Lorvenn Look Book: Στυλ και χρώμα στα μαλλιά με νέες hair style προτάσεις

 

Κυκλοφορεί σύντομα το look book της Lorvenn Hair Professionals με προτάσεις για κουρέματα, χτενίσματα αλλά και εκτυφλωτικά χρώματα.

 

Επειδή αυτές είναι σίγουρα μέρες κομμωτηρίου (χα, το δικό μου ραντεβού είναι αύριο το απόγευμα)  είναι νομίζω ιδσανική μέρα για να δούμε στυλ και χρώμα στα μαλλιά

 

Romantic

 

Οι πιο ρομαντικές θα επιλέξουν επιμελώς ατημέλητες κουπ και μαλλιά λεία και απαλά όλο υγεία, σε ανοιχτούς τόνους και κυρίως λαμπερές ζαχαρένιες αποχρώσεις. Το συνολικό look αναδεικνύεται υπέροχα από τη ζωντάνια και την απαλή κίνηση των μαλλιών.

 

 

Flaming Red

 

Πλούσια, glamorous, πολύ μακριά μαλλιά με λαμπερές και ελαφριές κυματιστές μπούκλες. Το δημιουργικό πάθος διακρίνεται μέσα από φλογερές κόκκινες αποχρώσεις τηςί, πάπρικας, του χαλκού και του ρουμπιν κάνοντας το απόλυτο statement, για μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση.

 

 

 

 

Vamp Up

 

Glamorous, κυματιστά μαλλιά με πλούσια φράντζα στα πλάγια και λαμπερές μπούκλες που τονίζουν την γυναικεία δύναμη και ομορφιά.  Αυτή εξ’ άλλου είναι η απόχρωση που λατρεύουν οι πιο στιλάτες και εκλεπτυσμένες γυναίκες,  όπως η Kate Middleton και η Amal Clooney.

 

 

 

Wavy Siren

 

Μια απόλυτα θηλυκή και σέξι κουπ, never goes out of style. Το ζητούμενο για να την πετύχετε είναι μαλλιά με όγκο και υφή, ενώ οι strawberry blonde και χρυσές αποχρώσεις θα χαρίσουν βάθος και θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το χτένισμά σας.

 

 

 

Medieval

Mια κουπ που φέρνει στο νου αιθέριες, σχεδόν απόκοσμες πριγκίπισσες του Μεσαίωνα. Μαλλιά πολύ μακριά, πλούσια με φυσικές μπούκλες, σε συναρπαστική φλογερή απόχρωση.

 

 

 

Lux Curls

To 2024 μας προτρέπει να αγαπήσουμε τις φυσικές και εντυπωσιακές μπούκλες. Celebrities όπως η Zendaya, η Kerry Washington και η Solange Knowles περπάτησαν στο κόκκινο χαλί επιδεικνύοντας με αυτοπεποίθηση τις υπέροχες μακριές μπούκλες τους.

 

 

Cotton Candy

Pink is the new blonde! Μια υπέροχη απόχρωση του απαλού ροζ, που κολακεύει ιδιαίτερα τις ψυχρές και ανοιχτές αποχρώσεις του δέρματος.H κουπ συνδυάζει τον δυναμισμό ενός γεωμετρικού καρέ με ανάλαφρες αλογοουρές.

 

 

 

 

Platinum Blondie

Με έμπνευση από τη Debbie Harry, η πλατίνα συναντά την πορσελάνινη επιδερμίδα και τα λουστρινένια μαύρα χείλη.

 

 

 

Και μια πρτόταση για άντρες

Grecian

Φυσικές, απαλές μπούκλες πιο κοντές στα πλάγια που αφήνουν τα πάνω μαλλιά λίγο πιο μακριά για να αναδείξουν το φυσικό σπάσιμο της τρίχας, προσθέτουν χάρη και αρχοντιά στην εμφάνιση ενός άντρα.

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Το Vamp up μακράν ❤️αχ μου λείπει το μαύρο μαλλί το παραδέχομαι

  2. Vamp Up κλασσικά..! Μου άρεσαν πολύ και οι ονομασίες, τις βρήκα πολύ ευφάνταστες!
    xx

  3. Ααααχ, αυτό το κόκκινο της πάπρικας ,του χαλκού και του ρουμπινιού….λατρεμένο….

  4. Αν κ πλέον δεν τα βάφω το Flaming Red είναι τόσο μα τόσο ωραίο !!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.