Guest post: Δοκιμάσαμε και Προτείνουμε την Κορεάτικη μάρκα περιποίησης Torriden.

 

 

Καλημέρα bb girls σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας δυο εξαιρετικά αποτελεσματικά προιόντα περιποίησης  που μετά από καιρό δοκιμών με ενθουσίασαν και με ικανοποίησαν απόλυτα.

 

Όλες ξέρουμε για τα Κορεάτικα καλλυντικά που έχουν εισβάλει στην Ευρωπαϊκή αγορά και έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον όλων γιατί υπόσχονται ότι με την χρήση τους θα αποκτήσουμε αψεγάδιαστο, λαμπερό,  GLASS SKIN! Έτσι αποφάσισα να το ψάξω και το έψαξα πολύ. Η εταιρεία TORRIDEN που θα σας παρουσιάσω παρακάτω,  εάν την δοκιμάσετε δεν θα μετανιώσετε.

 

 

 

Η TORRIDEN είναι μια κορεατική μάρκα περιποίησης δέρματος, γνωστή για καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα την τεχνολογία. Εμπνευσμένη από τις επιστημονικές εξελίξεις, η μάρκα εστιάζει στη δημιουργία εξαιρετικά αποτελεσματικών συνθέσεων για την επίλυση των πιο κοινών δερματικών αναγκών.

 

Τα προϊόντα TORRIDEN έχουν σχεδιαστεί συχνά για να στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανησυχίες, όπως η ενυδάτωση, η αναγέννηση των κυττάρων και η καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Η μάρκα συνδυάζει την παράδοση και την καινοτομία για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις περιποίησης δέρματος που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

 

 

 

Ας δούμε αναλυτικά τον όρο και την κρέμα.

 Αυτό που κάνει τον ορό Torriden Dive-In να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ότι προσφέρει μια άμεση και έντονη περιποίηση υγρασίας στο δέρμα χάρη στο 5D σύμπλεγμα πολυ-υαλουρονικού οξέος του.

 

Είναι ένα υποαλλεργικό προϊόν που βοηθά στην ανακούφιση της ξηρότητας ενώ  απορροφάται από το  δέρμα μόλις σε 3 δευτερόλεπτα! Το δοκίμασα και πραγματικά δεν προλαβαίνεις να το απλώσεις και το δέρμα σου το έχει απορροφήσει αμεσως!  Η ελαφριά υφή του προσφέρει βαθιά ενυδατική δράση, καθόλου κολλώδη και αφήνει ένα όμορφο, δροσερό φινίρισμα. Επίσης καταπραΰνει και εξισορροπεί τα βέλτιστα επίπεδα λιπαρότητας-νερού του δέρματος με κεραμίδιο NP.

 

 

 

Αυτός ο ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά ακόμα και όταν χρειάζεται έντονη ενυδάτωση το δέρμα μας και να μας δώσει μια «φωτισμένη από μέσα λάμψη».

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά ποιες μορφές υαλουρονικου χρησιμοποιεί η εταιρεία Torriden στην σειρά Dive-in που ξεκινούν από υψηλό έως χαμηλό μοριακό βάρος

 

1 : Διασταυρούμενο πολυμερές υαλουρονικού νατρίου – αυτό είναι τροποποιημένο υαλουρονικό νάτριο έτσι ώστε οι αλυσίδες μορίων να συνδέονται σταυρωτά μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα δίκτυο φραγμού ενυδάτωσης στην επιφάνεια του δέρματος, διατηρώντας την υγρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

2: Υαλουρονικό νάτριο – μια μορφή υαλουρονικού άλατος που έχει μεγαλύτερο μοριακό μέγεθος

3: Ακετυλιωμένο υαλουρονικό νάτριο – τροποποιημένο, μεσαίου μεγέθους υαλουρονικό άλας

4: Υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ – υδρολυμένο σημαίνει απλώς διασπάται τυχαία.  Αυτό παρέχει υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους για καλύτερη διείσδυση.

5: Υδρολυμένο υαλουρονικό νάτριο – επίσης μόριο χαμηλού μοριακού βάρους για καλύτερη διείσδυση

 

 

 

 

Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο είναι και η κρέμα της σειράς.Καταπραϋντική και ενυδατική κρέμα με 5D υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, η οποία εστιάζει στην ενυδάτωση και την καταπράυνση του δέρματος, ενώ παράλληλα συγκρατεί τα επίπεδα υγρασίας.
Έχει υφή κρέμας-τζελ απορροφάται γρήγορα και σε βάθος από το δέρμα.

 

Με τους 5 τύπους μορίων υαλουρονικού οξέος, επιτρέπει στην υγρασία να απορροφηθεί άμεσα, βαθιά και πυκνά μέσα στο δέρμα για να «χτίσει» τρισδιάστατα δίκτυα στα στρώματα του δέρματος για να διατηρήσει την ενυδάτωση και να «γεμίσει» το δέρμα Με άκρως ελαστική και αναζωογονητική αίσθηση, ολοκληρώνει τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας ενισχύοντας την ενυδάτωση της τελευταίας στιγμής που ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα και είναι ιδανική και για λιπαρό και αφυδατωμένο τύπο δέρματος.

