clinéa: μια αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για  #GlassSkin effect.

 

 

Χαριτωμένo, νεανικό -αλλά όχι μόνο-  με καλές συνθέσεις και αποτελεσματικά προιόντα το σχετικα νέο brand ομορφιάς clinéa,  δείχνει να έχει ήδη βρει το κοινό τoυ,  αφού συνδυάζει  την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης.

 

Σύμφωνα με το clinéa,  κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει το πολυπόθητο #GlassSkin, το κορεάτικο πρότυπο για αλαβάστρινο δέρμα που έχει κατακτήσει την κορυφή  των beauty trends, επιδιώκοντας μια τόσο καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, που δίνει την εντύπωση ότι είναι διάφανη, σαν από γυαλί.

 

Η φιλοσοφία του clinéa, αντίθετα με τα περισσότερα tutorials που κατακλύζουν τα social media, είναι ότι η δημιουργία αυτού του εφέ δεν πρέπει να στηρίζεται σε ένα μόνο ‘μαγικό’ προϊόν που δίνει πρόσκαιρο glass skin αποτέλεσμα, αλλά στην τήρηση μιας skincare ιεροτελεστίας που περιλαμβάνει τα κατάλληλα προϊόντα για ένα πραγματικά υγιές δέρμα που ακτινοβολεί.

 

Το clinea προτείνει έναν οδηγό 3 βημάτων που αν τον ακολουθήσετε πιστά και καθημερινά το δέρμα σας θα δείξει πιο καθαρό, πιο ενυδατωμένο, πιο λαμπερό, πιο… glassSkin!

 

#1 DOUBLE CLEANSING

 

Ο διπλός καθαρισμός είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει αποδεδειγμένα πιο καθαρό, υγιές και λαμπερό δέρμα. Το σημαντικό είναι να γίνεται πάντα με δύο καθαριστικά διαφορετικής βάσης. Στο πρώτο στάδιο του διπλού καθαρισμού χρησιμοποιούμε ένα προϊόν με βάση το νερό για να αφαιρέσουμε το επίμονο μακιγιάζ και τους ρύπους. Το SUPERFOOD SPLASH είναι ένα απαλό νερό micellar που ενδείκνυται για καθημερινή χρήση στο πρόσωπο, αλλά και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, καθώς είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και τις πιο ευαίσθητες. Είναι εμπλουτισμένο με σύμπλοκο εκχυλισμάτων superfoods, όπως kale (λαχανίδα), νεροκάρδαμο και παντζάρι που είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και κατάλληλα να προστατεύσουν τον επιδερμικό φραγμό χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα.  Στο δεύτερο στάδιο του διπλού καθαρισμού, χρησιμοποιούμε το καθαριστικό gel προσώπου BALANCE SPELL GEL που εμπεριέχει τσάι matcha και φυσικό σαλικυλικό οξύ, για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό, καθώς και μείωση της λιπαρότητας και των μαύρων στιγμάτων.

 

 

 

#2 EXFOLIATE & GLOW

 

Η απολέπιση είναι το πλέον καθοριστικό βήμα για λαμπερή επιδερμίδα, απαλλαγμένης από νεκρά κύτταρα και δυσχρωμίες. Φροντίστε κάθε βράδυ να αποκαλύψετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας ξεκινώντας με τη λοσιόν GLAM N’ TONIC, εμπλουτισμένη με γλυκολικό οξύ για ήπια απολέπιση, αλλά και τζίντζερ, ένα συστατικό ευρέως γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το  gel in balm νύχτας MOONLIGHT GLOW, το οποίο χάρη στο ισχυρό σύμπλοκο νιασιναμίδηςτζίντζερ και τα φυσικά οξέα BHA επιτυγχάνει την ανανέωση της επιδερμίδας κάνοντας τη να φαίνεται ξεκούραστη, όπως μετά από 8 ώρες καλού ύπνου.

 

 

 

 

#3 HYDRATE & GLOW

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση! O απαράβατος κανόνας για την επίτευξη ενός εντυπωσιακού glass skin εφέ. Eξασφαλίστε ότι το δέρμα θα παραμείνει ενυδατωμένο και glowy όλη μέρα, εφαρμόζοντας κάθε πρωί τη βελούδινη sorbet ενυδατική κρέμα RESET & GLOW . Το 4% σύμπλοκο νιασιναμίδης και τα superberries (acai, bearberry, cranberry) που περιέχει συμβάλλουν δραστικά στην επαναφορά της ελαστικότητας και της νεανικής όψης του δέρματος, μειώνοντας ρυτίδες και πανάδες.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ωραίος ο οδηγός βημάτων για το πολυπόθητο glassSkin!

  2. Από το φαρμακείο μου έδωσαν πρόσφατα δείγματα από την Clinea και έχω ξεκίνησε να τα χρησιμοποιω… . “κάθονται”πολύ καλά στο δέρμα μου και δεν το περίμενα γιατί τα θεωρούσα ιδανικά για νεανικα δέρματα.

  3. Από τη Reset n’ Glow που έχω δοκιμάσει έμεινα αρκετά ευχαριστημένη.
    Μουτςς

  4. Πολύ καλά και προσιτά στην τιμή καλλυντικά. Η κρέμα αυτή, είναι πολύ καλή, την έχω πάρει και ενυδατωνει, και προσφέρει την λάμψη που υπόσχεται. Υπήρξε άλλωστε και η σχετική πρόταση από το post του bb στις 28/12/23 Έψαχνα ένα προϊόν για απολεπιση, έχω δοκιμάσει διάφορα, άλλης εταιρίας. Δεν είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένη, αλλά θα ήθελα κάτι καινούργιο να δοκιμάσω, οπότε θα το αγοράσω.
    xx

  5. @Sofia Marga: Τι ωραίο review! Στο μεταξύ αφού όχι μόνο διάβασες το προηγούμενο post αλλά θυμάσαι και ημερομηνία είσαι για έπαινο τουλάχιστον!

  6. Εγώ θα εμπιστευθω την άποψη της Σοφίας….σίγουρα θα αναζητησω καποιο προ’ι’όν του brand…

  7. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν της Clinea, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο προϊόν ιδανικά μία κρέμα προσώπου και ένα scrub

  8. Δεν έχω δοκιμάσει clinea αλλά όταν βρω την ευκαιρία, θα το κάνω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.