Βιωσιμότητα: το pop-up fashion project «WENEЯ» από το Persil και τους MIRŌ.

 

 

 

Το Persil, σε συνεργασία με το διάσημο duo Ελλήνων σχεδιαστών της τελευταίας δεκαετίας, τους MIRŌ, παρουσίασε για πρώτη φορά το καινοτόμο pop-up fashion project «WENEЯ», μια limited edition κολεξιόν με Prêt-à-porter δημιουργίες προσιτού κόστους από βιώσιμα και second-hand υλικά.

 

 

 

 

 

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά, το Persil προσκάλεσε δημοφιλείς προσωπικότητες του χώρου της μόδας και της ομορφιάς, εκπροσώπους των ΜΜΕ, influencers και fashion bloggers να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν πρώτοι τη νέα συλλογή για γυναίκες και άνδρες δίνοντας τους και τη δυνατότητα να κάνουν δικά τους πρώτοι κάποια από τα συλλεκτικά κομμάτια. Στο αποκορύφωμα της βραδιάς, αποκαλύφθηκε η αλήθεια πίσω από όλη την κολεξιόν: Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν μέσα από εντυπωσιακές κατασκευές ως έργα τέχνης, δεν ήταν καινούργια, αλλά second-hand που ανανεώθηκαν με τη δύναμη του Persil και μεταποιήθηκαν αποκλειστικά από τους MIRŌ σε μια limited βιώσιμη κολεξιόν.

 

 

 

 

Μέσω του κινήματος #RethinkFashion και με αφορμή τη νέα στρατηγική «Rethink New», το Persil συντείνει στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των καταναλωτών και του κοινού για την υιοθέτηση μιας πιο υπεύθυνης καταναλωτικής στάσης.

 

Με το νέο pop-up fashion project «WENEЯ» αναγνωρίζει για ακόμη μια φορά ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής, αλλά αποτελεί αναγκαιότητα. Μάλιστα, ακόμα και το ίδιο το brand name «WENEЯ» προέρχεται από την αντιστροφή της λέξης “RENEW”.

 

 

 

Το ειδικά σχεδιασμένο Pop-Up store που φιλόξενήθηκε στο κέντρο της Αθήνας παρέμεινε για δύο ημέρες ανοιχτό και για το κοινό, ενώ όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης limited κολεξιόν, θα δοθούν ως δωρεά στην Ελληνική Ένωση Σχεδιαστών Μόδας για την στήριξη σπουδαστών και νέων σχεδιαστών που ασχολούνται ενεργά με τη βιώσιμη μόδα στην Ελλάδα.

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Το μόνο απορρυπαντικο που χρησιμοποιω για τα μαύρα ρούχα μου και που τα διατηρεί σαν καινούργια είναι το Persil Black.. Πολύ καλή η προσπάθεια για την ευαίσθητοποιηση μας ως καταναλωτές και γιατί όχι; μείωση της καταναλωτικής μας μανίας.

  2. Θα συμφωνήσω και εγώ με την @Maryl το persil black είναι εξαιρετικό για τα μαύρα ρούχα.
    Μου αρέσουν πολύ αυτές οισ συνεργασίες και ακόμα περισσότερο ότι οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε ότι υπέρ κατανάλωση δεν οδηγεί ποτέ σε καλό.

  3. όντως κορίτσια το persil είναι πολύ καλό, και είναι και για εμένα η πρώτη μου επιλογή για τη φροντίδα των σκουρόχρωμων αλλά και ευαίσθητων, χρωματιστών ρούχων!

  4. Η βιωσιμότητα αποτελεί must! Τέλειο fashion project!

  5. Έχω παρακολουθήσει επίδειξη μόδας των MIRO και με είχαν εντυπωσιάσει. Ένας επιπλέον λόγος, (η ευαισθητοποίηση τους ως προς την βιωσιμότητα) προστίθεται στην αρχική μου γι’αυτους εικόνα. Ενθουσιάστηκα δε με τον αναγραμματισμό!
    xx

  6. Percyl black κι εγώ.Δεν ξεβάφουν τα μαύρα.Την πάτησα με ένα παντελόνι μου πλένοντας το με απορρυπαντικό για όλα τα ρούχα και τώρα έχει ασπρίλες,κοινώς ξέβαψε.

  7. Μπαίνω κι εγω στη λιστα των bbgirls που χρησιμοποιουν persil για μαυρα και σκουρα ρουχα,

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.