Νέα Προιόντα στη συλλογή της Radiant Professional Summer 2024

 

 

Αυτό το καλοκαίρι η Radiant Professional επικεντρώνεται στο sexy eye look και παρουσιάζει νέα προιόντα για το μακιγιάζ των ματιών.

 

 

Οι νέες αποχρώσεις στα Liquid Eyes & More

 

Η Radiant Professional παρουσιάζει 2 νέες limited edition αποχρώσεις της αδιάβροχης, πολυχρηστικής σκιάς Liquid Metal for eyes & more.

 

Η κρεμώδης τους υφή εφαρμόζεται ομοιόμορφα και το πλούσιο αστραφτερό τους χρώμα παραμένει σταθερό και έντονο όλη μέρα, είτε επιλέξετε την πιο φωτεινή holographic No.31 Pink Holo είτε την πιο ροζ-χρυσή No.32 Rose Gold. Ιδανικές αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι για όσες θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας, αλλά και για όσες θέλετε να αναδείξετε το καλοκαιρινό σας μαύρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

 

Η νέα παλέτα σκιών Sultry Eyes

 

H limited edition παλέτα ματιών Sultry Eyes περιλαμβάνει μεταλλικές και ματ υφές σε 6 κολακευτικές γήινες και απαλές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε ηλικία, ο, τι πρέπει για ένα ανάλαφρο look για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά και για πιο έντονα μακιγιάζ για τα βραδινά καλοκαιρινά parties.

 

 

 

 

Oι αποχρώσεις από το μεταλλικό μπρονζέ, στο ματ σοκολά, την καραμέλα και το nude peachy εμπνέονται από τα διαχρονικά trends του espresso και του latte makeup. Οι ειδικά μελετημένες long-lasting συνθέσεις τους είναι  σταθερές, έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος και αναμειγνύονται τέλεια μεταξύ τους. Σε μαγνητική travel-friendly συσκευασία με καθρέφτη για να έχετε μαζί σας σε όλες σας τις καλοκαιρινές αποδράσεις.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Υπέροχες αποχρώσεις, σαν καλοκαιρινο ηλιοβασίλεμα 🤩 αγαπάμε Radiant πολλά χρόνια τώρα!!

  2. Κάτι έχω πάθει φέτος με τις παλέτες.
    Μουτςς

  3. Σουπερ παλέτα….από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις!

  4. Το μακιγιάζ του μοντέλου είναι πολύ ωραίο. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά μάσκαρα radiant,είναι οι μόνες που δεν δημιουργούν πρόβλημα στα ευαίσθητα μάτια μου κατά το ντεμακιγιάζ. Τέλος το καμπυλωτό βουρτσακι κάνει θαύματα.

  5. Τέλειες αποχρώσεις που σίγουρα αναδεικνυουν το μαυρισμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.