Άνοιξη και στη Seventeen με νέες αποχρώσεις στα best seller προιόντα.

 

Ήρθε η Άνοιξη και στη Seventeen και η μάρκα την υποδέχεται με ολοκαίνουργιες αποχρώσεις των best seller προιόντων της.

 

Τα προιόντα είναι ιδανικά για mix & match αλλά και για ελκυστικά makeup looks από το πρωί έως το βράδυ. Αυτές είναι οι νέες αποχρώσεις και μέσα σε αυτές μπορεί να βρείτε την αγαπημένη σας, για φέτος την Άνοιξη.

 

2 παλέτες ματιών Vibrant Eyes Quad η Νο 6 Warm Sunset σε καφέ, χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις και η Νο5 Rosy Peach σε πιο ροζέ peachy αποχρώσεις με ματ, σατινέ και glitter αποτέλεσμα.

 

 

 

2 multi-functional Magic Glow Highlighting Powders που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πρόσωπο, μάγουλα, ζυγωματικά, ντεκολτέ ακόμα και στα μάτια. Το αποτέλεσμα τους χτίζεται και μπορεί να γίνει από λαμπερό έως πολύ εντυπωσιακά λαμπερό. Δυο αποχρώσεις η πιο ανοιχτή Νο 04 Pure Delight και η πιο μπρονζέ Νο 05 Riviera Glam.

 

 

 

 

5 σκιές Silky Shadow Metallics για εντυπωσιακά ανοιξιάτικα μακιγιάζ ματιών με λαμπερό τελείωμα, στις αποχρώσεις Grey, Mystical Mermaid, Rose, Peach και Mystical Unicorns.

 

 

 

2 Lipstick Specials No 427 Sheer & No 426 Sheer, με λαμπερό τελείωμα και 2 Matte Lipstick No 77 & No 78 με SPF 15 -Vegan, που έχουν  ματ τελείωμα.

 

 

 

 

2 All Day Lip Color, το διπλό long lasting κραγιόν που διαρκεί πολλές ώρες χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη. No 89 & No 90

 

 

 

 

2 Juicy Shine από τα πιο πετυχημένα lip glosses της αγοράς αφού δίνουν σέξι λάμψη αλλά καιπροσθέτουν και  όμορφο φυσικό χρώμα στα χείλη, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ζουμερά. Στις αποχρώσεις 03 Natural Pink & 10 Peachy.

 

 

 

 

Τέλος η ανοιξιάτικη συλλογή ολοκληρώνεται με 4 νέα παστέλ βερνίκια νυχιών της σειράς Studio Rapid Dry Long Lasting Color.

 

 

 

 

Καλό ΣΚ και καλά ψώνια!  Έρχεται Πάσχα bb girls!

 

7 Σχόλια
  1. Χαρούμενα νεανικά χρώματα και μία αγαπημένη εταιρία η. Seventeen (τόσα χρόνια από τότε που ήμουν κ εγώ έφηβη).. Βέβαια το θέμα Άνοιξη είναι σχετικό, νομίζω πλέον 2 εποχές υπάρχουν Χειμώνας (που δεν ήρθε φέτος) και καλοκαίρι

  2. Τέλεια ανοιξιάτικα χρώματα από την αγαπημένη Seventeen! Έχουν πολύ καλή απόδοση, προσιτή τιμή, είναι ελληνικά και αν δε κάνω λάθος, δεν δοκιμάζονται σε ζώα, τι άλλο να ζητήσει κανείς?

  3. Πόσο καλοκαιρινή η παλέτα με τις καφέ και μπρονζέ αποχρώσεις!

  4. Πειράζει που τα θέλω όλα? Όχι, δεν πειράζει🤣🤣
    Μουτςς

  5. Πολύ όμορφες αποχρώσεις, πολύ καλή η τιμή τους, και έχω να προσθέσω πως τα βερνίκια νυχιών seventeen, είναι από τα καλύτερα με την μεγαλύτερη διάρκεια ως long lasting colour!
    xx

  6. Τα καλλυντικά των νεανικών χρόνων ξεχνιούνται;Δεν ξεχνιούνται.Τα shimmer ροζ κραγιόν τα θέλω,θα πάω να τα δοκιμάσω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.