Korres Red Grape: Αντηλιακό όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον τώρα.

 

Πόσο ωραία το τοποθέτησε η φίλη μου η Μίνα, το super Korres girl «τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν…». Πολύ σωστό! Αυτό θα λέω και θα γραφω και εγώ από εδώ και στο εξής. Διότι τι να γράφω; Τώρα που ήρθε η Άνοιξη; Αφού τα είπαμε αυτά. Δεν έφυγε ποτέ η Άνοιξη φέτος.

 

Φυσκά αντηλιακό φοράμε όλο το χρόνο, αλλά σήμερα ας δούμε με λίγες περισσότερες λεπτομέρειες, την αντηλιακή σειρά φροντίδας Korres Red Grape.

 

Πρόκειται για multi-tasking φόρμουλες βασισμένες σε καινοτόμο τεχνολογία με βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού που προσφέρουν αντιηλιακή προστασία και φροντίδα του δέρματος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων και των πανάδων. Η συλλογή περιλαμβάνει SPF50 επιλογές και σε tinted εκδοχή για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο καθώς και την κρέμα προσώπου με διάφανη λάμψη για άμεσα φυσικά λαμπερό πρόσωπο.

 

 

 

 

Eπιγραμματικά η σειρά KORRES Red Grape προσφέρει:

 

Υψηλή προστασία από UVA / UVB ακτινοβολία, καθημερινά + παντού

– κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των κηλίδων και των πανάδων

– κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση

ενυδατική δράση

 

Η σειρά είναι ενισχυμένη με την προηγμένη τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System, ένα complex 3x πλούσιων πηγών αντιοξειδωτικών: Βλαστοκύτταρα από μία σπάνια ποικιλία κόκκινου σταφυλιού γεμάτη πολυφαινόλες, εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού και ένα αντιοξειδωτικό μίγμα βιταμινών που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού -η πρώτη γραμμή άμυνας του δέρματος.

 

 

 

 

Με ελαφριές υφές που απλώνονται εύκολα και απορροφώνται άμεσα, η συλλογή Red Grape προστατεύει το δέρμα όλο το χρόνο, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη του από την πρώτη εφαρμογή, ενώ η εμφάνιση πανάδων και ρυτίδων μειώνεται ορατά στις πρώτες 4 εβδομάδες χρήσης. Το δέρμα είναι λαμπερό, έχει υγιή όψη και ομοιόμορφο τόνο.

 

Τα προιόντα της σειράς:

 

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50

Αόρατο τελείωμα

Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

 

 

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Διάφανη Λάμψη | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50

Φυσική λάμψη + Ομοιόμορφος τόνος

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση     των ρυτίδων.

 

 

 

 

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50

Φυσικό χρώμα

Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, με χρώμα, για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

 

 

 

ΚORRES Conscious Suncare

 

H Korres αναπτύσσει αντιηλιακά χωρίς OMC + Octocrylene, αντιηλιακά φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, και χωρίς σιλικόνες. Μία από τις βασικές αρχές ανάπτυξης των προϊόντων ήδη από τη δεκαετία του ’90, καθώς οι σιλικόνες απλά επικάθονται στους βυθούς, επηρεάζοντας τα θαλάσσια είδη και τη φωτοσύνθεση των θαλάσσιων φυτών. Η συνεργασία  με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Διατήρησης Αρχιπέλαγος στοχεύει στην προστασία της βιοποικιλότητας και στη βελτίωση της υγείας των πολύτιμων οικοσυστημάτων του Αιγαίου Πελάγους, εστιάζοντας στα λιβάδια Ποσειδωνίας. Αυτά τα υποβρύχια δάση του Αιγαίου διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας και της παραγωγικότητας των θαλασσών ενώ συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση του συνολικού αποτυπώματος άνθρακα. Τα λιβάδια της Ποσειδωνίας είναι μία από τις σημαντικότερες πηγές οξυγόνου, καθώς περισσότερο από το ήμισυ του οξυγόνου που αναπνέουμε προέρχεται από αυτά και τη θάλασσα, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να μειώνονται κατά >5% κάθε χρόνο. Η KORRES συμβάλλει ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού και υποστηρίζει τις ερευνητικές και επιτόπιες εργασίες του Ινστιτούτου για την αναδάσωση των κατεστραμμένων εκτάσεων των λιβαδιών της Ποσειδωνίας.

 

 

9 Σχόλια
  1. Αντιηλιακη κρέμα ή με SPF φοράω όλο το χρόνο και καθημερινσ, δεν παίζω με αυτά τα θέματα αντιγηρανσης και προστασίας😉. Αν και κάθε καλοκαίρι έχω μια σταθερή αντιηλιακη με 30 δείκτη, θα ζητήσω δείγματα από την καινούργια του Κορρέ στο φαρμακείο, ούτως ώστε, αν μου ταιριάξει το ίδιο καλά να τις χρησιμοποιώ εναλλάξ.

  2. Σε λίγο θα φοράμε αντηλιακό και στο σπίτι με όλη αυτή την ακτινοβολία που μας περιβάλλει 🤣
    Αγαπημένο αντηλιακό από την εταιρεία Κορρέ έχω το
    Korres Yoghurt Αδιάβροχο Αντηλιακό Gel Προσώπου.
    Είναι ελαφρύ μη λιπαρό αλλά δίνει σούπερ ενυδάτωση δεν προκαλεί σπυράκια μπαίνει και στην περιοχή των ματιών (κάτι που λίγα αντηλιακά το κάνουν και η περιοχή αυτή χρειάζεται έξτρα περιποίηση) και δεν αφήνει λευκό το πρόσωπο !! Υπάρχει πάντα σε προσφορά και σε καταπληκτικό νεσεσερ για το καλοκαίρι με έξτρα δωράκι 💞💞💞

  3. Θα ζητήσω δειγματάκι από το φαρμακείο.
    Μουτςς

  4. Έχει άκρως ενδιαφέρουσα σύνθεση, θα τη δοκιμάσω με πρώτη ευκαιρία, αυτή με το αόρατο τελείωμα!

  5. Την αντηλιακή του Korres με το γιαούρτι την λατρεύω και γω όπως η @SOFIAT . Θα ήθελα πολύ δοκιμάσω & αυτήν και να ταιριάζει στην επιδερμίδα μου.
    xx

  6. Το αντηλιακό με διάφανη λάμψη είναι φανταστικό.Το έχω πάρει αρκετές φορές.

  7. Αγαπω τα αντηλιακά με χρώμα…σίγουρα θα το δοκιμάσω…

  8. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το Yoghurt Αδιάβροχο Αντηλιακό Gel Προσώπου ελπίζω να είναι τόσο καλό όπως λένε τα κορίτσια. Γενικά ψάχνω ελαφρύ αντιηλιακό κ δυστυχώς τα περισσότερα μου ή μου κάθονται βαριά στην επιδερμίδα ή με τσούζουν τα μάτια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.