Το νέο άρωμα Philosia by Korres.

 

 

 

Το νέο άρωμα  PHILOSIA έρχεται να προστεθεί στο οσφρητικό ταξίδι που προτείνει η συλλογή των 15 αρωμάτων της KORRES: αρώματα εμπνευσμένα από τοπία, στιγμές και στοιχεία της ελληνικής φύσης.

 

Παίζοντας κρυφτό κάτω από τα δέντρα με το ζεστό, ζωηρό φως να κοιτάζει μέσα από τα φύλλα, ένα μαγευτικό παιχνίδι φωτός και σκιάς. Το νέο PHILOSIA Eau De Toilette με δροσερές νότες πράσινων φύλλων και ξύλου στη βάση του, μας προσκαλεί να αναπνεύσουμε βαθιά και να ρίξουμε τους ρυθμούς για να εκτιμήσουμε την ομορφιά γύρω μας – να απολαύσουμε τη ζεστασιά του ήλιου, την ηρεμία και τη δροσερή σκιά κάτω από τις φυλλωσιές ένα ανοιξιάτικο απόγευμα στην εξοχή.

 

 

 

 

KORRES Fragrance

  • Με έμπνευση την Ελλάδα και τα συστατικά από την ελληνική φύση.
  • Μία συλλογή από 15 αρώματα για γυναίκες και άνδρες, σε ένα περίτεχνο, κεχριμπαρένιο, γυάλινο μπουκάλι.
  • Συνειδητά επιλεγμένα συστατικά. Αρωματικές συνθέσεις με αλκοόλ 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς PCM ή φθαλικές ενώσεις.
  • Με φυσικό περιεχόμενο έως 90%.
  • Κατάλληλο για vegans.

 

 

Greece. Nature. Research, στο επίκεντρο των συνθέσεων KORRES.

 

Greece Μία αρωματική συλλογή που θυμίζει την ανέφελη ατμόσφαιρα της Ελλάδας, εμπνευσμένη από στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις. Η αυθεντική αποτύπωση μιας ηλιόλουστης αυλής σε ένα κυκλαδίτικο νησί, του μπλε του Αιγαίου, της θαλασσινής αύρας, της ζεστασιάς του ελληνικού ήλιου, και των πρώτων σύκων του έτους. Το Avgoustos, το Sikinos, το Kyma, το βραβευμένο Lefko και το ολοκαίνουργιο Philosia, μεταξύ άλλων, αφηγούνται την ιστορία αξιομνημόνευτων στιγμών.

 

Nature Η συλλογή αρωμάτων της KORRES αντλεί έμπνευση από την πλούσια ελληνική φύση. Από το πικάντικο περγαμόντο και τις καλοκαιρινές νότες σύκου στο AVGOUSTOS, μέχρι τις νότες ευκάλυπτου και πεύκου στο PHILOSIA, κάθε άρωμα ενσωματώνει την ουσία της ελληνικής φύσης, προσφέροντας ένα οσφρητικό ταξίδι.

 

Research Με ποσοστό φυσικού περιεχομένου έως 90%, τα αρώματα της συλλογής συντηρούνται φυσικά με εκχύλισμα δενδρολίβανου -φυσικό αντιοξειδωτικό-, ενώ δεν περιέχουν PCM και φθαλικές ενώσεις, συνθετικές ουσίες δυνητικά επιβλαβείς για τον το περιβάλλον.

 

 

Το άρωμα ευτυχώς πρόλαβα και το μύρισα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Είναι μια ζεστή, στιβαρή και ενδιαφέρουσα unisex σύνθεση. Άκρως δροσερές νότες κορυφής από περγαμόντο, πορτοκάλι και μανταρινι, πράσινες νότες καρδιάς από πεύκο, ευκάλυπτο και anis star και ζεστές νότες βάσης από μόσχο, ξύλο κέδρου και πατσουλί.

 

 

Λέω πρόλαβα,  γιατί κατασχέθηκε πάραυτα από τον κ. Ρωμανό και δεν το ξανα είδα.

 

 

8 Σχόλια
  1. Πολυυυ αγαπημένο το LEFKO έχω αγοράσει και την κρέμα σώματος και τα χρησιμοποιώ κατά κόρον,το συγκεκριμένο μπορώ να το μυρίζω όλη μέρα!!!
    Είναι στην κατηγορία clean αρωμάτων που λατρεύω
    όπως και το άρωμα της σειράς Avgoustos λατρεμένο
    που θυμίζει πολύ το Philosykos Diptygue.
    Το καινούργιο πήγα και και το μύρισα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ κοντά σε αυτά που ανέφερα.
    Θα ήθελα μόνο μεγαλύτερη διάρκεια αλλά από ότι κατάλαβα λόγω της φυσικής προέλευσης θα είναι αδύνατον…

  2. Πολύ ωραίο όνομα αρώματος το Philosia φυλλωσια; και οι νότες του είναι από τις αγαπημένες του άντρα μου γιαυτό θα του το κάνω δωράκι, να το φοράει όλο το καλοκαίρι

  3. Aπο τις νότες συμπεραίνω ότι θα μου αρέσει πολύ, μακάρι να έχει και διάρκεια!

  4. Δελεαστική η περιγραφή του. Κι εφόσον εγκρίνει κι ο κ. Ρωμανός δεν χρειάζομαι κάτι άλλο, με έπεισε!
    Μουτςς

  5. @SOFIAT θα το δοκιμάσω και εγώ με πρώτη ευκαιρία το LEFKO! Γενικά δε προτιμώ τα unisex αρώματα αλλά το Philosia έχει ωραία περιγραφή!

  6. Αγαπώ το περγαμόντο στα αρώματα. Κι αφού έγινε κατάσχεση από τον Ρωμανό, πως να αμφισβητήσει κανείς το Philosia?
    xx

  7. @ELEANNA_N το Lefko μοιάζει πολύ με το Blanche Byredo 😍

  8. Φανταστικά αρώματα και περιποίηση σώματος.Τα διαμαντάκια που βρίσκουμε στα φαρμακεία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.