Chanel No 5 με μούσα την Margot Robbie και υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο.

 

 

Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο γιατί τότε θα αποκαλυφθεί το νέο φιλμ της καμπάνιας για το Chanel No 5 με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie που είναι και η νεα μούσα του αρώματος.

 

5-5-1921 ήταν η ημερομηνία του πρώτου λανσαρίσματος παραπάνω από 100 χρόνια πριν και η Coco Chanel διάλεξε και το νούμερο 5 (από 20 δείγματα που δοκίμασε) και την ημερομηνία του λανσαρίσματος 5-5 γιατί κατά τη δικά της λεγόμενα το 5 ήταν το τυχερό της νούμερο.

 

 

 

 

Το  Chanel No 5 μια δημιουργία της ίδιας της Gabrielle Chanel σε συνεργασία με τον top αρωματοποιό της εποχής Ernest Beaux  από τον οποίο ζήτησε το πρώτο άρωμα με το όνομά της  να  «μυρίζει σαν γυναίκα». Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο άρωμα στον κόσμο με αλδεΰδες, τις πρώτες συνθετικές νότες,  κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της εποχής,  τις οποίες συνδύασε με πολύτιμα ξύλα και γιασεμί.

 

Η καρδιά του αρώματος όμως χτυπάει με μαγιάτικο τριαντάφυλλο το May Rose – η απλή ονομασία της ποικιλίας Centifolia, ενός υπέροχου, άκρως αρωματικού τριαντάφυλλου που ευδοκιμεί δυο φορές τον χρόνο στην Grasse της Γαλλίας, πρωτεύουσα της παγκόσμιας αρωματοποιίας.

 

 

 

 

«Το Chanel No 5 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα που κυκλοφόρησαν ποτέ και είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι είμαι μέρος του. Τόσες και τόσες μοναδικές γυναίκες έχουν συνδέσει το όνομά τους με αυτό το άρωμα και είναι μεγάλη μου τιμή που έγινα και εγώ μέλος αυτής της σπουδαίας οικογένειας» δήλωσε η Robbie σε πρόσφατη συνέντευξη.

 

 

 

 

Είπαμε. Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο γιατί  όπως ξέρουμε από το παρελθόν αυτά τα φιλμ της Chanel είναι μικρά αριστουργήματα.

 

3 Σχόλια
  1. Νομίζω είναι η ιδανική μούσα για το άρωμα, και ανυπομονώ να δω πως μυρίζει διαβάζοντας τις νότες του

  2. Απίστευτα όμορφη, πολύ μου αρέσει και νομίζω της ταιριάζει ο ρόλος της.
    Μουτςς

  3. Όντως μικρά αριστουργήματα τα φιλμ της Chanel, όπως είναι άλλωστε και τα προϊόντα της!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.