Το καλοκαίρι ξεκινάει με δυο νέα αντηλιακά από τη Frezyderm.

 

 

 

 

Από τα αγαπημένα και πολύ πετυχημένα ελληνικά brands περιποίησης αλλά και καινοτόμων αντηλιακών, η Frezyderm υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με δυο νέα ολοκαίνουργια αντηλιακά.

 

 

 

 

FREZYDERM VELVET STARS SPF 50+
ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ

Υψηλή προστασία, Λάμψη και Wet Glow Look!

 

Ένα μοναδικό αντηλιακό που συνδυάζει την ασφάλεια του δέρματος κάτω από τον ήλιο με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας με εντυπωσιακή λάμψη. Xάρη στο glitter που περιέχει, χαρίζει στην επιδερμίδα εντυπωσιακή λάμψη,και δημιουργεί όψη βρεγμένου δέρματος που διαρκεί.

 

Βασισμένο στην πατενταρισμένη τεχνολογία Second Skin, έχει μια μοναδική βελούδινη υφή, που απλώνεται εύκολα και γρήγορα, και δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας σαν δεύτερο δέρμα, που επιτρέπει όμως στο δέρμα να «αναπνέει».

 

Προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος (UVB-UVA-VIS-IR) και ενισχύει το φυσικό μαύρισμα και την άμυνα της επιδερμίδας. Είναι ανθεκτικό στο νερό, κατάλληλο και για φωτοευαίσθητα δέρματα και δερματολογικά ελεγμένο. 175ml

 

 

 

 

FREZYDERM SUN SCREEN MOUSSE
SPF 50+
ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ MOUSSE ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν μια ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και απλώνεται ομοιόμορφα στο δέρμα  δημιουργώντας ένα συνεχές φιλμ προστασίας στο δέρμα. Η πολύ απαλή μους υφή του ενυδατώνει το δέρμα που αφυδατώνεται από τις υψηλές θερμοκρασίες, την άμμο, το χλώριο της πισίνας και το αλάτι της θάλασσας.

 

Χαρίζει αίσθηση ευεξίας που ενθαρρύνει τη συχνή επάλειψη του αντηλιακού, για διαρκή προστασία στο δέρμα. Προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία ευρέος φάσματος (UVB-UVA-VIS-IR) και έχει ειδικά μελετημένη σύνθεση που προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

 

Είναι ανθεκτικό στο νερό, κατάλληλο και για φωτοευαίσθητα δέρματα και δερματολογικά ελεγμένο. Θα το βρείτε διαθέσιμο και με δείκτη SPF 30. 200ml

 

 

 

 

Στην παρουσίαση που έγινε πρόσφατα συνομίλησα για λίγο με την κ. Γκούσγκου υπεύθυνη του R&D της Frezyderm και συμφωνήσαμε και οι δυο,  ότι η επόμενη παρουσίαση για αντηλιακά πρέπει να γίνει τον Νοέμβριο και όχι το επόμενο καλοκαίρι. Η χώρα μας έχει ηλιοφάνεια πάνω από 300 ημέρες τον χρόνο και πόσο μάλλον τώρα με την κλιματική αλλαγή. Ακόμα και όσες δεν έχουν πειστεί ότι το αντηλιακό πρέπει να φοριέται χειμώνα- καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να το καταλάβουν.

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Η αντιηλιακη που χρησιμοποιω εδώ και κάποια, χρόνο είναι η Velvet 50 SPF της Frezyderm και δεν την αλλάζω με καμία για να πω την αλήθεια 😊Ο, τι λανσάρει σε Velvet η Frezyderm δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αποκτήσω, έτσι ανυπομονώ να δω από κοντά και τα παραπάνω..

  2. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω αντηλιακά από Frezyderm, όντως πρέπει να φοράμε αντηλιακό όλο το χρόνο..για το πρόσωπο χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό την milky bright απο Lancome και είναι για μένα το ιδανικό αντηλιακό προσώπου χειμώνα-καλοκαίρι!

  3. Το velvet stars είναι αρκετά υποσχόμενο προϊόν για το καλοκαίρι μπορεί άνετα να γίνει must have προϊόν για τα πρώτα μπάνια που θέλεις λίγο χρώμα .Είχα δοκιμάσει παλιά ένα άλλο προϊόν της εταιρείας το Sunscreen Active Body Make-Up SPF30 ήταν αντηλιακό με χρώμα αλλά με απογοήτευσε γιατί λέρωνε τα πάντα !!!

  4. Το sun screen mouse ήταν το πρώτο προιόν της εταιρείας που χρησιμοποίησα πριν περίπου 20 χρόνια, υποθέτω αυτή είναι η επανέκδοσή του

  5. Εφόσον γράφει glitter δεν χρειάζομαι κάτι άλλο, “ψήθηκα” και δεν είναι από τον ήλιο😉
    Μουτςς

  6. Θα δοκιμάσω το velvet stars γιατί και μόνο με την λάμψη που υπόσχεται, μπήκα στον πειρασμό!
    xx

  7. Δεν μου ταιριάζουν τα αντιηλιακά της Frezyderm, αλλά το after sun θα το αγοράσω !!

  8. Μου αρέσουν και τα αγοράζω για το σώμα.Για το πρόσωπο είμαι φανατική της la roche posay και της lierac.

  9. Αγαπημενη frezyderm με value for money αντηλιακα προ’ι’όντα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.