Η νέα ενυδατική κρέμα Vitamin C Moisturizer από την The Body Shop

 

 

 

Δεν δείχνει να χάνει τη δυναμική της. Ο λόγος για τη Βιταμίνη C που αποτελεί ένα από τα κορυφαία συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, βρίσκεται σε πληθώρα αναζητήσεων της Google τα τελευταία χρόνια και διαθέτει πάνω από 6 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok για το #VitaminC.

 

Δεν είναι λοιπόν παράξενο το γεγονός ότι σειρά Vitamin C από την The Body Shop έχει γίνει μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις σειρές περιποίησης του brand.

 

Φέτος, η The Body Shop παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο προϊόν «εντατικής» ενυδάτωσης, την κρέμα Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturizer. Με το ίδιο αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών της ευρύτερης σειράς Vitamin C, αυτή η πιο πλούσια εκδοχή της αγαπημένης ενυδατικής κρέμας Glow Boosting Moisturizer, διατίθεται με μια νέα, θρεπτική κρεμώδη υφή και είναι ιδανική επιλογή ιδανική για όσους διαθέτουν πιο ξηρούς τύπους επιδερμίδας.

 

 

 

 

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συνδυάζεται τέλεια με το Glow Revealing Serum της The Body Shop. Το Glow Revealing Serum είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, διαθέτει 10% βιταμίνη C και αποτελεί ένα από τα 10 most loved προϊόντα.

 

Η Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturizer αναπληρώνει τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συμβάλλει στη μείωση της υπερμελάγχρωσης, ενισχύοντας τη φωτεινότητα, για μια επιδερμίδα που δείχνει πιο λαμπερή με πιο ομοιόμορφο τόνο και υφή.

 

Η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C φυσικής προέλευσης, που προέρχεται από καλαμπόκι και ζαχαροκάλαμο, bakuchiol και σκουαλένιο, το οποίο προέρχεται από την ελιά.

 

 

 

 

 

To σκουαλένιο, ένα εξαιρετικά ενυδατικό συστατικό,  μιμείται τα φυσικά έλαια που βρίσκονται στην επιδερμίδα μας. Το σκουαλένιο που προέρχεται από την ελιά ξεχωρίζει ως ανώτερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους σκουαλένιου.

 

Ο Bruno Oliveria, Global Research and Innovation Expert στην The Body Shop, αναφέρει: «Η σειρά μας Vitamin C είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές περιποίησης της επιδερμίδας στην The Body Shop και χρειάστηκε πολλή δουλειά για να τελειοποιήσουμε αυτή τη νέα φόρμουλα. Οι χρήστες λατρεύουν τη συνολική εμπειρία της φόρμουλας, που περιλαμβάνει και το άρωμα και την πλούσια υφή. Οι δοκιμές μιλούν από μόνες τους και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ενσωματώνουμε στο προϊόν μας, το σκουαλένιο,το οποίο προέρχεται από την ελιά και δεν είναι ζωικής προέλευσης.»

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον μιας και η βιταμίνη C και η ρετινολη
    και το bakuchiol (φυτική ρετινολη) θεωρούνται τα Top
    συστατικά για την πρόληψη αλλά και θεραπεία της γήρανσης του δέρματος.

  2. Ο, τι κρέμσ ή serum έχω δοκιμάσει με βιταμίνη C μου έχει ταιριάξει άψογα και έχει δώσει λάμψη στο δέρμα μου, μην αναφέρω και την τέλεια απόλυτα ανεβαστικη μυρωδιά!

  3. Πρέπει να μυρίζει φανταστικά! Η συσκευασία είναι τέλεια!

  4. Αγαπώ την βιταμίνη C σε προϊόντα προσώπου όσο κανένα άλλο συστατικό κ ο,τι έχω χρησιμοποιήσει με βιταμίνη C μου έχει ταιριάξει τέλεια!! Θα ήθελα να δοκιμάσω την νέα ενυδατική από body shop..φαίνεται ενδιαφέρον

  5. Αγαπημένη βιταμίνη C , με super δράση και τέλειο άρωμα.
    xx

  6. Πολύ ωραία νεά.Φυτική ρετινόλη δεν έχω δοκιμάσει βέβαια.

  7. Και βιταμίνη C και λάμψη κι ενυδάτωση…τρία στα τρία….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.