Lorvenn Color Refresh & Shine Mask. Και μάσκα περιποίησης και ημιμόνιμη βαφή.

 

 

Παρατείνουν το χρώμα ανάμεσα στην βαφή, χαρίζουν λάμψη ενώ παράλληλα φροντίζουν με περιποιητική φόρμουλα  τα μαλλιά. Ο λόγος για τις νέες Color Refresh & Shine Masks της Lorvenn.

 

Σε 10 μόλις λεπτά, οι Color Refresh & Shine Masks παρατείνουν τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών σας δίνοντας ένα boost και  στο χρώμα, αλλά και στην υγεία τους. Τα μαλλιά φρεσκάρονται  εύκολα και γρήγορα, ανακτώντας τη χαμένη τους λάμψη, ενώ ταυτόχρονα παρατείνεται και η διάρκεια του χρώματος των μαλλιών ανάμεσα στις βαφές και διατηρείται λαμπερό και ζωντανό όπως την πρώτη μέρα της βαφής,  για ακόμα περισσότερο.

 

Η περιποιητική φόρμουλα της Color Refresh & Shine Mask είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Babassu, γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που επαναφέρουν τη λάμψη και τονώνουν την τρίχα και εκχύλισμα Murumuru γνωστό για τις περιποιητικές και θρεπτικές του ιδιότητες.

 

 

 

 

Με λίγα λόγια, η Color Refresh & Shine Mask χαρίζει απαλότητα, φυσική λάμψη και επαναφέρει την ελαστικότητα των μαλλιών ενώ χάρη στα μόρια εναπόθεσης χρώματος που περιέχει, δημιουργεί ένα ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα που τονίζει τον τόνο των βαμμένων  μαλλιών.

 

Είναι vegan και θα τις βρείτε σε  7 ημι-μόνιμες αποχρώσεις  σε συσκευασίες των 150ml:

Brown, Cappuccino, Apricot Pink, Rose, Silver, Grey, και Gold.

 

Εν κατακλείδι η Color Refresh & Shine προσφέρει και τις  θρεπτικές ιδιότητες μιας μάσκας, αλλά  και το χρωματικό αποτέλεσμα μιας ημι-μόνιμης βαφής.  Πολύ ενδιαφέρον αυτό το νέο λανσάρισμα της Lorvenn. Είμαι ανάμεσα σε βαφή και λέω μήπως χρησιμοποιήσω την απόχρωση Gold το ΣΚ.

 

 

 

 

Happy International Women’s Day!

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Τον τελευταίο καιρό άλλαξα από τις βαφές του Κορρέ και δοκίμασα την σειρά της lorvenn Pure color
    χωρίς αμμωνία και την λάτρεψα !!!!
    Εκτός ότι καλύπτει τις ρίζες έιναι σαν να κάνει ταυτόχρονα μάσκα γιατί μετά το λούσιμο αφήνει τα μαλλιά απαλά και με σούπερ λάμψη.
    Θα δοκιμάσω σειρά την νέα σειρά είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτική.
    @Tzoulia ένα μεγάλο Ναι από εμένα το χρυσό θα είναι υπέροχο!!!
    Happy International Women’s Day to all bb girls!!!!

  2. Πολλά χρόνια χρησιμοποιώ ανά τακτά διαστήματα προϊόντα της Lorvenn, τελευταία χρησιμοποιώ το τέλειο silver shampoo Lorvenn 💜 Χρονια μας πολλά ❤️

  3. Λέω να δοκιμάσω το Apricot Pink. Χρόνια μας πολλά 💜
    Μουτςς

  4. Πολλά υποσχόμενο προϊόν! Δε ξέρω όμως εάν θα ήθελα να επιβαρύνω και με άλλα χημικά εκτός από τη μηνιαία βαφή μαλλιών που χρησιμοποιώ! Μου αρέσουν οι θρεπτικές ιδιότητες που παρέχει παρόλα αυτά!

  5. Πολύ ενδιαφέρον! Και γω είμαι ανάμεσα σε βαφή, οπότε why not?
    xx

  6. Καταπληκτικό λανσάρισμα. Αν βάφει έστω και λίγο τα λευκά στη ρίζα στα ξανθά μαλλιά, θα τη δοκιμάσω. Τα μαλλιά μου τα βάφω στο κομμωτήριο μιας και δεν είναι εύκολο να πετύχω το χρώμα μόνη μου.

  7. Δεν βάφω πλέον τα μαλλιά μου, όμως είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσες θέλουν ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα αντί για βαφή που σίγουρα τα επιβαρύνει περισσότερο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.