Victoria Beckham X Mango. H πολυσυζητημένη νέα συνεργασία

 

Eίναι γεγονός. Η Victoria Beckham δημιουργεί μια capsule collection για τη Mango που αναμένεται να ξεπουλήσει εν ριπή οφθαλμού.

 

Η exclusive συλλογή θα συμπέσει και με τα γενέθλια της Mango μια εταιρεία που κλείνει φέτος 40 χρόνια παρουσίας στη fast fashion αγορά των high streets. Αλλά και στο παρελθόν η Mango έχει κάνει συνεργασίες με σχεδιαστές όπως η Camille Charriere αλλά και με το γεννημένο στο LA brand Simon Miller,  αν και η Victoria θεωρείται και είναι, η πιο high profile σχεδιάστρια με την οποία έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα.

 

 

 

Το παγκόσμιο λανσάρισμα θα γίνει στις 23 Απριλίου (κοντοζυγώνει) και η συλλογή αναμένεται να έχει την άκρως… Βικτωριανή αύρα της σχεδιάστριας που αγαπά την understated πολυτέλεια αλλά και τον θηλυκό αισθησιασμό, με φορέματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, sexy tailored κοστούμια, ελαφριά πουλόβερ,  εντυπωσιακά αξεσουάρ για το πρωί και το βράδυ, αλλά και τσάντες και παπούτσια.

 

Φυσικά η Mango μας αφήνει σε αγωνία και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα πολλές φωτογραφίες από την επικείμενη limited edition συλλογή παρόλα αυτά με τα λίγα που είδαμε πρόκειται για μια φρέσκια, λαμπερή πολύ καλοκαιρινή συλλογή με το λευκό και τα παστέλ να κυριαρχούν στις δημιουργίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε πρόσφατα η Victoria είπε «εμπνεύστηκα από την κλασική Γαλλική ταινία ‘La Piscine’  του 1969 και το απόλυτα εκλεπτυσμένο αλλά και χαλαρό στυλ της πρωταγωνίστριας Jane Birkin στο ρόλο της “Penelope”. Απόλυτα θηλυκή, με φυσική ομορφιά και μια αίσθηση ελευθερίας. Αυτό ήθελα να δημιουργήσω. Μια αβίαστη, καλοκαιρινή κομψότητα»

 Αναμένουμε.

 

 

8 Σχόλια
  1. Τέλεια, αγαπάω τα ρούχα Mango, επισκέπτομαι τακτικά το κατάστημα τους στον Πειραιά που είναι αρκετά κοντά μου και ανυπομονώ να δω τη συνεργασία αυτή με τη Βικτωρια Μπέκαμ

  2. “Victoria είπε «εμπνεύστηκα από την κλασική Γαλλική ταινία ‘La Piscine’ του 1969 και το απόλυτα εκλεπτυσμένο αλλά και χαλαρό στυλ της πρωταγωνίστριας Jane Birkin στο ρόλο της “Penelope”.
    Η παραπάνω παράγραφο με έκανε να περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την νέα συλλογή 🥰🥰🥰🥰

  3. Μου αρέσουν πολύ τα ρούχα Mango έτσι κι αλλιώς. Κι έτσι, θέλω να δω αυτήν την συνεργασία με την Μπέκαμ από κοντά. Η έμπνευση της, σύμφωνα με την συνέντευξη της, με κάνει να ανυπομονώ ακόμα πιο πολύ. Και ναι, το λευκό κοστούμι είναι υπέροχο!
    xx

  4. Πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία. Περιμένω να δω τα αποτελέσματα.
    Μουτςς

  5. Ξετρελάθηκα με το φόρεμα! αν κρίνω απο τις συλλογές της , θα είναι και αυτή υπέροχη !

  6. Πολύ πετυχημένη συνεργασία αυτή… το λευκό κουστούμι όντως υπέροχο!!!!!!

  7. Αν και δεν μου αρέσει η Victoria,τα ρούχα της μου αρέσουν.Οι συνεργασίες με οικονομικά brand είναι πάντα καλή κίνηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.