New Entries: 5 νέα καλοκαιρινά very… juicy προϊόντα μακιγιάζ

 

 

Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι,  και εδώ που τα λέμε, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον  τους καλοκαιρινούς μήνες,  όταν κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά νέα προιόντα που ακόμα και αν δεν τα χρειάζεσαι,  είναι τόσο ζουμερά και ακαταμάχητα που απλώς… τα θέλεις.

 

Σήμερα θα δούμε πέντε από αυτες τις νέες αφίξεις:

 

Τα lip pencils και τα lip liners,  έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι γιατί είναι εύκολα, εύχρηστα, δεν πιάνουν πολύ χώρο και μπορείς να τα έχεις παντού μαζί σου. Ξεχώρισα δύο, τα κάτωθι:

 

Maybelline Lifter Liner Lip Liner

Ένα νέο μολύβι χειλιών που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις επίσης για να γεμίσεις τα χείλη και να λειτουργήσει και ως κραγιόν αν βιάζεσαι. Και αυτό διότι η φόρμουλά του είναι πολύ ενυδατική με υαλουρονικό οξύ και έλαιο jojoba, γλιστράει απαλά στα χείλη και δεν τα αφυδατώνει. Θα τα βρείτε σε 10 κολακευτικες και εύκολες αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

Pat McGrath Dramatic Mega Lip Pencil

Ένα από τα πιο ωραία lip pencils που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή με έντονες χρωστικές και λαμπερό αποτέλεσμα, δηλαδή έχεις το αποτέλεσμα ενός κραγιόν, αλλά στην πρακτική συσκευασία του μολυβιού.Φόρμουλα ανάλαφρη που δεν αφυδατώνει τα χείλη. Θα το βρείτε σε 12 πολυ ζωντανές και λαμπερές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ε.L.F. Jelly Pop Lip Oil

Ένα limited edition lip oil για το καλοκαίρι 2024 από την E.L.F Cosmetics. Σε juicy ροζ απόχρωση και με άρωμα καρπούζι, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό προϊόν για τα χείλη. Στη φόρμουλα του έχει shimmer για άκρως λαμπερό αποτέλεσμα,  και χείλη που αστραποβολούν. Επιπλέον τα ενυδατώνει σε βάθος με Βιταμίνη Ε.

 

 

 

 

 

 

 

L’Oreal Le Shadow Stick

Οι σκιές σε μορφή στικ,  είναι η νέα μου εμμονή. Τις βρίσκω εύκολες, εύχρηστες, μπορώ να τις απλώσω ακόμα και χωρίς καθρέπτη και δίνουν αυτή τη λάμψη στο βλέμμα χωρίς όμως υπερβολές- αυτό το βαμμένο, άβαφο look ιδανικό για τους ζεστούς μήνες. H Le Shadow της L’Oreal έχει πλούσια κρεμώδη φόρμουλα που χτίζεται -πιο απαλή ή πιο έντονη ανάλογα με τις στρώσεις. Προσφέρει δυο φινιρίσματα, ματ ή shimmer. Θα τη βρείτε σε 8 νέες αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

Chanel Le Beiges Healthy Glow Sun Kissed Powder

Last but not least οι καλοκαιρινές limited edition summer 2024,  τριπλές- πούδρες- ρουζ- highlighter της Chanel από τη σειρά Le Beiges. Θα τις βρείτε σε 5 αποχρώσεις από ανοιχτό κοραλί έως βαθύ μωβ. Οι αποχρώσεις φοριούνται και ξεχωριστά και αναμεμειγμένες μεταξύ τους και χαρίζουν ένα ηλιοκαμμένο αλλά και λαμπερό εφέ που διαρκεί έως 8 ώρες. Το έλαιο γιασεμιού που περιέχεται στη φόρμουλα αφήνει το δέρμα απαλά ενυδατωμένο.

 

 

 

 

 

 

Άλλο ένα juicy προιόν έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του, ένα multi-purpose 3 σε ενα και για τα χείλη και τα μάτια και για τα ζυγωματικά, αλλά αυτό λέω να το δούμε μόνο του αύριο, γιατί είναι πολύ χαριτωμένο και έξυπνο γκατζετάκι.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Αυτό το lip oil από E,L,F. το θέλω…εχω ακούσει κι εχω διαβασει τα καλύτερα…. συγκρίνεται άνετα και με αντίστοιχα προ’ι’όντα μεγάλων brands….

  2. Κ εγώ το lip oil πρόσεξα περισσότερο από όλα τα παραπάνω, τι τέλειο χρώμα και γυαλάδα!!

  3. Η τριπλή παλέτα ρουζ από τη Chanel.. είναι φανταστική!

  4. @NN: Σε πολλά online καταστήματα καλλυντικών

  5. Η πούδρα της Chanel είναι από τα προϊόντα που θα ήθελα πολύ δοκιμάσω.Περιμενω να διαβάσω και αύριο για το 3 σε 1 προϊόν.
    xx

  6. Τις σκιές l’oreal δεν τις έχω δοκιμάσει. Αντίστοιχη της maybelline είναι έτσι κι έτσι. Φοβερές είναι της laura mercier και της bobbi brown.Τα chanel θα τα αγόραζα με κλειστά μάτια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.