Πασχαλινά, 100% Vegan Gift Sets, από την The Body Shop.

 

 

Για το φετινό Πάσχα η The Body Shop μας προτείνει όμορφα gift sets,  ολοκληρωμένα σετ δώρων, κλεισμένα σε όμορφα ανοιξιάτικα pouches και συσκευασίες,  ιδανικά για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο.

 

Ρίξτε μια ματιά και μπορεί να πάρετε ιδέες:

 

Σετ Περιποίησης για Σώμα και Μπάνιο

Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο τις πολύτιμες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης  επιλέγοντας ένα σετ περιποίησης για το μπάνιο με προϊόντα από ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς σειρές της The Body Shop

 

 

 

Σετ Γυναικείων Αρωμάτων

Τα σετ που προτείνει η The Body Shop συνδυάζουν ένα άρωμα και προϊόντα περιποίησης σώματος από την αντίστοιχη αρωματική σειρά και είναι μία  καλοδεχούμενη επιλογή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πικάντικο; Ζεστό; Φρέσκο; Γλυκό; Αισθησιακό; Στην The Body Shop θα βρείτε αρώματα για κάθε γούστο και διάθεση.

 

Σετ Γυναικείων Αρωμάτων

Σετ Περιποίησης Προσώπου
Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από σετ περιποίησης προσώπου με μοναδικές επιλογές και αποτελεσματικούς συνδυασμούς προϊόντων από τις πιο δημοφιλείς σειρές της μάρκας.

 

 

Σετ Ευεξίας και Περιποίησης

Αυτά τα χαριστωμένα κουτιά είναι γεμάτα  με απολαυστικές εκπλήξεις για τους αγαπημένους μας. Θα τους χαλαρώσουν, θα τους κάνουν να νιώσουν αναζωογονημένοι ή να γεμίσουν τις μπαταρίες τους σε χρόνο μηδέν.  Το απόλυτο pampering για όσους πιστεύετε ότι… το χρειάζονται!

 

 

 

 

Σετ για τον αγαπημένο 

 

κΚαι στην κατηγορία της ανδρικής περιποίησης θα βρείτε μία ποικιλία προτάσεων για κάθε περίσταση. Όμορφα gift sets με προσεγμένη εμφάνιση και γεμάτα με προϊόντα ανδρικής περιποίησης για το μπάνιο, το σώμα, το πρόσωπο και όλα τα απαραίτητα για την καθημερινή περιποίηση των αντρών της ζωής μας.

 

 

 

Δώρα από 15Ε έως 30Ε

Στη The Body Shop θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και ακριβώς στις τιμές που θέλετε μέσα από μοναδικά σετ περιποίησης σώματος και προσώπου.

 

 

Δώρα έως 15Ε

Είναι ό,τι καλύτερο για όλες εκείνες τις περιπτώσεις που ψάχνετε ένα μικρό και συμβολικό δώρο, για κάποιον που γιορτάζει, για να πείτε «ευχαριστώ» ή απλά για να εκφράσετε την αγάπη σας μέσα από μία απρόσμενη έκπληξη χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

 

 

 

 

 

Συσκευασίες Δώρων

Για οσες λατρεύουν τις συσκευασίες περισσότερο και από το ίδιο το δώρο,  τότε στην The Body Shop θα βρείτε μια σειρά από χειροποίητα πουγκιά, τσάντες και κουτάκια για κάθε γούστο. Διαλέξτε το προιόν που θέλετε και κάντε το απόλυτα εξατομικευμένο δώρο, όπως ακριβώς το φαντάζεστε με βάση το άτομο για το οποίο προορίζεται. 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Tα Gift sets από το Body Shop είναι από τα πιο ευπρόσδεκτα πασχαλινά δώρα για όλους θεωρώ.. Και οι τιμές τους όπως πρέπει!

  2. Πολύ ωραίες ιδέες για δωράκια! Τέλειες συσκευασίες!

  3. Όλα διαλεχτά, υπέροχα & απίστευτα μοσχοβολιστα! Από τα πιο ωραία δώρα!
    xx

  4. Τέλεια δωράκια και πολύ όμορφες συσκευασίες!!

  5. Ωραία σετάκια!Σχεδόν πάντα θα μου πάρουν ή θα αγοράσω για μένα ή για δώρο.

  6. Ωραία σετ κ για δώρο, αλλά και για τις μικρές μας αποδράσεις σιγά σιγά! Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα set γιατί είναι πολύ βολικά. Το σετ περιποίησης για σώμα και μπάνιο πολύ καλό

  7. Το ότι είναι vegan φυσικά ένας λόγος παραπάνω.. προτιμώ πλέον σε προϊόντα περιποίησης κ ειδικά μαλλιών φυτικά προϊόντα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.