Lorvenn Salon Exclusives. Leave-in προϊόντα περιποίησης μαλλιών, για κάθε ανάγκη και κάθε στιγμή.

 

 

Η εξειδικευμένη σειρά προϊόντων εντατικής φροντίδας και θεραπείας Salon Exclusive μεταμορφώνει όλη τη διαδικασία περιποίησης των μαλλιών.

 

6 leave-in προϊόντα που εντυπωσιάζουν με τις ενυδατικές τους ιδιότητες επαναφέροντας την υγεία, την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών και προστατεύοντας από τις φθορές που προκαλούν η θερμότητα και οι τεχνικές διεργασίες.

 

 

 

Νο More Frizz

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το φριζάρισμα με την κρέμα Keratin So Straight και επαναφέρετε αποτελεσματικά την υγεία και τον όγκο των μαλλιών, λειάνετε την τρίχα και ενδυναμώστε το χρώμα και τη λάμψη τους.

 

 

 

 

Για όγκο και λάμψη

Ενισχύστε τον όγκο και τη λάμψη των μαλλιών πριν το styling με το ενδυναμωτικό σπρέι Keratin Volume Booster προστατεύοντας παράλληλα από την ηλιακή ακτινοβολία με UV φίλτρα και τονώστε ακόμα και τα πιο αδύναμα, λεπτά μαλλιά.

 

 

 

Για βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά

Προστατέψτε και αναδομείστε τα ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά με το ελιξήριο σε μορφή λαδιού Silk Repair & Shine Elixir και τη δύναμη των φυσικών πρωτεϊνών μεταξιού και της αντιοξειδωτικής Βιταμίνης Ε. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, παρέχει απόλυτη προστασία από τις τεχνικές διεργασίες, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στις άκρες και περιέχει UV φίλτρα για αντηλιακή προστασία.

 

 

 

 

Ενίσχυση του Χρώματος και Προστασία

Αναζωογονείστε την υγεία και το χρώμα των ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών με την πλούσια ενυδατική κρέμα Silk Repair & Shine Balm χαρίζοντας λάμψη, ζωντάνια και απίστευτη απαλότητα και ελαστικότητα. Με πλούσια, ενυδατική σύνθεση παρέχει απόλυτη προστασία από τη θερμότητα.

 

 

 

Φουλ Ενυδάτωση και Τόνωση

Ενυδατώστε και τονώστε το χρώμα και τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών με το πλούσια ενυδατικό σπρέι Aqua Mist Conditioner. Η εξειδικευμένη ενυδατική του σύνθεση επαναφέρει τη ζωντάνια και την ένταση του χρώματος και προλαμβάνει αποτελεσματικά τις φθορές.

 

 

Αντηλιακή Προστασία και Ενυδάτωση 2 σε 1

Για 2-σε-1 αποτελεσματική αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση όλων των τύπων μαλλιών, το ανάλαφρο αντηλιακό Sun Protection Spray με φίλτρα UVA και UVB προστατεύει από την αφυδάτωση και διατηρεί τα μαλλιά λαμπερά υπό όλες τις συνθήκες προσφέροντας αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

 

 

 

Τα δερματολογικά ελεγμένα και paraben free  προϊόντα Salon Exclusives, τώρα θα τα βρίσκουμε και σε νέες,  ανανεωμένες συσκευασίες ενώ διατίθενται ήδη στα καταστήματα καλλυντικών και τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια. Όλες οι νέες συσκευασίες των προϊόντων της σειράς Salon Exclusive είναι από ανακυκλωμένα υλικά και ανακυκλώσιμες: Keratin So Straight 200ml Keratin Volume Booster 200ml Silk Repair & Shine Elixir 100ml Silk Repair & Shine Balm 200ml Aqua Mist Conditioner 200ml Sun Protection Spray 120ml

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλή μας, εβδομάδα! Τα προϊόν για αντιηλιακη προστασία και ενυδάτωση θα είναι πάνω πάνω στη λίστα των αγορών μου!

  2. Το προϊόν Aqua mist conditioner θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε!
    xx

  3. Το Sun Protection Spray είναι στις άμεσες αγορές μου 😄

  4. Νομίζω πως χρειάζομαι το Silk Repair & Shine Balm.
    Μουτςς

  5. Το Νο More Frizz, είναι τέλειο για το απόλυτο sleek look!

  6. Σίγουρα θα δοκιμάσω το ελιξήριο σε μορφή λαδιού και την πλούσια ενυδατική κρέμα ….

  7. Είμαι στην αναζήτηση για αντιηλιακό μαλλιων κ έπεσα πάνω στο post την κατάλληλη στιγμή.. θα το αναζητήσω..

  8. Δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από τα προϊόντα της μάρκας.Ειδικά το αντηλιακό μαλλιών 2 φορές το έβαλα, άφηνε μια αίσθηση λιπαρότητας, ενώ δεν έχω λιπαρά μαλλιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.