Ένα ταξίδι στην Ευρώπη, υπόσχεται ο αρωματικός οίκος Zielinski & Rozen.

 

 

Aν σας βγάλει ο δρόμος προς τα Νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα, αξίζει να κάνετε μια βόλτα από το κατάστημα αρωματων Zielinsky & Rozen το πρώτο που άνοιξε στην Ελλάδα του ομώνυμου niche οίκου, ένας πανέμορφος χώρος που είναι σίγουρο θα σας γοητεύσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο οίκος διοικείται από τον αρωματοποιό Erez Rozen o οποίος επιλέγει τα πολύτιμα συσταστικά για το κάθε άρωμα με έμπνευση τις περιπλανήσεις του ανά τον κόσμο. Ο ίδιος δηλώνει «Θέλω ένα άρωμα που να αγγίζει την ψυχή, να μιλάει για έναν άνθρωπο, να δείχνει τη μοναδικότητα κάθε ατόμου. Ένα άρωμα μπορεί να μας πει πολλά: ποιοι είμαστε, πως αισθανόμαστε, πως σκεφτόμαστε, πως συμπεριφερόμαστε. Είναι ικανό να αποκαλύψει πτυχές που ενδεχομένως να μην είχαμε παρατηρήσει ποτέ. Κάθε συστατικό μετρά, όπως μετρά και κάθε στιγμή. Είναι ένα αόρατο αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εμφάνιση κάποιου και μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Δημιουργούμε αρώματα από δεκάδες ακατέργαστα υλικά και στοιχεία της φύσης»

 

 

 

 

 

Πρόσφατα ο οίκος παρουσίασε ένα νέο άρωμα με την υπόσχεση να σας ταξιδέψει στην Ευρωπη, με νότες από ροζ πιπέρι, αιθέριο έλαιο elemi, κανέλα και δέρμα.

 

Για τον Erez, κάθε πόλη της Ευρώπης κρύβει διαφορετικές αναμνήσεις, καθώς περιπλανήθηκε σε πολλές για περισσότερο από δέκα χρόνια προτού επιστρέψει στο Τελ Αβίβ. «Τα concept stores του brand στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ, τη Βαρκελώνη και άλλες πόλεις με έφεραν σε επαφή με το αγαπημένο μου συστατικό αρώματος, το αιθέριο έλαιο elemi, το οποίο δεν χρησιμοποίησα για πολύ καιρό», παραδέχεται ο Erez Rozen.

 

 

 

 

Η νότα του αιθέριου ελαίου elemi είναι δυναμική και ελκυστική. Αλλάζει όταν συνδυαστεί με άλλα συστατικά, αποκαλύπτοντας τον εαυτό της με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε σύνθεση. Ο Erez Rozen πρόσθεσε το ροζ πιπέρι, για ένα στοιχείο θετικότητας και φωτεινότητας, όπως οι άνθρωποι που συνάντησε στο Παρίσι. Χρησιμοποίησε την κανέλα για να αναφερθεί στη Μαδρίτη και την Ίμπιζα, όπου επισκέφθηκε πολλά εστιατόρια γεμάτα μουσική και δημιουργική κουζίνα.

 

Για να δώσει στην τελική σύνθεση του αρώματος μια δυναμική έκφραση ποικίλων συναισθημάτων, που να σε ταξιδεύει στο Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη, πρόσθεσε μια νότα δέρματος. Ενώ κάθε συστατικό αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πόλη, όλα τα στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά σε αυτό το άρωμα και προσφέρουν σε όποιον το γνωρίσει μια συνεχώς εξελισσόμενη εμπειρία.

 

 

 

 

Το νέο άρωμα Zielinski & Rozen με ροζ πιπέρι κυκλοφορεί, μεταξύ άλλων, σε σαπούνι χεριών, body cream, body oil, αρωματικό κερί, κρέμα χεριών, shower gel και μάσκα κερατίνης για τα μαλλιά.

 

 

 

 

 

“Be yourself with each breath”

Erez Rozen

 

 

7 Σχόλια
  1. Επειδή εμένα ο δρόμος μου με βγάζει Γλυφάδα τακτικότατα γιατί είναι από τα πιο αγαπημένα μου μέρη για έξοδο, θα το αναζήτησω το συγκεκριμένο κατάστημα και θα το επισκεφθω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγει τέτοιος όμορφος χώρος!!

  2. Πηγαίνω πολύ τακτικά Γλυφάδα για ψώνια και όχι μόνο.
    Ο χώρος είναι πανέμορφος δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον επισκεφθώ !!!!!

  3. Υπέροχος χώρος & άρωμα κανέλας… τέλειος συνδυασμός!
    xx

  4. Δεν υπάρχουν λόγια,,,τι υπέροχος χώρος!

  5. Ακρως ενδιαφερουσες οι νότες αλλά και ο χωρος τα σπάει….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.