Estée Lauder x Shuting Qiu Collection, η limited edition συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την διάσημη Κινέζα σχεδιάστρια μόδας.

 

 

Άλλη μια συνεργασία της Estée  Lauder με σχεδιαστή της Ανατολής, αυτή τη φορά σειρά έχει διάσημη Κινέζα σχεδιάστρια Shuting Qiu,  με την οποία συνεργάστηκε για την limited edition συλλογή που θα δούμε παρακάτω και που αποτελείται από τρία προϊόντα, δυο κραγιόν και μια παλέτα με σκιές.

 

Πρόσφατα εξ’ άλλου όπως είδαμε εδώ μέσα, λάνσαρε και μια limited edition συλλογή  με πολυτελή κραγιόν σε συνεργασία  με τον Ινδό σχεδιαστή Sabyasachi Mukherjee και όπως καταλαβαίνουμε όλες,  αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση της Estée, να κάνει την παρουσία της περισσότερο αισθητή και σε αυτές τις δύο τεράστιες αγορές, της Ινδίας και της Κίνας.

 

 

 

 

 

Η Shuting Qiu,  γεννήθηκε στο Hangzhou της Κίνας, σπούδασε σχέδιο μόδας στην Αμβέρσα, παρουσίασε τις κολεξιόν της στη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο και τώρα ζει και εργάζεται στην Σαγκάη. Υπέρμαχος της βιωσιμότητας, σχεδιάζει ρούχα χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά φτιαγμένα ακόμα και από παλιά πλαστικά μπουκάλια.

 

 

 

 

 

Χωρίς αμφιβολία οι συσκευασίες είναι πανέμορφες και τα χρώματα επιλέχθηκαν από την Qiu με σκοπό να γιορτάσουν την ομορφιά της Κίνας. Δέκα έντονες αποχρώσεις στην παλέτα σκιών που αναμιγνύονται όμορφα μεταξύ τους, σχηματίζοντας λουλουδενια σχήματα και δυο ματ κραγιόν σε “εύκολες” κολακευτικές αποχρώσεις που είναι κλεισμένα σε άκρως εντυπωσιακή εκρηκτικά χρωματιστή θήκη.

 

 

 

ESTÉE LAUDER X SHUTING QIU PURE COLOR DARE-TO-EXPRESS EYESHADOW PALETTE

 

 

ESTÉE LAUDER X SHUTING QIU PURE COLOR MATTE LIPSTICK

 

 

 

 

Καλό, πολύχρωμο τριήμερο και πάλι bb girls!

 

 

9 Σχόλια
  1. Εντυπωσιακές ανοιξιάτικες συσκευασίες! Καλό τριήμερο bb girls!

  2. Ξετρελάθηκα με το ροζ κραγιόν της πρώτης φωτο,καλό τριήμερο σε όλες!!!

  3. Το κραγιόν στην πρώτη φωτογραφία, τι φυσικό! Είναι τέλειο! Καλό ανοιξιάτικο τριήμερο bbgirls!
    xx

  4. Όσο τα κοιτάζω τόσο μου φτιάχνει η διάθεση.
    Μουτςς

  5. Καλό τριήμερο σε όλες μας με υγεία.. Και ειρήνη 🙏

  6. Ό,τι πρέπει για να σου ανεβάζει την πρωινή διάθεση! Φουλ άνοιξη! Καλό τριήμερο!

  7. Τέλειο το κραγιόν στην πρώτο φώτο !!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.