Yuzu και Bluebell. Oι 2 limited edition σειρές σώματος για το καλοκαίρι από τη The Body Shop

 

 

Λαχταριστές και μυρωδάτες,  οι δύο νέες limited edition αναζωογονητικές σειρές σώματος της The Body Shop,  ήρθαν για να μας βάλουν σε  καλοκαιρινή διάθεση.

 

Επιλέξτε ανάμεσα στο ζωηρό και ευχάριστο άρωμα της Yuzu ή το απαλό και φρέσκο άρωμα της Bluebell, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης σώματος με πλούσιες και ανάλαφρες υφές ενώ και οι δυο σειρές διαθέτουν vegan πιστοποίηση, με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, και αποτελούν την ιδανική επιλογή για λαμπερή και αναζωογονημένη, καλοκαιρινή επιδερμίδα.

 

Η σειρά Bluebell

Με απαλές και βελούδινες υφές που είναι εμπλουτισμένες με το ντελικάτο άρωμα τουλουλουδιού Bluebell, η σειρά θα σας χαρίσει λεία, απαλή και  αρωματισμένη επιδερμίδα. Ανακαλύψτε τις μεταξένιες, κρεμώδεις υφές που απλώνονται απαλά στην επιδερμίδα, σε ένα φρέσκο  άρωμα που διαθέτει νότες από περγαμόντο, άγριο υάκινθο και κασμίρ.

 

 

 

Η σειρά περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια καινοτομία προϊόντος: το Bluebell Body Butter Melt – ο τέλειος σύμμαχος που ενυδατώνει την επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως. Στη σειρά θα βρείτε επίσης το Bluebell Shower Cream και την κρέμα χεριών Bluebell Hand Cream. Διατηρήστε τη διάρκεια και ενισχύστε την  αρωματική ένταση  με το Bluebell Fragrance Mist, για άμεση αναζωογόνηση.

 

 

 

 

Η σειρά Yuzu

Η αναζωογονητική και ελαφριά σειρά περιποίησης σώματος, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γιούζου.Yφές που αναζωογονούν την επιδερμίδα με ένα φρέσκο και πικάντικο λουλουδάτο άρωμα εσπεριδοειδών, με νότες από αρωματικά άνθη γιούζου, ανανά και σορμπέ γιούζου.

 

 

 

 

Προτεινόμενη ρουτίνα:

  1. Αναζωογονήστε το σώμα και τις αισθήσεις σας κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών με το Yuzu Shower Gel. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από φλοιό γιούζου, που καλλιεργείται στην Ιαπωνία, καθώς και με χαλαρωτική αλόη βέρα που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρόγραμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.
  2. Προσφέρετε απαλή θρέψη στο σώμα σας με το Yuzu Water-Gel Body Yogurt, που αποτελεί μια αναζωογονητική και ενυδατική κρέμα με ελαφριά υφή gel.
  3. Ολοκληρώστε τη ρουτίνα σας με το Yuzu Fragrance Mist, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε στην επιδερμίδα σας το ζωηρό άρωμα της σειράς.

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Μύρισε καλοκαίρι 🌞🌞🌞 και με αυτά τα προϊόντα ακόμα περισσότερο!

  2. Με την ζέστη που έχει ξεκινήσει σήμερα θέλω να κάνω βουτιά σε μια πισίνα με ,yuzu,λεμόνια και ανανά 😄😄

  3. Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις συλλογές είναι ότι είναι ολοκληρωμένες, έχουν όλα τα βήματα μιας ρουτίνας περιποίησης. Ονειρεύομαι το δροσερό Yuzu σήμερα με το άρωμα από εσπεριδοειδή, ανανά & γιουζου!
    xx

  4. Μου έδωσες ιδέα για κάτι δωράκια που θέλω να κάνω.
    Μουτςς

  5. Ωραία φυσικά προϊόντα με καλοκαιρινές μυρωδιές…ιδανικά κ για δωράκια τώρα το καλοκαίρι

  6. Αν ανοίξεις το συρτάρι μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις ένα body butter the body shop.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.