H Swarovski με συνεργασία με τη Disney μας μεταφέρουν στην Χώρα των Θαυμάτων της Αλίκης.

 

 

Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, η Swarovski και η Disney συνεργάζονται ξανά, για την κυκλοφορία της συλλογής κοσμημάτων και διακόσμησης σπιτιού, εμπνευσμένη από την ταινία της Disney, «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

 

Η νέα συλλογή της Swarovski γιορτάζει το πνεύμα των εμβληματικών χαρακτήρων της Disney, αναδημιουργώντας την Αλίκη και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του μυθιστορήματος του Lewis Carrol με άψογη γνώση της κρυστάλλινης τέχνης.

 

Κοσμήματα Disney «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Κοσμημένη με φωτεινά χρωματιστά κρύσταλλα, ,η συλλογή κοσμημάτων περιλαμβάνει ασύμμετρα σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι με λουλούδια, και ένα κολιέ με παβέ πέτρες, συμπεριλαμβανομένου ενός καταπληκτικού κρεμαστού με συμπαγή στρογγυλά κρύσταλλα και μια κεντρική πέτρα.  Φτιαγμένα με υψηλής λάμψης επιμετάλλωση σε τόνο ροδίου, τα τεχνικά πολύπλοκα κομμάτια είναι τόσο χαρακτηριστικά, όσο και γοητευτικά, ενσαρκώνοντας τη δημιουργικότητα της Swarovski.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συλλογή Σπιτιού «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

 

Η Αλίκη, ο Τρελο-Καπελάς, ο Άσπρος Λαγός, ο Γάτος του Τσεσάιρ και η Κάμπια ενσαρκώνονται με λεπτομέρεια με τις γνώριμες πόζες τους να αποτίνουν φόρο τιμής στο φανταστικό animation της Disney. Κάθε κρυσταλλένιο γλυπτό διαμορφώνεται από εκατοντάδες κομμένες όψεις με επιδεξιότητα σε ένα φάσμα ζωηρών χρωμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό κεντρικό κομμάτι περιορισμένης έκδοσης, που παρουσιάζεται επίσης ως μέρος της συνεργασίας είναι το «Tea Party». Εμπνευσμένο από τη θρυλική συγκέντρωση στη Χώρα των Θαυμάτων, το συλλεκτικό «Tea Party» είναι χειροποίητο με πάνω από 44.500 κρύσταλλα κοπής ακριβείας, φέροντας την υπογραφή Pointiage® της Swarovski.

 

 

 

 

Η Αλίκη, ο Τρελό-καπελάς, το Λευκό Κουνέλι και η Κάμπια – που τώρα έχει μεταμορφωθεί σε μια λαμπερή και όμορφη πεταλούδα – είναι παιχνιδιάρικα τοποθετημένα ανάμεσα σε μια στοίβα από φλιτζάνια τσαγιού και μια τσαγιέρα. Με μόλις 200 τεμάχια διαθέσιμα παγκοσμίως, το κομμάτι αυτό χρειάστηκε 277 ώρες για να τελειοποιηθεί.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Συλλογή κυριολεκτικά βγαλμένη από παραμύθι! Το κολιέ – τσαγιέρα δεν είναι super;
    xx

  2. Πόσο υπέροχα κόσμηματα και τι πρωτότυπα!! Από τα πιο αγαπημένα μου παραμύθια η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, πολύ χαίρομαι που το βλέπω σε συλλογή κοσμήματων!

  3. @SOFIA και εμένα το κολιέ με τη τσαγιέρα μου άρεσε πάρα πολύ!

  4. Πρωτότυπα σίγουρα , αλλα μόνο για εντιτόριαλ κατα τη γνώμη μου

  5. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Τα ασύμμετρα σκουλαρίκια με το τραπουλόχαρτο ξεχώρισα.
    Μουτςς

  6. Εντάξει το κολιέ με την τσαγιέρα είναι απλά τέλειο……….

  7. Τι όμορφα!Θα πάρω την Αλίκη στην Αλίκη μου!

  8. Γιατί όλες χρειαζόμαστε λίγη μαγεία στην καθημερινότητά μας…

  9. Θα συμφωνήσω με την Τζενη πως το κολιέ με την τσαγιερα είναι τέλειο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.