Μαγιό για αληθινές γυναίκες από την H&M

 

Έχετε βγει για αγορά καινούργιου μαγιό; Εγώ όχι,  πάντως. Θα φορέσω για αρχή τα περσινά. Εξάλλου πάντα έτσι κάνω. Στην αρχή του καλοκαιριού, φοράω πάντα ό,τι έχει ξεμείνει από την προηγούμενη χρονιά και θα σας εξηγήσω το λόγο.

 

Ετσι και βγω για αγορά μαγιό, πριν ξεκινήσω τα μπάνια, με πιανει κατάθλιψη. Κάτι πετάει από εδώ, κάτι εξωγκώνει από εκεί,  λίγο χαλάρωση από δω, λίγο κυτταρίτιδα από εκεί, άσπρη, ασπρίλα πλάκωσε,  με απλά λόγια είμαι 63 κιλά, αλλά στους καθρέπτες των καταστημάτων,  με βλέπω άνετα για 83. Στο μεταξύ δεν βοηθάει την κατάσταση και το γεγονός ότι στις αφίσες και τα banner των καταστημάτων,  βλέπω τα θεϊκά σώματα των 50 κιλών να φοράνε και να διαφημίζουν αυτό που θα πάρω εγώ – οποία σύγκρισης!  Και να πεις ότι δεν ξέρω; Ξέρω. Σε περιοδικά δούλευα και έπαιρνα στα χέρια μου τις φωτογραφίες πριν περάσουν photoshop και φίλτρα και κανένα σώμα, όσο ωραίο και αν είναι δεν έχει την τελειότητα της αφίσας και της φωτογραφίας που βλέπουμε. Όλα έχουν ατέλειες. Και κυτταρίτιδα και χαλάρωση και σημάδια και τα πάντα, απλά πρόκειται για αδύνατα σώματα.

 

 

 

 

Και παρόλο που το ξέρω,  κάνω τα εξής: πρώτα και απαραίτητα, κάνω self tan που σαν make-up σώματος καλύπτει κάπως τις ατέλειες και δεύτερον κάνω τα πρώτα 10-15 μπάνια και κάπως έχει καλυτερέψει η κατάσταση. Με έχω και κάπως συνηθίσει κιόλας με μαγιό και κατά τα μέσα- τέλη Ιουλίου,  πάω και αγοράζω κάποιο καινούργιο.

 

Όλα αυτά τα έγραψα για να πω ουσιαστικα ένα μπράβο στην H&M που επιτέλους τα τελευταία χρόνια βάζει και αληθινές γυναίκες,  με αληθινά σώματα στις διαφημίσεις των μαγιό. Σήμερα θα δούμε κάποια από αυτά και το μόνο που θέλω να πω σαν κάτι τελευταίο είναι το εξής: σαν βγεις στον πηγαιμό για μαγιό,  μόνο ένα  πράγμα μετράει: η αυτοπεποίθηση σου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Από τα H&M αγοράζω σχεδόν κάθε χρόνο τα καλύτερα και πιο άνετα μαγιό μου.. Τώρα εστίασα σε κάτι μαύρα μπικίνι στη φώτο και εννοείται θα πάω από κοντά να τα τσεκάρω 😉

  2. Ευκαιρίας δοθείσης, να σας πω ότι το αγαπημένο μου παραμύθι είναι η “Χοντρομπούτα”. (Δεν περιέχει Δράκο 😉)
    Μουτςς

  3. Και σε εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η νέα προσέγγιση της εταιρείας να βάλει μοντέλα με ποιο φυσικά σώματα.Επιτελους κάποιος έκανε την αρχή.
    @Julia κάνω ακριβώς το ίδιο πρώτα self tan και μετά τα υπόλοιπα 😁 Έχει βγάλει και ένα νέο self tan η Nuxe σε μορφή αφρού αρκετά υποσχόμενο.Οταν το πάρω θα σας ενημερώσω.

  4. Και γω, νόμιζα πως μόνο εμένα με πιάνει κατάθλιψη κάθε καλοκαίρι βάζοντας μαγιό…! Μου θυμισες @Julia τον εαυτό μου! Έτσι ακριβώς αντιδρώ & γω. Ευτυχώς, με την καμπάνια της H&M εκτός από τα όμορφα μαγιό, βλέπουμε και φυσικούς σωματότυπους. Great!
    xx

  5. Είναι πολύ ωραία τα ολόσωμα μαγιό με τα κοψίματα! Έχω ήδη ένα από Zara! @Julia και εγώ πάντα Ιούλιο αγοράζω καινούριο μαγιό, μη πω και Αύγουστο.. 🙂

  6. Μπράβο στην H&M που έβαλε αληθινές γυναίκες με αληθινά σώματα! Κούρασε πια το τόσο fake

  7. Χαχα!Κι εγώ δεν αγοράζω αμέσως μαγιό. ΟΙ λόγοι είναι δύο: Δεν μου αρέσει η θέα του κάτασπρου σώματός μου-self tan-δεν χρησιμοποιώ -και γιατί έχει εκπτώσεις σε 1 μήνα. Έχω αγοράσει κάποια μαγιό στις προηγούμενες, ποιός ο λόγος να πάρω ένα ακόμα; Εκτός αν θέλω κάτι συγκεκριμένο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.