1984-2024: H M.A.C,  γίνεται 40 ετών και το γιορτάζει με την Disney

 

Για να γιορτάσει τα 40  χρόνια εξαιρετικά επιτυχημενης πορείας στην beauty αγορά,  η Mac παρουσίασε πρόσφατα σε preview τη limited edition συλλογή 40 Disney Bring Backs, με νέα προϊόντα αλλά και με προϊόντα που θα ξανακυκλοφορήσουν μέσα από προηγούμενες Mac X Disney συνεργασίες.

 

Βέβαια η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αυτές οι συλλογές σε συνεργασία με τη Disney πάντα ξεπουλάνε οπότε σωστά σκέφτηκε η Mac για να τις φέρει γούρι η Disney και για τα επόμενα 40 χρόνια.

 

 

Και επειδή είμαστε εδώ για να κάνουμε και κανένα sneak peek αυτά που ακολουθούν παρακάτω, είναι κάποια από αυτά που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

 

Για τις πιο ρομαντικές, από τη συλλογή Cinderella.

 

CINDERELLA EYE SHADOW PALETTE X 6: STROKE OF MIDNIGHT

 

Έξι σκιές ματιών με ματ και shimmer τελείωμα σε αποχρώσεις καφέ, taupe, λαδί, μπεζ, nude που κολακεύουν κάθε γυναίκα.

 

 

 

 

 

M·A·C 40 DISNEY LUSTREGLASS LIPSTICK FAVORITES IN ROYAL BALL

Αυτό το λαμπερό κραγιόν σε απαλή ροζ απόχρωση ταιριαστό για κάθε κορίτσι που θέλει να νιώσει η πριγκίπισσα του χορού.

 

 

 

 

 

M·A·C 40 DISNEY FAVORITES PIGMENT IN PRETTY IT UP

To αγαπημένο pigment σε αυτή την ελκυστική μπρονζέ απόχρωση πρωτο-εμφανίστηκε στη συλλογή Mac X Disney το 2015 και τώρα κάνει comeback.

 

 

 

 

 

 

Για τις πιο παιχνιδιαρες αλλά και δυναμικές,  από τη συλλογή Jasmine & Aladdin.

 

EYE SHADOW X 9: JASMINE’S WISH

Μια παλέτα σκιών που περιλαμβάνει εννέα αποχρώσεις για μεταλλικά smokey και όχι μόνο- μακιγιάζ. Καφέ, χρυσό, ασημί αλλά και ροζ αποχρώσεις για looks από το πρωί έως το βράδυ. Γιατί να έχεις τρεις ευχές, αν μπορείς να έχεις εννιά;

 

 

 

 

 

 

M·A·C 40 DISNEY FAVORITES MATTE LIPSTICK IN PRINCESS INCOGNITO

 

To κραγιόν σε αυτή την απίθανη ζεστή και πλούσια  ροζ απόχρωση με ματ κρεμώδες τελείωμα,  είχε εξαντληθεί πίσω στο 2019. Τώρα το ξαναβρίσκουμε και το ξανα αγαπάμε. Όσο γα το packaging; Υπέροχο.

 

 

 

 

 

 

 

M·A·C 40 DISNEY FAVORITES LIPGLASS IN JEWELS ON JEWELS

Ροζ αλλά με χρυσό shimmer για εκτυφλωτική long lasting λάμψη στα χείλη. Υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές είναι εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba που θρέφει και κανακεύει τα χείλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τις πιο dramatic ντίβες, από τη σειρά Maleficent.

 

 

M·A·C 40 DISNEY FAVORITES MINERALIZE EYE SHADOW DUO IN SHE WHO DARES

 

Ποιά τολμάει αλήθεια, να απλώσει στα μάτια της αυτή τη φοβερή mineralized μαύρη/ πράσινη σκιά; Παρόλα αυτά αν απλωθεί με φειδώ δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα για βαθύ ακρως σαγηνευτικο βλέμμα. Από τη συλλογή Venomous Villains πίσω στο 2010 και ναι, τη θυμάμαι.

 

 

 

 

M·A·C 40 DISNEY FAVORITES AMPLIFIED LIPSTICK IN DARK DEED

Μια πολύ μοναδική σκούρα κόκκινη/ μπορντό απόχρωση που γιορτάζει την επιστροφή της Mistress of Evil. Με άκρως κρεμώδη φόρμουλα που προσφέρει full κάλυψη των χειλιών ενώ απλώνεται πολύ εύκολα και αφήνει ένα διακριτικά λαμπερό τελείωμα.

 

 

 

 

 

 

M·A·C 40 DISNEY FAVORITES LIPGLASS IN WRONG SPELL

Και … bad, αλλά και… bright. Έτσι παρουσιάζει το συγκεκριμένο lipglass η μάρκα. Φοριέται μόνο του ή πάνω από μολύβι χειλιών, ή πάνω από κραγιόν, είναι εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba και η limited edition συσκευασία του είναι πράγματι limited αφού θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα τεμάχια.

 

 

 

 

 

 

 

Μέχρι να αποκαλύψει η Mac και τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής ένα είναι το βασικό ερώτημα: είσαι Cinderella, Jasmine ή Maleficent;

 

 

7 Σχόλια
  1. Μμμ Maleficent!!, Αγαπημένη Mac, πάντα πρωτοπόρει στα λανσάρισματα των καλλυντικών της!!

  2. Τι ωραία η παλέτα της Jasmine, αλλά κυρίως το κραγιόν της! Και της Maleficient όμως η σκιά είναι υπέροχη για βράδυ!

  3. Η καρδιά μου λέει Cinderella! Υπέροχη συλλογή, τα δε κραγιόν, όοολα, φανταστικά!
    xx

  4. Πω,πω,εντάξει,τις σκιες τις λιγουρεύτηκα!Ό,τι πάρω από mac έχει απίστευτη ποιότητα.Έχω βάλει στο μάτι το limited edition lipglass.Το ξέρω δεν είναι εύκολο να το βρω αλλά κάτι παρόμοιο νομίζω θα το βρω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.