New Entry: To Shadow Wand της Mon Rêve, για eyes wide open.

 

Το Shadow Wand  μια κρεμώδης σκιά ματιών σε μορφή stick,  είναι το νέο λανσάρισμα από την Mon Rêve,  το brand που μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με εύχρηστα, χαριτωμένα και πολύ προσιτά στις τιμές τους, προϊόντα μακιγιάζ.

 

Δύο από τα προϊόντα της μάρκας που δεν λείπουν από το νεσεσέρ μου πλέον,  είναι το Inky Lips,  το υγρό κραγιόν μακράς διάρκειας που είναι πολύ σταθερό αλλά και τόσο ελαφρύ που νιώθεις σα να μη το φοράς, αλλά και το Blush Bar με θαυμάσιες αποχρώσεις ένα multi task προϊόν που βρίσκεται στην τσάντα μου και το χρησιμοποιώ και για τα μάγουλα αλλά και για τα χείλη,  όταν θέλω ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.

 

Το νέο Shadow Wand, σε αντίθεση με τις compact σκιές ματιών, είναι πανεύκολο στη χρήση και ιδανικό για πιο ελαφρύ και δροσερό αποτέλεσμα τώρα που μπαίνουμε σε ακόμα πιο θερμούς μήνες (βλεπετε δεν γράφω Άνοιξη, αφού η Άνοιξη δεν έφυγε και ποτέ)

 

 

 

 

Η κρεμώδης φορμουλα αλλά και το ενσωματωμένο πινέλο στη μια πλευρά του,  βοηθάει να το απλώσεις, να αναμείξεις, να σβήσεις, αλλά και να χτίσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς με μεγάλη άνεση. Και αφού στεγνώσει, εξασφαλίζει εντυπωσιακά σταθερό, ανθεκτικό στο νερό, χρώμα που διαρκεί για ώρες χωρίς να μεταφέρεται, να σπάει ή να ξεθωριάζει.

 

Η swipe-and-blend φιλοσοφία του καθιστά το Shadow Wand ιδανικό για διαφορετικά  eye looks και  γρήγορα touch-ups. Smokey eyes, all over eyeshadow color ή και highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών, κάνεις εύκολο mix & match και μπορείς να δημιουργήσεις  από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο δημιουργικά μακιγιάζ.

 

 

 

 

Θα το βρείτε σε  10 ματ και ιριδίζουσες crease-proof αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μεμονωμένα ή και συνδυαστικά, όσες έχουν διάθεση για κάτι πιο ευφάνταστο. Εξάλλου με τιμή γύρω στα 5,50Ε μπορείς να πάρεις παραπάνω από ένα.

 

 

10 Σχόλια
  1. Συνήθως τα κρεμωδη προϊόντα και ειδικά οι σκιές δεν “κάθονται” καλά στο δέρμα μου, λόγω λιπαρότητας ίσως, και “χάνονται” μετά από λίγες ώρες.. Όμως επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα των Mon Reve και τις χαμηλές τους τιμές θα πάρω δοκιμαστικα τη σκιά στικ στο γαλάζιο που μου τράβηξε την προσοχή.

  2. Α, καλά!!! Το brand προοδεύει. Απίθανα χρώματα. Την ποιότητα δεν την αμφισβητώ είναι πάντα εξαιρετική!

  3. Αχ, τι τέλεια χρώματα!! Θέλω το έντονο τυρκουάζ και ίσως το χρυσαφί ή το ασημί. Και το λιλά θέλω, αλλά έχω ήδη μια απαλή ροζ σκιά.

  4. Έχω δοκιμάσει παλιότερα κρεμωδη σκιές σε stick κ λόγω λιπαρότητας κ εμένα δεν μου κάθονταν καλά.. μπορεί να έφταιγε κ η ποιότητα δεν γνωρίζω.

  5. Πολύ μου άρεσαν οι νέες κρεμώδεις σκιές Mon Reve. Το ότι έχουν ενσωματωμένο πινελακι, το βρίσκω πολύ πρακτικό & την τιμή τους, εκπληκτικά χαμηλή.
    xx

  6. Tα αναζήτησα χτές σε κεντρικό κατάστημα καλλυντικών,δυστυχώς δεν έχουν έρθει ακόμα

  7. Αν έχουν και ποιότητα,τότε δεν το συζητάμε!Δοκιμάζουμε!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.