει μια νέα,τολμηρή απόδοση του αρωματικού βοτάνου. Η Λευκή Λεβάντα φωτίζεται από τη δροσερή λάμψη μιας αλδεΰδης που λαμβάνεται από το βότανο πολύγωνο. Ένα μίγμα αισθησιακού Musk, μιας πουδρέ συμφωνίας ηλιοτροπίνης, ενός βαλσαμικού εκχυλίσματος βανίλιας και κουμαρίνης με τόνους αμυγδάλου – μιας ένωσης που περιέχει από τη φύση της η λεβάντα – περιβάλλει το λουλούδι από την Προβηγκία, κάνοντάς το πιο πολυτελές από ποτέ.

 

Το Libre βασίζεται σε κορυφαίας ποιότητας ύλες που παράγονται για τον οίκο Yves Saint Laurent. Σε αυτή την ειδικά σχεδιασμένη συλλογή, τα βασικά φυσικά συστατικά του αρώματος αποδομήθηκαν και στη συνέχεια αναδομήθηκαν με προηγμένες τεχνικές, ώστε να απελευθερώνεται η πεμπτουσία κάθε νότας.

 

 

 

ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΛΕΒΑΝΤΑ DIVA, Γαλλία

Μια νέα καλλιεργητική ποικιλία που αναπτύχθηκε για τη αρωματική φρεσκάδα και την ανθεκτικότητά της στα ζιζάνια, η Λεβάντα Diva καλλιεργείται σε ορεινές περιοχές της Προβηγκίας με χαμηλό υψόμετρο (Γαλλία). Προέρχεται από βιώσιμες πηγές και παράγεται για τον οίκο Yves Saint Laurent στο πλαίσιο ενός προγράμματος που προωθεί την επιστροφή των καλλιεργειών Λεβάντας στη Γαλλία. Η Καρδιά Λεβάντας Diva, μια πιο δροσερή, πιο λουλουδάτη έκφανση του αιθέριου ελαίου, παράγεται αποκλειστικά για τον οίκο Yves Saint Laurent.

ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΒΑΝΤΙΝΗΣ, Γαλλία

Η Λεβαντίνη, ένα υβρίδιο δύο ειδών Άγριας Λεβάντας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αρωματικές καλλιέργειες στη Γαλλία.  Εδώ, χρησιμοποιείται μόνο η ολόφρεσκη κορυφή του άνθους. Για να διατηρηθούν ολοζώντανα και φρέσκα, τα λουλούδια υποβάλλονται αρχικά σε απόσταξη με υδρατμούς και έπειτα σε κλασματικό διαχωρισμό, ώστε να ληφθεί η Καρδιά Λεβαντίνης με τις λιγότερο καμφορώδεις νότες. Η συγκεκριμένη ποιότητα παράγεται αποκλειστικά για τον οίκο Yves Saint Laurent.

 

 

 

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ, Μαδαγασκάρη

Το Άνθος της Βανίλιας, που επικονιάζεται χειρωνακτικά την ημέρα που ανθίζει, παράγει πράσινους λοβούς που πρέπει να συλλεχθούν μετά από 9 μήνες ωρίμανσης και να αποξηρανθούν, προκειμένου να αναπτύξουν το άρωμά τους.  Αυτό το premium εκχύλισμα, που παρασκευάζεται για τον οίκο Yves Saint Laurent Beauty, λαμβάνεται με μια προηγμένη τεχνολογία εκχύλισης που διατηρεί όλο το πλούσιο άρωμα του λοβού. Έντονο και απτό, αυτό το εκχύλισμα κλείνει μέσα του ένα μοναδικό οσφρητικό αποτέλεσμα ώριμων λοβών βανίλιας με βαλσαμικούς τόνους.

 

 

 

 

Όπως ο χυμός του, έτσι και το μπουκάλι του LIBRE L’ABSOLU PLATINE εκφράζει απόλυτα την πολυτέλεια μέσα από το εκλεκτό μέταλλο της πλατίνας. Ο ψυχρός, ασημένιος τόνος έρχεται σε αντίθεση με το θερμό χρυσό του εμβληματικού λογοτύπου YSL, δημιουργώντας μια οπτική υπογραφή που παραπέμπει περισσότερο από ποτέ στην υψηλή ραπτική.

 

Για άλλη μία φορά, τη γυναίκα LIBRE ενσαρκώνει η πρέσβειρα του οίκου Yves Saint Laurent Beauty, Dua Lipa, που αποτελεί το πρόσωπο και τη φωνή του LIBRE από το 2019.

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα 🌼 επιτέλους Άνοιξη 🌼Τελειο μπουκάλι, όπου βλέπω άρωμα YSL είναι σίγουρο ότι θα είναι του γούστου μου!

  2. @BB: σωστά, μην είμαι κ αχάριστη😉😊 αν κ συνήθως ο Μάρτης λένε ότι είναι γδαρτης, μπορεί να μας φυλάει λίγο από το χειμώνα που δεν ήρθε

  3. Εγω πάντως για λίγο από χειμώνα ,δεν θα ελεγα όχι…. χιονάκι μόνο στο bb είδαμε…

  4. Από τα πιο ωραία αρώματα το Libre, οπότε θα δοκιμάσω σίγουρα και την νέα του έκδοση.
    xx

  5. Θα ήθελα να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία…ποτέ δεν λέω όχι σε ένα νέο άρωμα 😄 κ ιδιαίτερα σε κάποιους οίκους που έχω αδυναμία!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.