Estée  Lauder με … γεύση από Bollywoοd

 

O Sabyasachi Mukherjee γεννημένος το 1974 στην Καλκούτα, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο διάσημος σχεδιαστής μόδας στην Ινδία.

 

Για τις εμφανίσεις τους προτιμούν Sabyasachi -όπως είναι η ονομασία του οίκου από το μικρό του όνομα- οι διασημότερες σταρ του Bollywood ενώ και στο Hollywood δεν τα πάει άσχημα – ντύνει ηθοποιούς και celebrities όπως η Kim Kardashian, η Priyanka Chopra, η Renee Zellweger, η Reese Witherspoon.

 

 

 

 

Πρόσφατα η Estée  Lauder συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή και λανσάρει μια νεα limited edition σειρά κραγιόν την Estée  Lauder X Sabyasachi Lipstick Collection που περιλαμβάνει 10 αποκλειστικές ματ σε υφή, αποχρώσεις. Σύμφωνα με την Estée  Lauder «η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στη χρωματική ιστορία  της Ινδίας και είναι πλούσια,δυναμική, εξωστρεφής, απλά υπέροχη» 

 

 

 

 

Τα εντυπωσιακά, έντονα χρώματα που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο σχεδιαστής στις δημιουργίες του μεταφράστηκαν σε αποχρώσεις κραγιόν καλύπτοντας μια γκάμα με έμπνευση από τα τροπικά φρούτα και την οργιώδη βλάστηση, τα χειροποίητα ινδικά υφάσματα, τις υπερλαμπρες πολύτιμες πέτρες.

 

 

 

 

Τα κραγιόν τα βρίσκουμε σε δύο ματ υφές,  την Ultra Matte και την Satin Matte  με πιο σατινέ τελείωμα. Η χρυσοποίκιλτη θήκη του κραγιόν κοσμείται στο καπάκι με το iconic logo του σχεδιαστή, το μενταγιόν «Τίγρη της Βεγγάλης» βουτηγμένο σε 24Κ χρυσό.  Η αισθητηριακή εμπειρία τονίζεται ακόμα περισσότερο αφού το κραγιόν είναι αρωματισμένο με  ζεστές, πικάντικες νότες κανέλας. 

 

 

 

Έχουν κρεμώδη, άνετη φόρμουλα που διαρκεί πολύ, ενώ θρέφουν και περιποιούνται τα χείλη με ένα μείγμα από έλαια ροδιού και μάνγκο, μαζί με βούτυρο moringa.

 

Στις αποχρώσεις με τις εξωτικές ονομασίες θα βρείτε μεταξύ άλλων το Calcutta Red – το λαμπερό κόκκινο χρώμα υπογραφή του σχεδιαστή, το Udaipur Coral ένα λαμπερό κοραλί, το Bombay Berry μια απόχρωση ζουμερού μούρου, το Coffee Masala ένα ζεστό και γήινο καφέ και το Muslin Tea μια κολακευτική nude-ροζ απόχρωση.

 

Χρώμα είδαμε, γεύση από εξωτικά μέρη πήραμε, ο ήλιος λάμπει, καλό τριήμερο bb girls!

 

 

10 Σχόλια
  1. O.k Πρωινό ξυπνημα με ολίγον απο hangover και τώρα αυτο! Αφήνω μερικά WOWWWWW εδω, να βρίσκονται….

  2. Εντυπωσιακή σειρά κραγιόν! Καλό τριήμερο bb girls!

  3. @ Stella: Τα …καλά hangover, φέρνουν και την καλή έμπνευση. Έτσι δεν είναι; 😄😘

  4. Καλό τριήμερο αγαπημένες μου 💜
    Μουτςς

  5. Καλό ηλιόλουστο τριήμερο, φιλιά πολλά 💋💋💋

  6. Διαχρονικά, η εταιρεία με τα ωραιότερα χρώματα, καλό τριήμερο σε όλες!

  7. Κοσμήματα είναι αυτά,όχι lipstick.Πάντα αγαπάμε estee,οι κρέμες που χρησιμοποιώ αυτή την εποχή είναι εξαιρετικές.

  8. Ωραιότατα κραγιόν, σε υπέροχες συσκευασίες με την εξαιρετική ποιότητα της Estée Lauder.
    Να περάσετε τέλεια bbgirls!
    xx

  9. Εντυπωσιακά κραγιόν κ ματ που τόσο αγαπώ!! Οι αποχρώσεις υπέροχες……

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.