Ένα κάπως διαφορετικό, Chanel κραγιόν.

 

 

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής μακιγιάζ 2024, η Chanel λανσάρει και την limited edition συλλογή κραγιόν  Rouge Allure Velvet Nuit Blanche, για την Άνοιξη 2024.

 

 

 

 

Οκτώ λαμπερά, πολύ ενυδατικά ματ κραγιόν σε limited edition νέες αποχρώσεις με τιμή περίπου στα 50Ε. Οι αποχρώσεις είναι πλούσιες και εντυπωσιακές,  μια παλέτα από κόκκινο sienna και φρέσκο ​​ροζ έως καφέ, φούξια, μωβ και πορτοκαλί. Άνετη φόρμουλα που αν και εναποθέτει έντονο χρώμα δεν βαραίνει τα χείλη,  ενώ τα ιριδίζοντα μικροσφαιρίδια προσφέρουν αυτό το λαμπερό, μάτ τελείωμα. Εμπλουτισμένο με shea butter και έλαιο jojoba, για φουλ ενυδατωμένα χείλη.

 

 

 

 

 

 

Το κραγιόν βρίσκεται όπως πάντα στη γνωστή θήκη με το αγαπημένο κλικ, αλλά αυτό που ουσιαστικά το καθιστά διαφορετικό από όλα τα άλλα Chanel κραγιόν – και άρα αντικείμενο πόθου για όσες αγαπούν τη μάρκα- είναι  για πρώτη φορά η αντιστροφή στα χρώματα. Η θήκη είναι λευκή με μαύρες λεπτομέρειες άκρως εκλεπτυσμένη και αν με ρωτήσετε, αυτό το κραγιόν πρέπει να βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για gift lists. Το Πάσχα εξ’ άλλου είναι στη γωνία.

 

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Διαχρονικά υπέροχη εταιρεία, πόσο μα πόσο σοκαριστικά όμορφη είναι η margot robbie!!!!!!!!

  2. Chanel!!Εδώ και καιρό μου έχει σφηνωθεί στο μυαλό η ιδέα να πάρω το foundation και το blush από τη σειρά les beiges.Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω.Αν ήμουν σίγουρη για το χρώμα,θα το είχα κανέι ήδη.

  3. Πόσο θεαρα η Μαργκοτ Ρομπι😍 για τα Channel κραγιόν νομίζω περιττεύουν τα λόγια ❤️

  4. Και χρ΄μα και λάμψη κι ενυδάτωση…in CHANEL we trust….

  5. Υπέροχα κραγιόν! Είναι περιττό να πω πόσο αγαπάμε CHANEL! ❤️
    xx

  6. Τι να λέμε τώρα.. εγώ στα κραγιόν δεν μπορώ να κρατηθώ γιατί πάντα τα θέλω όλα κ πάντα έχω τόσα πολλά.. από αυτά σίγουρα το 2ο ,το 11ο κ το προτελευταίο!!! Η σύνθεση τους βέβαια ένα plus παραπάνω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.