To micellar water που δεν αποχωρίζεται ποτέ, η makeup artist Pat McGrath

 

 

Είναι σημαντικό να ακούμε τις συμβουλές των makeup artists όχι μόνο όσο αφορά το μακιγιάζ μας, αλλά και την περιποίηση του δέρματος μας, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας.

 

Η δική τους εμπειρία είναι αδιαμφισβήτητη και αποδεκτή από όλους στον κόσμο της ομορφιάς. Και πόσο μάλλον όταν αυτές οι συμβουλές προέρχονται από μια από τις πιο σημαντικές και επιτυχημένες makeup artists της εποχής μας, την Pat McGrath που το περιοδικό Vogue έχει την έχει ανακηρύξει την καλύτερη makeup artist του κόσμου.

 

Το 2019 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη ενώ είναι η μόνη makeup artist με τον αγγλικό τίτλο τιμής “Dame”. Στην καριέρα της έχει εργαστεί για την Giorgio Armani Beauty, με τους σχεδιαστές John Galliano και Alexander McQueen,  ήταν υπεύθυνη όλου του τμήματος ομορφιάς της Procter & Gamble και έχει διακριθεί με αμέτρητα βραβεία μόδας και ομορφιάς. Το 2015 λάνσαρε τη δική της σειρά με την ονομασία Pat McGrath Labs και έως το 2019 τα κέρδη της εταιρείας της εκτοξεύτηκαν στο 1 δις δολάρια.

 

 

Τα micellar water έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, αφού είναι το πρώτο βήμα ενός βαθύ και σωστού καθαρισμού και όλες ξέρουμε ότι ο βαθύς καθαρισμός είναι το α και το ω,  της καθημερινής skincare ιεροτελεστίας. Χρησιμοποιούνται πρωί και βράδυ για να απομακρύνουν μακιγιάζ και ρύπους – ενώ κάποιες από μας- χρησιμοποιούν μόνο micellar για τον πρωινό καθαρισμό. Αλλά και οι ειδικοί, δερματολόγοι, αισθητικοί, makeup artists τα προτείνουν ανεπιφύλακτα ως το καλύτερο πρώτο βήμα για την προετοιμασία του δέρματος.

 

Μάλιστα η Pat McGrath θεωρεί ένα από αυτά,  το «άγιο δισκοπότηρο» και το καλύτερο όλων των υπολοίπων που έχουν κατακλύσει πλέον την αγορά και είναι αυτό που εμπιστεύεται για τον καθαρισμό των very high profile πελατών της.

 

Αυτό δεν είναι άλλο από το σχεδόν cult πλέον Bioderma Sensibio H2O Micellar Water, που εξάλλου ήταν και το brand που πρώτο κυκλοφόρησε την τεχνολογία των μικυλλιακων νερών.  Η ίδια έχει επίσης δηλώσει ότι είναι το καλύτερο προϊόν της αγοράς κάτω από 15Ε/ 20Ε  

 

‘Το Bioderma Sensibio H2O είναι το μόνο προϊόν καθαρισμού που χρησιμοποιώ στα sets και backstage γιατί ενώ είναι φτιαγμένο ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα παρόλα αυτά απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπους και μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο! Το έχω παντού μαζί μου, στο kit μου, στο γραφείο, σε συρτάρια. Μακάρι να το πουλούσαν με το λίτρο!» δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη.

 

Πάντως στα λόγια της έρχονται και celebrities όπως η Selena Gomez, η Drew Barrymore, και η Ashley Graham,   οι οποίες κάθε φορά που δίνουν beauty συνέντευξη το αποθεώνουν. 

 

Bioderma Sensibio H2O Micellar Water

 

 

 

 

 

 

Το Sensibio H2O είναι ένας ειδικό νερό Micellar καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για το ευαίσθητο δέρμα. Αποτελούμενο από μικκύλια με εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ, το Sensibio H2O καθαρίζει βαθιά το πρόσωπο το πρωί και το βράδυ, αποτρέποντας έτσι τους ρύπους που ενδέχεται να επιδεινώσουν την ευαισθησία να διεισδύσουν στο δέρμα.

 

Η τεχνολογία micellaire που αναπτύχθηκε από το Laboratoire BIODERMA εμπνέεται από τα κυτταρικά λιπίδια που βρίσκονται στο δέρμα. Σε τέλεια αρμονία με το δέρμα, διατηρεί τη φυσική προστατευτική μεμβράνη. Σχεδιασμένο με φυσιολογικό pH περίπου 5,5, το Sensibio H2O σέβεται τη βιολογική ισορροπία του δέρματος, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς δέρματος.

 

Καταπραΰνει και αποτρέπει τους προφλεγμονώδεις κινδύνους. Το Sensibio H2O περιέχει νερό υψηλής καθαρότητας και φαρμακευτικής ποιότητας. Διαθέτει επίσης ένα σύμπλεγμα 3 βιομιμητικών καταπραϋντικών σακχάρων που εμποδίζουν τη φλεγμονώδη διαδικασία.

 

 

7 Σχόλια
  1. Το έχουμε το συγκεκριμένο, βασικά η μεγάλη μου το χρησιμοποιει καθημερινα και είναι πολύ ικανοποιημένη, από ότι έχω τσεκάρει μόνο αυτό αγοράζει κάθε φορά που της τελειώνει.. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακη, χωρίς αφρό καθαρισμού και λόγω λιπαρότητας νιώθω ότι δεν καθαρίζει τέλεια το δέρμα μου 😊

  2. @Maryl: Tαιριάζουν τα παιδιά μας. Και ο Ρωμανός μόνο καθαρισμό Bioderma. Εχει ακόμα και ένα μικρό θεματάκι με ακμή και δεν τον αλλάζει με τίποτα. Όπου πάμε έχουμε και ένα Bioderma μαζί. 🙂

  3. Must have προϊόν!!!Αλλά και εγώ όπως @Maryl χωρίς αφρό καθαρισμού δεν μπορώ🙂

  4. Πολύ καλό! Θα το έχω στο νου! Και εγώ κορίτσια προτιμώ αφρώδες καθαριστικό!

  5. Δεν συμπαθώ καθόλου αυτά τα προιόντα καθαρισμού, τα micellar water, ίσως γιατί έχω λιπαρό δέρμα. Για να ταίριαξε σε τόσες γυναίκες, βέβαια, δεν το αμφισβητώ, καλό θα είναι για αυτές. Για ντεμακιγιάζ, όοταν βάφομαι, χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο ή τζοτζόμπα, μου κάθεται πιο καλά από πχ γαλάκτωμα.

  6. Χρησιμοποιώ μικυλλιακό νερό για καθαρισμό εδώ και περίπου 3 χρόνια.Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει…Ευκαιρία…

  7. Το αγαπώ ! Ειδικά τις φορές που βαριέμαι τα πολλά-πολλά στη ρουτίνα μου, το Sensibio είναι αυτό που θα προτιμήσω για το δέρμα μου.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.