Νέα σειρά ρουζ, από την Rare Beauty.

 

 

H Rare Beauty, το brand της Selena Gomez παρουσίασε πρόσφατα μια νέα συλλογή από λαμπερά ρουζ, ιδανικά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

 

Βρίσκομαι σε φάση συμπάθειας αυτόν τον καιρό  προς τη Selena γιατί παρακολουθώ στο Disney + την σειρά «Only Murders in the Building» με συμπρωταγωνιστές της τον Steve Martin και τον Martin Short και την απολαμβάνω. Έχει χιούμορ και αρκετά καλογραμμένο σενάριο.

 

Πισω στο beauty, τα νέα Soft Pinch Luminous Powder Blushes,  προσφέρουν λαμπερό χρώμα στα μάγουλα και τα ζυγωματικά και θα τα βρίσκουμε σε έξι αποχρώσεις.

 

 

 

Τo καινοτόμο είναι ότι πρόκειται για υβριδικά προϊόντα που δημιουργήθηκαν από την ένωση δύο best seller προϊόντων της σειράς,  το υγρό Soft Pinch Liquid Blush και την κόμπακτ highlighter πούδρα Positive Light Silky Touch Highlighter.

 

Αυτός είναι ο λόγος που το αποτέλεσμα τους είναι πολύ απαλό και αέρινο  σαν να ακτινοβολεί η επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω. Έντονες χρωστικές με περλέ μικροσωματίδια προσδίδουν μια φυσικότητα στο τελικό αποτέλεσμα – και όλες ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ειδικά το ρουζ να δείχνει φυσικό. Η φόρμουλά τους είναι αδιάβροχη και long lasting για ροδαλό χρώμα υγείας όλη μέρα.

 

Αποχρώσεις

Cheer, Hope, Happy, Joy, Truth, Love

 

 

Θα τα βρείτε στα Sephora.

 

 

11 Σχόλια
  1. Super αυτη η σειρά ρουζ, super και η Σελενα Γκομεζ, πολύ γλυκό κορίτσι και από τις αγαπημένες της μεγάλης κόρης μου

  2. Πολύ μου αρέσουν! Ειδικά στο Truth & το Love !
    xx

  3. Χωρίς ρουζ δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ από το σπίτι, πολλές φορές είναι το μόνο μακιγιάζ πάνω μου, πρέπει να έχουν πολύ καλή εφαρμογή τα παραπάνω ρουζ!

  4. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! κολάστηκα!!!!!!!!!

  5. Το happy κ το truth απλά με ξετρέλαναν 💕💕💕

  6. Τα έχω βάλει καιρό στο μάτι,σίγουρα θα τα δοκιμάσω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.