Tom Ford 2024 Soleil Summer Collection

 

 

Λέω να κλείσει με ταρατατζούμ, αυτή η πρώτη καυτή εβδομάδα του Απριλίου πριν ξεκινήσει ένα ακόμα ΣΚ. Και υπάρχει μεγαλύτερο ταρατατζούμ από τη νέα Summer Collection 2024 του Tom;  (θα το διαπιστώσετε παρακάτω).

 

Βέβαια το Tom Ford  brand, δεν ανήκει πλέον στον ίδιο, η τελική εξαγορά από το γκρουπ  Estée Lauder Companies έγινε το 2023 και o Tom εγινε κατά 2,8 δις πλουσιότερος (ναι, δις έγραψα).

 

Νομίζω ότι στα 61 του και με την απίστευτη 30 χρονη υπέρ επιτυχημένη καριέρα στο ενεργητικό του, είναι μια καλή εποχή να απολαύσει τους κόπους του. (το γράφω αυτό γιατί πουλήθηκε και η σειρα ρούχων στον Όμιλο Ermenegildo Zegna).

 

 

 

 

Από την άλλη το Estée group διατηρεί την glamorous κληρονομιά του με πολύ ποιοτικά και  luxury προϊόντα μακιγιάζ ενώ το μονόγραμμα TF,  δεν χάνει την αίγλη του.

 

Για του λόγου το αληθές, ακολουθούν τα προϊόντα της συλλογής Tom Ford 2024 Soleil Summer Collection,  με τιμές που ξεκινούν περίπου από τα 49Ε και φτάνουν έως τα 85Ε.

 

 

SOLEIL SUMMER GLOW HIGHLIGHTER

 

Μια φόρμουλα υβρίδιο μεταξύ τζελ και πούδρας για ιριδίζουσα αλλά διακριτική λάμψη. Ιδανική για να φωτίζει ηλιοκαμένες περιοχές του προσώπου, αλλά και το ντεκολτέ. Σε συσκευασία εκλεπτυσμένη αλλά και πρακτική ένα πραγματικό κόσμημα για τα καλοκαιρινά νεσεσέρ.

 

 

 

 

 

 

 

SOLEIL SUMMER EYE COLOR QUAD 01 EMERALD DUSΚ

 

Τέσσερις λαμπερές ιριδίζουσες σκιές για απαλά αλλά και dramatic μακιγιάζ. Οι αποχρώσεις εμπνέονται από τη μαγική ώρα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος και έχουν επιλεγεί για να φοριούνται και μόνες τους αλλά και σε mix and match κολακευτικούς συνδυασμούς.

 

 

 

 

SOLEIL SUMMER LIQUID LIP BLUSH LIP BALM

 

Μην σας μπερδεψει ο τίτλος που περιλαμβάνει τη λέξη “blush”. Πρόκειται για ένα υγρό, διάφανο lip balm που όταν το απλώνεις στα χείλη τονίζει το φυσικό τους χρώμα  με μια ροδαλή απόχρωση σαν να έχουν κοκκινίσει φυσικά. Η φόρμουλα με ενυδατικούς παράγοντες και άκρως λαμπερό τελείωμα, κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη και πιο ζουμερά.  Γι όσες αγαπούν το no-makeup, makeup look.

 

 

 

 

 

 

SOLEIL ULTRA SHINE LIP COLOR

 

Σε τέσσερις νέες αποχρώσεις, η μια πιο πλούσια και πιο όμορφη από την άλλη. Το λευκό iconic κραγιόν της κολεξιόν Soleil περιέχει υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά και παρέχει πλήρη κάλυψη αλλά και εκτυφλωτική λάμψη για χείλη που διατηρούνται ενυδατωμένα ενώ δείχνoυν πιο γεμάτα. Οι αποχρωσεις έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας.

 

 

 

 

  • 31 Ile D’Amour – Κόκκινο-Κοραλί
  • 32 Peche Paradis – Καμμένο ροδακινί
  • 33 Plage Nue – Ροζέ- Καραμελένιο
  • 34 Rose Irise – Βαθύ, ζεστό μπορντό.

 

 

Και με αυτά και με τα άλλα, καλό ΣΚ bb girls!

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Εκπληκτικό το highlighter και το lip gloss, σαν κοσμήματα μου φαίνονται!! Καλό μας Σ. Κ. με κοντά 30 βαθμούς ακούω 😋

  2. Νομίζω πια μετά από αυτό το ποστ μπήκε επίσημα πια και το καλοκαίρι!!!Αφού κάπου χάσαμε την άνοιξη και πολλές άλλες εποχές….Καλά μπάνια θα πω αφού το ΣΚ έρχεται με ανεβασμένη την θερμοκρασία 🏊🏊🏊

  3. Η ιριδίζουσα πούδρα μου αρέσει τρελά! Καλά μπάνια bbgirls!!!
    xx

  4. Το blush lip balm μου άρεσε πολύ! Καλό Σ/Κ bb girls!

  5. Ένα “τα_θέλω_όλα_τώρα” το παθαίνετε κι εσείς ή είμαι η μόνη?
    Μουτςς

  6. Η ιριδίζουσα πούδρα και το 31 Ile D’Amour – Κόκκινο-Κοραλί στη λίστα μου!

  7. Ψηφίζω το 33 Plage Nue από τα κραγιόν της κολεξιόν Soleil…

  8. Όχι @Litsa δεν είσαι η μόνη!! Είναι όντως όλα όνειρο…δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα τα θέλω και εγώ όλα!! Κ όσο έχουμε μπει πλέον στο καλοκαίρι τόσο θέλω κ περισσότερα 😄😄

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.