Essie Fall 2024. Είστε έτοιμες για λίγο punk rock; (και λίγο glazed manicure)

 

 

“Punk at Heart” λέγεται η συλλογή για το Φθινόπωρο 2024 της Essie με έξι αποχρώσεις που στην πλειοψηφία τους είναι σκούρες, φθινοπωρινές, λίγο goth και με έμπνευση από την punk rock σκηνή.

Ανάμεσα στα σκούρα χρώματα πάντως, ξεπροβάλει και ένα σκούρο ροζ για όσες προτιμούν πιο out of the box της εποχής επιλογές.

 

 

 

 

Never Too Bold

 

 

 

 

Loud & Proud

 

 

 

Studs & Spikes

 

 

Punk at Heart

 

 

 

 

Patch it Up

 

 

 

 

Leather Weather

 

 

 

 

 

 

 

Εμένα με λες πάντως από συντηρητικη έως βαρετούλα όσον αφορά τις αποχρώσεις που διαλέγω στο μανικιούρ μου. Σκούρα μπορντό σχεδόν μαύρα το χειμώνα, κλασσικό κόκκινο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, μπεζ ή ροζ αρχή του καλοκαιριού και λευκό το κατακαλόκαιρο. Στις ενδιάμεσες εποχές όπως αυτή που διανύουμε τώρα, αγαπώ το all time classic French manicure. Kαι αυτή τη φορά ακόμα περισσότερο γιατί τόλμησα και μου άρεσε πολύ το French Glazed manicure με αυτή την υπέροχη αλλά διακριτική λάμψη που βλέπετε παρακάτω. Η super nail artist μου η Claudia* που δεν την αλλάζω με τίποτα- μου το πρότεινε και είχε απόλυτο δίκιο.

Voila!

 

 

 

(από τη συλλογή  πάντως Essie Fall 2024,  αγάπησα και θα κάνω σίγουρα το Leather Weather. Είναι ακριβώς στις αποχρώσεις που προτιμώ τους πιο κρύους μήνες)

 

 

 

 

*Claudia’s Nails: Πεντέλης 53, Μαρούσι 15126 Τηλ. 210 6120578

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Αδερφή ψυχή μου γαλλικο έχω κ εγώ τώρα σε μανικιούρ – πεντικιούρ, all time classic και πολύ σικ πιστεύω 😉🤍. Αφού κατάφερε τους τελευταίους 6 μήνες κ άφησα να μακρύ νουν τα νύχια μου στα χέρια χωρίς να τα τρώω, έχω κάνει ο, τι χρώμα μου άρεσε, έβγαλα όλα μου τα απωθημένα 😉.. Από τα παραπάνω μου αρέσει το μωβ ιδιαίτερα το leather weather💜

  2. @Maryl: Τα .. μεγάλα πνεύματα συναντιούνται και στο… μανικιούρ! 🙂 🙂

  3. Τέλειο το French Glazed manicure! Απο τα καινούργια χρώματα της Essie μου άρεσε το Punk at Heart!

  4. Πολύ ωραίο το leather weather! Λάτρεψα επίσης το γαλαζοπράσινο never too bold και το μολυβένιο punk at heart. Το καφέ studs and spikes αν φαίνεται το γκλιτερ θα είναι θαύμα, αλλά ως χρώμα σκέτο θυμίζει λίγο βρομια. Πολύ σικ το λαμπερό γαλλικό.
    Εμένα μ’ αρέσουν πολύ τα χρώματα στα νύχια, αλλά δεν τα βάφω, γιατί βαριέμαι τη διαδικασία και μου χαλάνε με τα πλυσίματα

  5. Το Never too bold θα γίνει το χρώμα στο μανικιούρ μου αυτό το φθινόπωρο.
    xx

  6. Super το French Glazed manicure !!!Το χειμώνα πάντα βάφω τα νύχια μου μαύρα αν και το πράσινο που φέτος θα έχει την τιμητική του δεν θα έλεγα όχι🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.