Η αγαπημένη κρέμα περιποίησης της Kate Middleton έχει ελληνικές… ρίζες.

 

 

English rose. Έτσι ονομάζουν οι Άγγλοι τις γυναίκες με αλαβάστρινη, αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα. Και η Kate Middleton ειναι η επιτομή του English rose.

 

Γιατί η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της, δεν υπήρξε ούτε μια φορά που το δέρμα της να ήταν κάτι λιγότερο από αψεγάδιαστο. Η ίδια αν και μιλάει ανοιχτά για τις ενδυματικές της επιλογές, είναι πιο φειδωλή στο να μιλήσει για τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα της. Γνωρίζουμε βέβαια ότι το αγαπημένο της lip gloss είναι το Clarins αφότου ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να το χρησιμοποιεί στους αγώνες τένις του Wimbledon το 2019. Τώρα όσον αφορά στην αγαπημένη της ενυδατική κρέμα οι «insiders» λένε ότι δεν αποχωρίζεται την Rodial Bee Venom 24 Carat Gold Ultimate Crème

 

Το brand Rodial που οφείλει το όνομά του στο «ρόδι», ίδρυσε πίσω στο 1999 η Μαρία Χατζηστεφανή με έμπνευση από μια συνταγή ομορφιάς της γιαγιάς της μια κρέμα προσώπου που έφτιαχνε η ίδια με κερί μέλισσας, ρόδι και αγνό ελαιόλαδο. Σήμερα το πετυχημένο beauty brand, βρίσκεται σε 35 χώρες, σε περίπου 3.000 καταστήματα μεταξύ αυτών τα prestigious Neiman Marcus, Selfridges και Harrods, ενώ στην Ελλάδα τα βρίσκουμε στα Notos και Hondos Centers.

 

H Μαρία Χατζηστεφανή

 

 

 

Η Rodial Bee Venom and Placenta 24 Carat Gold Ultimate Crème περιέχει μια αντιγηραντική φόρμουλα για την τόνωση, την εξομάλυνση και τη λάμψη της όψης της επιδερμίδας ενώ αντιμετωπίζει τα ορατά σημάδια γήρανσης.

 

Ένας συμπυκνωμένος συνδυασμός αντιγηραντικών συστατικών σε μια φόρμουλα χωρίς σιλικόνη που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των γραμμών έκφρασης, του βάθους των ρυτίδων και των κηλίδων γήρανσης.

 

 

 

 

 

Το δηλητήριο της μέλισσας, η βιταμίνη C και η πρωτεΐνη πλακούντα βοηθούν στην εξομάλυνση της όψης του δέρματος και στην αύξηση του τόνου, ενώ το νανοπεπτίδιο που περιβάλλεται από χρυσό 24 καρατίων με εξαιρετικές αναζωογονητικές ιδιότητες,  προάγει μια λαμπερή, υγιή και νεανική επιδερμίδα.

 

 

4 Σχόλια
  1. Εύχομαι περαστικά της το συντομότερο🙏 είναι συμπαθέστατη και πολύ γλυκιά εκτός του ότι είναι νεότατη και με μικρά παιδιά.. Όταν πάω Χοντο θα αναζήτησω τη συγκεκριμένη κρέμα, να δω τιμή κλπ ή ακόμα καλύτερα αν υπάρχει και κανένα δείγμα(ευσεβής πόθος μάλλον γτ οι εταιρείες έχουν καταργήσει τα δείγματα, κακώς βέβαια και είναι ένας έξτρα λόγος που αγοράζω κρέμες κ ορους από εταιρείες κατευθυνομενης πώλησης, γτ έχουν σωρεία δειγμάτων)

  2. Κούκλα η Kate! Εύχομαι περαστικά και όλα να πάνε καλά στη περιπέτεια της υγείας της.. θα την αναζητήσω τη κρέμα..

  3. Μπράβο στην κυρία, που ίδρυσε μια τόσο επιτυχημένη εταιρία που την χρησιμοποιούν εστεμμένοι και σελέμπριτις. Αλλά τι να πω, μπροστά στην υγεία τίποτε άλλο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.