Aγαπημένα προιόντα μακιγιάζ, στην απόχρωση του 2024 «Peach Fuzz!”

 

 

Kάπου εκεί γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου όταν αποκαλύφθηκε το Pantone Χρωμα της Χρονιάς 2024, «Peach Fuzz», ένα βερικοκο-ροδακινί, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες το υποδεχτήκαμε κάπως χλιαρά.

 

Εξ άλλου κάπως χλιαρό μας φάνηκε και το ίδιο το χρώμα- είχαμε συνηθίσει στις μαντζέντες, και τα μοβ και τα τυρκουάζ των προηγούμενων ετών.

 

Παρόλα αυτά,  με μια λίγο πιο προσεκτική ματιά, διαπιστώνουμε ότι αυτό το χρωματάκι, μια χαρά εφαρμογές μπορεί να έχει σε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μακιγιάζ, πολύ περισσότερο μάλιστα από τους πρoκατόχους του. Είδατε πως αλλάζουν όλα,  όταν αρχίζει να παρα-λάμπει ο ήλιος και κάνουμε τις πρώτες σκέψεις για καλοκαιρινές βουτιές;

 

Voila λοιπόν, παρακάτω όμορφα και best seller προϊόντα από τον κόσμο της ομορφιάς σε αποχρωση τι άλλο; Peach Fuzz! (στα καλύτερά του, όμως)

 

 

Η Radiant Professional ετοιμάζεται για .. καυτό καλοκαίρι με τη σκιά Professional Eye Color στην απόχρωση 290 “Orange Peel”.

 

 

 

 

To Dior Addict Lip Tint No-Transfer στην απόχρωση 251.

 

 

Ένα υγρό ρουζ για όλους τους τύπους της επιδερμίδας αφού το αποτέλεσμά του είναι ματ και άρα δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Είναι το Seventeen Natural Velvet Matte Liquid Blush στην απόχρωση που μας ενδιαφέρει 03 “Flushed

 

 

 

 

Η Νars δημιούργησε σχεδόν σχολή με τη σειρά Orgasm και ένα από τα best seller σας πληροφορώ ότι είναι το κραγιόν παρακάτω, το Nars Lipstick Orgasm. Η εταιρεία το προτείνει για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες αφού ταιριαζει υπέροχα με ένα κάπως ηλιοκαμμένο δερματάκι. Με απαλό σατινέ τελείωμα στην απόχρωση που θέλουμε.

 

 

Aν είναι μια παλέτα στην αγορά, σχεδόν αφιερωμένη σε αυτές τις αποχρώσεις, δεν είναι άλλη από την Urban DecayNaked Heat

 

Mac Glow Play Blush Aγαπημένο αυτό το κρεμώδες ροδακινί  ρουζάκι για το καλοκαίρι στην απόχρωση Cheer Up!” (indeed)

 

 

Η παλέτα Fenty Snap Shadows Mix & Match με την πολύ ταιριαστή ονομασία, Peach”.

 

 

 

Το  Tint Ιdole  της Lancome είναι ένα multi task προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Το χρησιμοποιείς και σαν κραγιόν και σαν ρουζ και σαν σκιά ειδικά αν αγοράσεις την συγκεκριμένη peachy απόχρωση Νο 04.

 

 

Last but not least το κραγιόν που βρίσκεται στη φωτογραφία που ανοίγει το post και δεν είναι άλλο από το YSL Beauty Rouge Volupte Shine Lipstick No 151 στην απόχρωση “Orange Caraco (λατρεμένο κραγιόν. Το είχα χάσει κάποτε, σε girls night out, και σας το είχα γράψει και έκλαιγα όλο το βράδυ και την άλλη μέρα πήγα και το ξανά αγόρασα)

 

 

 

 

 

 

Καλή εβδομάδα! Καλό Μήνα bb girls! Και καλή Πρωταπριλιά! Προσοχή σήμερα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε (αυτό πάει για κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς- αλλά πόσο μάλλον σήμερα). Εγώ έκανα ήδη δυο πρωταπριλιάτικα το ένα πετυχημένο, το άλλο καθόλου. Το αποτυχημένο Πρωταπριλιάτικο το έκανα στον κυριο Ρωμανό, πρωί -πρωί μόλις ξύπνησε όπου του είπα ότι έφυγε από τη ζωη ο λατρεμένος μας Weeknd. Η απάντησή του ήταν “ναι, σιγά, άσε μας τώρα με τις βλακείες”. Και ούτε που θυμόταν ότι ήταν Πρωταπριλιά, απλά δεν με πίστεψε.

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Μα δεν υπαρχει πιο ευκολοφόρετο χρωμα! Το απόλυτο easy going κι όπως λες, σε ηλιοκαμμένο δέρμα. Εν τω μεταξύ δεν έχω καλύτερες σκιες σε αποδοση και μίξη απο τις παλέτες Urban Decay και πολλά + στην Nars και τα orgasm!
    Κάποιες φορές το θέλουμε και το πιο ήσυχο.

  2. Η αλήθεια είναι ότι σαν χρώμα γενικά δεν μου “λέει” πολλά.. Όμως στα λιπστικ όπως το βλέπω τώρα και στα ρουζ παρουσίαζει ενδιαφέρον και μου αρέσει.. Καλο μας μήνα, ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαιρακι 😋

  3. Το Tint Ιdole της Lancome θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω, σαν μάρκα δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ γενικότερα! (και είναι κάτι πέρα για πέρα αληθινό!), Καλό μήνα bb girls!

  4. @Τζουλια Εγώ το είπα τότε σε εκείνο το ποστ με τα χρώματα της Pantone έχει πολλές προοπτικές…κυρίως το καλοκαίρι από ρουζ έως ……🙂🙂🙂🙂 🍑🍑🍑

  5. Kαλησπέρα, καλή εβδομάδα & καλό μήνα bb girls!!! τρελαίνομαι με το χρώμα αυτό και το φοράω χρόνια τώρα -το καλοκαίρι κυρίως- και σε σκιά στα μάτια

  6. Θέλω το lancome multi task να δοκιμάσω.Την naked heat την έχω,δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα από τα χρώματα.Σαν ποιότητα πολύ καλή αλλά δεν έχει ενδιάμεσα χρώματα,ή έντονα ή πολύ απαλά.

  7. To κραγιόν της Nars πολύ αγαπημένο. Και η επιλογή σου @Julia , του YSL , όνειρο!
    xx

  8. Χάχα Τζούλια η γνώμη μου για το φετινό χρώμα της χρονιάς δεν αλλάζει 😄😄 εντάξει είναι πολύ κλασικό, πολυφορεμένο σε ρουζ,κραγιόν,balm,lipgloss,σκιές κ ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς… από μικρά κοριτσάκια μέχρι κάθε ηλικίας. Καλό μήνα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.