Guest Post Review: H Κορεάτικη κρέμα ματιών Black Rice Bakuchiol Eye Cream  της εταιρίας Haruharu Wonder

Όπως ίσως έχετε καταλάβει τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει και με έχουν εντυπωσιάσει αρκετές κορεάτικες μάρκες ομορφιάς και για την αποτελεσματικότητά τους και για τις προσιτές τους τιμες.

 

Σήμερα θα σας μιλήσω για μια από αυτές την κρέμα ματιών Black Rice Bakuchiol Eye Cream,της γνωστής εταιρίας Haruharu Wonder.

 

Για όσες δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μια clean κορεατική εταιρεία με προϊόντα περιποίησης που στη φόρμουλα τους περιλαμβάνουν απαραίτητα αντιγηραντικά  συστατικά για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλους  και τους τύπους δέρματος.

 

Κάθε προϊόν της σειράς WONDER HaruHaru περιέχει τουλάχιστον 95% φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του βασικού star συστατικού  που δεν είναι άλλο από το το Μαύρο Ρύζι που έχει υποστεί ζύμωση.

 

Τα προϊόντα τους δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης, καθώς και 7 τύπους parabens και 11 άλλες επιβλαβείς ουσίες που βρίσκονται συνήθως στα καλλυντικά. Αντίθετα, οι όμορφες και αποτελεσματικές συνθέσεις τους προέρχονται από τη φύση.Επίσης είναι  φιλικά προς τους vegan και cruelty-free.

 

 

 

 

Η απόλυτη φροντίδα για την περιοχή γύρω από τα μάτια έρχεται με την Black Rice Bakuchiol Eye Cream.  Αυτή η κρέμα  συνδυάζει την εξαιρετική δύναμη του Μαύρου ρυζιού και του bakuchiol για να προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση και αναζωογόνηση.

 

Η βασική φόρμουλα περιέχει:

 

Μαύρο Ρύζι

Το μαύρο ρύζι είναι γεμάτο με πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία και η ρύπανση, ενώ παράλληλα προάγουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του HaruHaru U.D.T. εξασφαλίζει ότι όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του μαύρου ρυζιού διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. Η κρέμα ματιών περιέχει 2.000 ppm ζυμωμένο μαύρο ρύζι.

 

Bakuchiol

Φυσικό ενεργό συστατικό υψηλής καθαρότητας, το οποίο είναι ένα ασφαλές εναλλακτικό συστατικό με παρόμοια αποτελεσματικότητα με την αντιοξειδωτική ρετινόλη (βιταμίνη Α) χωρίς τις παρενέργειες. Εκχυλίζεται από τους σπόρους του Psoralea Corylifolia  της οικογένειας των ψυχανθών, ένα παραδοσιακό αγιουρβεδικό φάρμακο.Με τη συνεχή χρήση, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος, προσφέροντας τη φρεσκάδα και τη λάμψη που επιθυμείτε.

 

 

 

Εκτός από τα δύο πανίσχυρα συστατικά περιέχει ακόμα:

 

  • Εκχυλίσματα Fermanteda bamboo shoot barks αντιοξειδωτικό, καταπραϋντική δράση
    Niacinamide καταπραΰνει και βοηθάει στον τόνο της επιδερμίδας κάνοντας την πιο φωτεινή

 

Τα οφέλη της

  • Αντιγηραντικές Ιδιότητες: Προσφέρει οφέλη παρόμοια με αυτά της ρετινόλης, μιας από τις πιο αποτελεσματικές αντιγηραντικές ουσίες, χωρίς τα ενδεχόμενα παρενέργεια της ρετινόλης όπως η ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος.
  • Ενίσχυση του Κολλαγόνου: Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθώντας έτσι στη μείωση των ρυτίδων και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Αντιφλεγμονώδης Δράση: βοηθώντας να καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες στο δέρμα.
  • Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες: Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στο δέρμα, προστατεύοντάς το από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιβλαβείς επιπτώσεις της οξείδωσης.

 

 

 

 

Με την εφαρμογή της Black Rice Bakuchiol Eye Cream, η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια αποκτά φωτεινότητα, σφριγηλότητα και νεανική όψη. Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και έχω δει μεγάλη διαφορά στις γραμμές και στους μαύρους κύκλους.  Μπορώ να πω ότι μερικές φορές νιώθω ότι δεν χρειάζεται καν να  χρησιμοποιήσω κονσιλερ ενώ η ελαφριά της υφή απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα όσο ενός κόκκος ρυζιού και την απλώνουμε με κινήσεις  ανοδικά προς τα έξω.

Είναι στα 20ml και η τιμή της 22 ευρώ.

 

Τι λέτε θα την δοκιμάσετε;

 

sofiaT

 

4 Σχόλια
  1. Με έπεισε το review και θα τη δοκιμάσω, και η τιμή της μου φαίνεται πολύ καλη για τα αποτελέσματα αυτά

  2. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα σε high end κρέμες ματιών..και έχω καταλήξει στη renergie απο τη lancome, σίγουρα θα ήθελα να τη δοκιμάσω πρώτα σε κάποιο δείγμα τη παραπάνω κρέμα καθώς έχει ωραία σύνθεση και ιδιαίτερα προσιτή τιμή λίγο δύσκολο μου φαίνεται όμως να τη βρω απο κοντά αυτη τη μάρκα..

  3. @Maryl @Eleanna_n εγώ έχω και μεγάλη ευαισθησία στα μάτια .Δύσκολα ανέχομαι οποιαδήποτε κρέμα .
    Η συγκεκριμένη είναι από τις λίγες κρέμες ματιών που δεν μου προκαλεί τσούξιμο αλλά και με έχει βοηθήσει πολύ στους μαύρους κύκλους.
    Δείγματα νομίζω είναι δύσκολο να βρεις.
    Η τιμή της πάντως για 20ml την βρίσκω τίμια.

  4. Ψήθηκα να το δοκιμάσω. Μπράβο @sofiaT ❤️
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.