Δοκιμάσαμε και Προτείνουμε: To αγαπημένο μου αντηλιακό Korres Greek Yoghurt

 

 

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα από τα αντηλιακά που χρησιμοποιώ χρόνια χειμώνα καλοκαίρι, γιατί όπως έχουμε πει η καλύτερη προστασία τού δέρματος από την γήρανση που προκαλεί ο ήλιος είναι το αντηλιακό μας και μιας που ζούμε σε μια χώρα ευλογημένη και ηλιόλουστη είναι όχι μόνο απαραίτητο αλλά σωτήριο.

 

Ποιος δεν έχει καεί από τον ηλιο έστω και μια φορά στην ζωή του; Θυμάμαι πόσο είχα απόλαυση την δροσιά του γιαουρτιού στο ηλιοκαμμενο δέρμα μου….δεν ξέρω πόσα κεσεδάκια είχα αδειάσει. Και δεν ξεχνώ τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού,που από θαύμα είχε τραβήξει όλο τον ερεθισμό.Γιατι απλά το γιαούρτι είναι υπέρ τροφή .

 

 

 

To αντηλιακό μου Korres Greek Yoghurt

 

Αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού της γνωρίζει καλά η εταιρεία Korres γι’αυτό εδώ και 20  χρόνια το γιαούρτι πρωταγωνιστεί στην αντηλιακή σειρά Greek yoghurt.

 

Ένα  αντηλιακό που εμένα προσωπικά με έχει καταπλήξει γιατί είναι σε μορφή κρέμας- τζελ αυτό από μόνο του το κάνει εξαιρετικά ελαφρύ. Εξ άλλου, το καλοκαίρι δεν αντέχουμε με τίποτα τις βαριές υφές στο δέρμα.

 

Αλλά ένας λόγος που το αγαπώ είναι ότι μπαίνει στην περιοχή κάτω από τα μάτια! Εγώ προσωπικά  δεν γνωρίζω άλλο αντηλιακό που να μπαίνει στη ευαίσθητη περιοχή των ματιών και να ξέρετε αυτή η περιοχή χρειάζεται οπωσδήποτε αντηλιακό αλλιώς οι ρυτίδες θα μας επισκεφτούν πολύ νωρίς.

 

 

Επιπλέον η σειρά είναι είναι ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας UVA-UVB, ( με 4 καινοτόμα φίλτρα προστασίας) και χαρίζει ενεργή ενυδάτωση με διάρκεια, θρέφοντας το δέρμα.

 

 

Η αισθητή βελτίωση των επιπέδων ενυδάτωσης, της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος, καθώς και η εξαιρετική αίσθηση άνεσης, επιβεβαιώνονται από την πρώτη εφαρμογή και αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω.

 

Η σύνθεση της Αντηλιακής Κρέμας-Gel ενισχύεται με δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και με το εκχύλισμα bisabolol + ginger root, και τα δύο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

 

Το φοράω χειμώνα καλοκαίρι γιατί είναι ενα προϊόν που στοχεύει στην καθημερινή προστασία από τη φωτογήρανση και την αστική ρύπανση, καθώς είναι τεκμηριωμένα antipollution-tested. Έχει αόρατο τελείωμα και δεν αφήνει λευκά ίχνη στο δέρμα. Νομιζω όλοι το θέλουμε αυτο!

 

 

 

Και τέλος είναι μη φαγεσωρογόνο! Αυτό το ψάχνω πολύ μιας και έχω μεγάλο θέμα .Το πρώτο πράγμα που κάνω όποιο προϊόν και αν έχω σκοπό να αγοράσω είναι να ψάξω εάν φράζει τους πόρους.Και να ξέρετε πολλά αντηλιακά, δυστυχώς το κάνουν…

 

Πιστεύω με όλα τα παραπάνω που σας αναφέρω, αξίζει να το δοκιμάσετε!
Αυτά από μένα και σας εύχομαι ένα όμορφο τριήμερο, πάντα με προστασία από τον ήλιο!

 

SofiaT

 

7 Σχόλια
  1. Επειδή το δοκίμασα, είναι ακριβώς όπως τα γράφεις Σοφία μου! Βέβαια εγώ δεν αλλάζω σαν βασικη αντιηλιακη πρόσωπου τη Velvet της Frezyderm αλλά το Κορρέ γιαούρτι είναι πολύ καλή εναλλακτική για μένα

  2. Χαίρομαι που συμφωνούμε @Maryl 😘😘😘😘
    Την Frezyderm την έπαιρνα και εγώ παλιά αλλά σε εμένα μου δημιουργούσε πως να το πω σαν να τρίβετε στο πρόσωπο όταν την άπλωνα….

  3. Τέλεια παρουσίαση @SOFIA T! Καλό τριήμερο bb girls!

  4. @SOFIA T! Πολύ ωραίο post, μπράβο! Τσούζει στα μάτια?
    Μουτςς

  5. @ELEANNA_N Ευχαριστώ πολύ 😘😘😘😘
    @Litsa όχι δεν ενοχλεί καθόλου στα μάτια!!!!,😘😘😘😘😘

  6. Ευχαριστουμε την Σοφια για το review… μπαίνει σίγουρα στη λιστα για το καλοκαιρινο νεσεσερ…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.