Bobbi Brown X Jenny Packham 2024. H Limited Edition νυφική συλλογή μακιγιάζ

 

 

 

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να το ακούσετε,  αλλά τα προϊόντα Bobbi Brown σκοράρουν πολύ ψηλά όταν μιλάμε για νυφικά μακιγιάζ,  οι makeup artists τα  αγαπούν πολύ για το αποτέλεσμα και τη διάρκεια τους. (διάρκεια  είναι η λέξη κλειδί όταν το event γάμος κρατάει μισή μέρα, αν όχι και παραπάνω)

 

Πρόσφατα η Bobbi Brown συνεργάστηκε με την Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Jenny Packham γνωστή για τον σχεδιασμό νυφικών και λάνσαρε μια σειρά exclusively για νύφες και νυφικό μακιγιάζ.

 

Η wedding collection είναι κλεισμένη σε ένα πανέμορφο άκρως ρομαντικό packaging και αποτελείται από τέσσερα προϊόντα – ένα κρεμώδες ρουζ για τα μάγουλα αλλά και τα χείλη, μια highlighting πούδρα για διακριτική λάμψη, ένα κραγιόν σε nude -ροζ απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και ένα gloss.

 

 

 

 

BOBBI BROWN X JENNY PACKHAM POT ROUGE FOR LIPS AND CHEEKS

Best seller προϊόν για τα μάγουλα και τα χείλη που δίνει μια ροδαλό φυσικό χρώμα. Χρησιμοποιείται παντού και πολύ εύκολα χάρη στη συσκευασια με καθρεπτάκι. Απόχρωση Powder Pink.

 

 

 

 

 

BOBBI BROWN X JENNY PACKHAM HIGHLIGHTING POWDER

Χαρίζει διάφανη, διακριτική λάμψη που κρατάει πάνω από 8 ώρες- ο,τι πρέπει δηλαδή για τη νύφη. Γλιστράει υπέροχα πάνω στο δέρμα χωρίς να τονίζει τις λεπτές γραμμές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στεγνή για πιο διακριτικό αποτέλεσμα είτε βρεγμένη για ακόμα πιο έντονη λάμψη. Τip: Απλώνεται και σαν σκιά για ένα monochromatic νυφικό look. Aπόχρωση Pink Glow.

 

 

 

 

 

BOBBI BROWN X JENNY PACKHAM CRUSHED LIP COLOUR

 

Σατινέ ματ τελείωμα σε αυτό το κραγιόν που χαρίζει φουλ ενυδάτωση σχεδόν όπως ένα lip balm. To απόλυτο swipe and go κραγιόν, φοριέται και χωρίς καθρέπτη. Απλώστε μια στρώση για χείλη σα να έχουν κοκκινίσει φυσικά και  δύο στρώσεις για πιο έντονο ματ αποτέλεσμα. Απόχρωση Blondie Pink.

 

 

 

 

 

 

BOBBI BROCRUSHED OIL INFLUSED GLOSS

Φοριέται είτε μόνο του είτε πάνω από το κραγιόν για αστραφτερά χείλη. Δεν κολλάει ενώ η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη σε πολύτιμα ενυδατικά έλαια. Απόχρωση New Romantic.

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Το μακιγιάζ μου σαν νύφη είχε γίνει με προϊόντα Bobbi Brown σε συνδυασμό με Mac💗ένας λόγος παραπάνω που έχω αδυναμία στα προϊόντα αυτά πέρα, της εξαιρετικής ποιότητα τους

  2. Έτσι μου ‘ρχεται να πάω να παντρευτώ τώρα 🤣🤣
    Μουτςς

  3. Το χαιλαιτερ είναι από τα καλύτερα!
    xx

  4. Και το packaging και τα χρώματα άκρως ρομαντικά….

  5. Η HIGHLIGHTING POWDER απλά τα σπάει!!!

  6. Υπέροχα όλα. Στο νυφικό μακιγιαζ δεν μου αρέσει η υπερβολή,το να γίνεσαι μία άλλη.Το συγκεκριμένο lipstick ,το ήθελα στην ίδια απόχρωση αλλά πιο έντονο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.