Wonder Bar Color Revealing Stick, το έξυπνο στικ της Mon Rêve.

 

 

Σας έλεγα και χθες γι’ αυτό το νέο juicy προϊόν που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του ένα multi -purpose Ph activated στικ 3 σε 1 – και για τα χείλη και για τα μάτια και για τα μάγουλα και τα ζυγωματικά.

 

Αυτό είναι  το Wonder Bar Color Revealing Stick της Mon Rêve. Ένα πολυχρηστικό προϊόν που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας  και χαρίζει όψη υγείας στο πρόσωπο.

 

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε ζυγωματικά, χείλη και μάτια, καθώς οι 4 pH-activated αποχρώσεις του,  προσαρμόζονται στο pH της κάθε επιδερμίδας δημιουργώντας μία μοναδική και εξατομικευμένη ροζ απόχρωση.

 

Η κρεμώδης σύνθεση του,  είναι εμπλουτισμένη με ισχυρά ενυδατικά συστατικά, όπως Shea butter και έλαια Αβοκάντο, Αμυγδάλου και Μάνγκο για να διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για ώρες. Απλώνεται και αναμειγνύεται ομοιόμορφα και η ένταση του χτίζεται σύμφωνα με το επιθυμητό αποτέλεσμα είτε το εφαρμόσεις στα ζυγωματικά σαν ρουζ, στα χείλη σαν lip balm, αλλά και στα μάτια για φυσική ενίσχυση.

 

Η oil-free φόρμουλά του είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθώς παραμένει σταθερό για ώρες χωρίς να μεταφέρεται ή να ξεθωριάζει.  Πάρα πολύ εύκολο στην εφαρμογή και travel-friendly, το Wonder Bar μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου.

 

Το Wonder Bar κυκλοφόρησε σε 4 ειδικά σχεδιασμένες αποχρώσεις που καθεμιά προσδίδει διαφορετικής έντασης ροδαλό αποτέλεσμα. Για ανοιχτόχρωμους τόνο επιδερμίδας, διάλεξε την απόχρωση Νο.01 Milky, για μεσαίους τόνους ιδανικές είναι οι Νο.02 Pink και Νο.03 Green, ενώ η Νο.04 Black αναδεικνύει τους πιο σκουρόχρωμους τόνους.

 

Εγώ δοκίμασα την Νο 3 Green και μου άρεσε πολύ. Δίνει αυτό το ροδαλό χρώμα και στα χείλη και στα μάγουλα και έχω να πω ότι διαρκεί πολύ και τονίζει πολύ όμορφα το φυσικό χρώμα των χειλιών και των ζυγωματικών.

 

 

 

 

Το Wonder Bar Color Revealing Stick, είναι από τα αγαπημένα προιόντα που δεν θέλουν καθρέφτη- το απλώνεις όπου βρίσκεσαι και το έχεις παντού και πάντα μαζί σου. Μόνο προσοχή μην το αφήσετε σε πολύ ζεστό σημείο, πχ στην  τσάντα παραλίας και να την καίει ο ήλιος, ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. (το λέω για να το ακούσω εγώ, γιατί την έχω πατήσει και έλιωσε το προϊόν- άρα το πάθημα -μάθημα)

 

 

8 Σχόλια
  1. Έχω μια αδυναμία στα πολυχρηστικά προϊόντα γιατί κυρίως εξοικονομώ χώρο, χρόνο και χρήμα 😊θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε αφού είναι και oil free, ιδανικό για το καλοκαίρι!

  2. Θα πάρω το μαύρο, έτσι για την αλητεία!
    Μουτςς

  3. Γνώριζα παλιά ότι υπήρχαν κραγιόν που ανάλογα το ph τα χείλη έπαιρναν το αντίστοιχο χρώμα.
    Πολύ ωραία ιδέα το 3 σε 1 προϊόν σίγουρα θα το δοκιμάσω.

  4. Χωρίς καθρέφτη;; Και μόνο γι’ αυτό αξίζει να το πάρουμε!
    xx

  5. Είμαι κ εγώ φαν των πολυχρηστικών προϊόντων..κ το συγκεκριμένο είναι πολύ χρήσιμο αναμφίβολα όμως!

  6. Τέλεια ιδέα για το καλοκαίρι .Γενικά, δεν μου αρέσει το ‘καλό’ μου μακιγιάζ να το παίρνω στη θάλασσα, αν και έχω τσαντάκι με επένδυση για τη θερμοκρασία. Προτιμώ να παίρνω μαζί μου τα πιο ‘δεύτερα’ γιατί αν ανοίξω κάτι και δω ότι έχει λιώσει έστω και ελαφρά, δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές

  7. Δεν το γνωριζα… σιγουρα θα το δοκιμάσω…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.