Cosmic: Το πρώτο άρωμα της Kylie Jenner

 

 

 

Πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο της αρωματοποιίας και η Kylie Jenner, παρουσιάζοντας το πρώτο της άρωμα με την ονομασία Cosmic Kylie Jenner Eau de Parfum. 

 

 

 

“Cosmic” από το cosmos και  όπως λέει η ίδια, εκτός από τις  νότες έδωσε μεγάλη προτεραιότητα και στο μπουκάλι του αρώματος που «φτιάχτηκε έτσι ώστε να θυμίζει έργο τέχνης,  γλυπτό ή πέτρωμα ενός άλλου κόσμου,  αλλά όταν το κρατάς να εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη.  Διαφορετικό από κάθε γωνία, το μπουκάλι αντιπροσωπεύει την αλλαγή της φύσης της αγάπης, ενώ το καπάκι με καθρέφτη είναι παρόν για να αντανακλά την εικόνα σας και να σας υπενθυμίζει να δείξετε αγάπη στον εαυτό σας.»

 

 

 

 

Η Kylie μας προσκαλεί λοιπόν στον … πλανήτη του Cosmic για να  ανακαλύψουμε μεθυστικές νότες από φλογερό κεχριμπάρι με έμπνευση από τους καυτους κρατήρες του πλανήτη Άρη, εκτυφλωτικό όπως τα αστέρια γιασεμί, και μελένια,  φρέσκια  πεώνια.

 

 

 

 

Πέραν όλων των παραπάνω ποιητικών,  το άρωμα ανήκει στην κατηγορία των λουλουδάτων Eau de Parfum όπου στις νότες κορυφής βρίσκουμε ένα μείγμα από γιασεμί και πορτοκάλι, στις νότες καρδιάς χρυσό κεχριμπάρι και κόκκινη παιώνια ενώ το άρωμα ολοκληρώνεται στις νότες βάσης που αποτελούνται από κέδρο και βανίλια musk δίνοντας το τελικό γλυκό, λουλουδάτο και αισθησιακό αποτέλεσμα.

 

Θα το βρείτε στα Hondos Center σε 30, 50 και 100ml. Tα 50ml κοστίζουν περίπου 68Ε

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Δεν ξέρω για το άρωμα, αλλά το μπουκάλι είναι όντως κομψοτέχνημα!

  2. Θα συμφωνήσω και με εγώ με την @Στέλλα όντως το μπουκάλι είναι υπέροχο!!

  3. Πολύ ιδιαίτερο μπουκάλι!! Θα κάνω την έρευνα αγοράς μου στα Hondos, θέλω πολύ να το μυρισω γιατί και η τιμή του μου φαίνεται λογικη

  4. Υπέροχο μπουκάλι, πράγματι θυμίζει έργο τέχνης. Όταν πάω στα hondos θα το αναζητήσω για να το δοκιμάσω.
    xx

  5. Εχω μείνει αφωνη με τον σχεδιασμο του μπουκαλιού…

  6. Έχω κ εγώ την περιέργεια να το μυρίσω.. το μπουκάλι εμένα δεν με εντυπωσιάζει πάντως..οι νότες του αρώματος όμως πολύ καλές

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.