Πάσχα με γεύση από Μεγάλη Βρεταννία.

 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για  ξεχωριστά Πασχαλινά δώρα το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το GB Corner Gifts & Flavors θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

 

Ανακαλύψτε τις πασχαλινές συνθέσεις δώρων και δωροεπιταγές εμπειριών για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια μοναδική συλλογή από χειροποίητες λαμπάδες που αναδίδουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ιστορικού ξενοδοχείου, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης σας περιμένει να την εξερευνήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

Ο ταλαντούχος Pastry Chef του ξενοδοχείου Αλέξανδρος Κούφας έχει σχεδιάσει δύο νέα σοκολατένια αυγά που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

 

 

 

 

 

Κομψοτεχνήματα υψηλής ποιότητας, τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά του GB Corner περιέχουν σοκολάτα γάλακτος Valrhona και εσωτερικά κρύβουν μια πλούσια στρώση πραλίνας φουντουκιού με feuilletine, φουντούκι croquant και καραμελωμένο φαγόπυρο.

 

 

 

 

Για τους λάτρεις της πικρής σοκολάτας υπάρχει και η εκδοχή με bitter Valrhona 70% κακάο γεμιστό με καραμέλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια και τόνκα.

 

 

 

Θα τα παραλάβετε μέσα στο πολυτελές Easter egg box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Και μην ξεχνάτε ότι φέτος το ιστορικό ξενοδοχείο, γιόρτασε τα 150 χρόνια του, χρόνια απόλυτα συνυφασμένα με την νεότερη ιστορία της χώρας μας.

 

Shop online at: www.grandebretagnestore.com

 

 

9 Σχόλια
  1. Τέλειες λαχταριστές δημιουργίες! Καλό Πάσχα bb girls!

  2. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία είναι ένας ζωντανός θρύλος,στις αίθουσες του γράφτηκε ιστορία σε κρίσιμες στιγμές του έθνους.και έχουν περάσει όλες οι μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Λογικό να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της νεότερης ιστορίας της χώρας μας.
    Τα σοκολατένια του αυγά και όχι μόνο είναι μαγεία 😍😍😍

  3. Yπέροχες δημιουργίες, καλή Ανάσταση με υγεία σωματική και ψυχική!

  4. Πολύ χαριτωμένο το αρκουδάκι – λαμπάδα.
    Μουτςς

  5. Τα σοκολατένια αυγά, με σοκολάτα υψηλής ποιότητας Valhrona με κάνουν να ξανά θέλω να γίνω παιδί περιμένοντας από τον νονό μου την λαμπάδα μου και α υ τ ο το αυγό!

    xx

  6. Καλή Ανάσταση BB world με υγεία και αγάπη!! Τα αυγουλακισ της Μ Βρετανίας τα ζήλεψα κ εγώ!

  7. Να ευχηθώ σε όλες και τις οικογένειες μας Καλή Ανάσταση ψυχής και πνεύματος, υγεία και αγάπη στις ζωές μας!

  8. Αααααχ, αυτά τα σοκολατένια αυγά του GB Corner….

  9. Φανταστικές κ λαχταριστές δημιουργίες!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.