 

 

 

 

Εκτός από το υαλουρονικό οξύ,  περιέχει και αλλαντοϊνη η οποία είναι γνωστή για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες, ενώ βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό. Βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αναζωογονεί το δέρμα, αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα.

 

Σημειώστε ότι στην φόρμουλα της κρέμας θα βρούμε και το Blue Complex. Ένα σύμπλοκο που αποτελείται από 6 αποκλειστικά φυτικά εκχυλίσματα, όπως το μποράγκο, το άνθος αραβοσίτου και το φασκόμηλο που έχουν καλμαντικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Λόγω των θεραπευτικών τους ιδιοτήτων, αυτά τα φυτά χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ακμής, της νεύρο δερματίτιδας, του εκζέματος και του «στρεσαρισμένου» δέρματος.

 

Και ένα beauty tip εδώ: Η κρέμα μπορεί να φορεθεί το βράδυ και σαν μάσκα ύπνου. Απλά απλώστε ένα πιο παχύ στρώμα. Την άλλη μέρα θα ξυπνήσετε με δερματάκι λαμπερό και μωρουδίστικα απαλό.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι η TORRIDEN παίρνει συνέχεια βραβεία, ενώ τα συγκεκριμένα προϊόντα στην Κορέα είναι σχεδόν πάντα sold out!

 

 

 

Η σειρά δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες, parabens, ορυκτέλαια ή ισοπροπυλική αλκοόλη. Έχει δοκιμαστεί για να μην ερεθίζει το δέρμα και η σύνθεσή της είναι υποαλλεργική και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων και των επιρρεπών στην ακμή, ενώ όλα τα προϊόντα είναι φυσικής προέλευσης και 100% cruelty-free.

 

Η κρέμα είναι στα 100ml και ο όρος στα 50ml και μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά online καταστήματα με κορεάτικα προιόντα περιποίησης. Οι τιμές τους είναι προσιτές από 20 έως 25Ε.
Τι λέτε; Εσείς θα τα δοκιμάσετε;
sofiaT

 

 

 

13 Σχόλια
  1. @ SofiaT: Πρέπει απαραιτήτως να τα γνωρίσω από κοντά! Ευχαριστούμε bb girl για το ωραίο review! 😘😘

  2. Ναι, θα τα δοκιμάσω! Έχω ήδη δοκιμάσει διάφορα κορεάτικα brand, οπότε ναι! Έχουν και κρέμες με χρώμα bb , αντηλιακά κλπ; Θα κάνω άμεσα μια επίσκεψη μέσω Google.
    xx

  3. @Julia ναι βέβαια αξίζει να τα δοκιμάσεις!!!
    Εγώ σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να γράφω για πράγματα που μου αρέσουν😘😘😘😘😘

  4. @SOFIAMARGA είναι ότι πρέπει τώρα με τον καύσωνα
    σου προσφέρουν απίστευτη ενυδάτωση και δροσιά !!

  5. Σε γενικές γραμμές σχεδόν όλα τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς που έχω δοκιμάσει ήταν πολύ καλά π.χ Tony Molly, Belif κ.α..Την Torriden δεν έτυχε να την έχω ακουστά, αλλά αυτοί οι Κορεάτες τα πάνε γενικά εξαιρετικά με τα ενυδατικά προϊόντα, πολύ ενδιαφέρουσα σειρά!

  6. @ELEANNA_N συμφωνώ μαζί σου με τα Κορεατικά καλλυντικά μόνο καλά review έχω διαβάσει μέχρι τώρα.
    Είναι πολλές οι κορεάτικες εταιρείες που ενώ είναι Top και sold out στην Κορέα εδώ δεν τα γνωρίζουμε ακόμα.

  7. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τα κορεάτικα προϊόντα και διαβάζοντας τώρα αυτό το ωραίο ενημερωτικό post θα τα δοκιμάσω κ εγώ, ιδιαίτερα τον ορο, γιατί έχω μια αδυναμία στα σερουμ!

  8. @MARYL χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το post.
    Να το δοκιμάσεις σίγουρα είναι ότι πρέπει τώρα το καλοκαίρι που θέλουμε ενυδάτωση και δροσιά , κυρίως με το μπάνιο στην θάλασσα που η επιδερμίδα χρειάζεται ενίσχυση.
    Πρόκειται για έναν ορό που μπορεί να απορροφηθεί γρήγορα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα!!!!!!

  9. Θα το ψάξω σίγουρα. Μπράβο @SOFIAT 💜
    Μουτςς

  10. δοκιμασε και την κιτρινη σειρα με τα κηραμιδια… αλλο πραγμα!

  11. @LITSA STRANTZALI 😘😘😘
    @KITTY την έχω δει έχει μπει στην λίστα μου!!!

  12. Η κόρη μου ψωνίζει κορεάτικα και μου λέει τα καλύτερα.

  13. Αχ αυτο το κορεατικο scincare…ευχαριστουμε τη Σοφια για το review…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.