Ariadne Athens: To ελληνικό πολυτελές spa brand.

 

 

 

Η Ariadne Athens ιδρύθηκε το 2014 και είναι το πρώτο πολυτελές spa brand στην Ελλάδα, το οποίο καινοτομεί στον τομέα της ευεξίας και της περιποίησης της επιδερμίδας.

 

Η μάρκα συνδυάζει τη διαχρονική ελληνική παράδοση με την προηγμένη βιοχημεία για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες spa. Αντλώντας έμπνευση από τις ηλιόλουστες ακτές του Αιγαίου και τα μεσογειακά βοτανικά φυτά, η Ariadne Athens προσφέρει ένα προηγμένο μείγμα από 93% έως 100% φυσικά συστατικά και υπερσύγχρονα συστήματα διαδερμικής χορήγησης.

 

 

Με έμφαση στη μυθολογική σημασία του λουλουδιού της μυρτιάς και την εκτεταμένη έρευνα για τη μακροζωία και την υγεία του δέρματος, η Ariadne Athens διατηρεί τη δέσμευση για αγνότητα, αυθεντικότητα και υψηλά ηθικά πρότυπα. Το brand παρέχει μια πολυτελή, επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας που αντανακλά τη βαθιά ελληνική κληρονομιά και την αφοσίωση στη φυσική ομορφιά.

 

 

 

 

Εμπνευσμένη από τις ηλιόλουστες ακτές του Αιγαίου, η Ariadne Athens αντλεί από την πλούσια κληρονομιά της ελληνικής μυθολογίας, των μεσογειακών φυτών και της κυκλαδίτικης αισθητικής. Στην καρδιά της βρίσκεται η αφοσίωση στην έννοια της “ουσίας” — η Ariadne Athens πιστεύει ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από την αρμονία του σώματος, του νου και της ψυχής και ότι τα πιο αγνά συστατικά της φύσης έχουν τη δύναμη να αποκαλύψουν λαμπερή επιδερμίδα και εσωτερική ευεξία.

 

 

 

Το σύμβολο του brand, το άνθος μυρτιάς, αντιπροσωπεύει την αιώνια νιότη και ομορφιά, όπως το νήμα της Αριάδνης που οδήγησε τον Θησέα μέσα από το λαβύρινθο. Αυτή η κατευθυντήρια αρχή της απλότητας και της κομψότητας διατρέχει όλα τα δημιουργήματα της Ariadne Athens, από τις πολυτελείς θεραπείες spa μέχρι τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα και την ηθική προέλευση των συστατικών.

 

 

 

 

Στην Ariadne Athens, κάθε προϊόν είναι αποτέλεσμα περισσότερης από μια δεκαετία επιστημονικής έρευνας, συνδυασμένης με την αρχαία σοφία των ιεροτελεστιών ομορφιάς. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των φυσικών μεσογειακών φυτών —όπως αλεύρι από βελανίδι από την Κέα, κρητικό μέλι και ηφαιστειακή λάσπη από τη Σαντορίνη— η Ariadne Athens δημιουργεί φόρμουλες που σέβονται τις φυσικές διαδικασίες της επιδερμίδας, ενώ παρέχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με συστατικά που είναι από 93% έως 100% φυσικά και χωρίς βλαβερά πρόσθετα, το brand θέτει νέα πρότυπα στην καθαρή, πολυτελή περιποίηση της επιδερμίδας.

 

 

 

 

Aυτά είναι τα best seller προιόντα του brand που μπορείτε  να βρείτε και online στο www.ariadne-athens.com

 

Skin Rebirth-Miracle Skin Reinventing Gel 60E

 

 

 

Wild Rose Face Oil 42E

 

 

 

Jasmine & Gardenia Body Scrub 42E

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Θα ξεκινήσω μ’ένα face oil και ένα body scrub για δοκιμή.

  2. Μου έλειψες ΒΒ💗 καλές πάντως τιμές έχει εφόσον πρόκειται για πολυτελές spa brand😉

  3. Καλώς σας βρήκα πολυαγαπημένες και καλή σεζόν! ❤️❤️

  4. Spa μετά τις διακοπές..ακούγεται τέλειο!

  5. Καλοσωρίσατε κυρία Τζούλια! Μας λείψατε!
    Όμορφο σπα και ανακάλυψα και κάτι καταπληκτικό: έχουν και άρωμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.