Shop till you drop, στο νέο concept store Zara Home στο Mall Athens.

 

 

 

Λίγες από εμάς δεν λατρεύουμε το home shopping. Ίσως λοιπόν αυτό το ΣΚ που είναι προ των πυλών, να αξίζει μια βόλτα από το νέο τεράστιο super Zara Home κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του στο The Mall Athens.

 

Το κατάστημα βρίσκεται σε νέο στρατηγικό σημείο, κοντά στην κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου, με πρόσοψη 32 μέτρων και χώρο λιανικής πώλησης 450 τ.μ., αυξημένο κατά 50% σε σχέση με τον προηγούμενο χώρο. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε έναν ευρύχωρο και μοντέρνο χώρο, ενώ παράλληλα θα μπορείτε  να βρείτε και μια νέα γκάμα από έπιπλα,  για ακόμα περισσότερες επιλογές.

 

 

 

 

 

 

Η αισθητική του νέου καταστήματος είναι σε ουδέτερους τόνους που ανταποκρίνονται στη νέα εικόνα των καταστημάτων της μάρκας: τοίχοι και οροφές σε αποχρώσεις Pastellone και Moron Lime. Τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα από φυσικό δρυόξυλο με λεπτομέρειες από μέταλλο ή καλυμμένα με ασβέστη Moron. Υπάρχουν επίσης στοιχεία φυσικής πέτρας, όπως ασβεστόλιθος ή μάρμαρο. Ο φωτισμός του καταστήματος είναι ζεστός και απαλός, δημιουργώντας μία οικεία, φιλόξενη ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

Και επειδή ήρθε η ώρα για κάποιες φθινοπωρινές πινελιές στο σπίτι μου, όπως αυτές που θα δείτε παρακάτω, πολύ πιθανόν να με βρείτε εκεί αύριο, Σάββατο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Σχόλια
  1. Πωπω εντυπωσιακα μεγάλο!! Φαντάζομαι τι ποικιλία από είδη σπιτιού θα, διαθέτει!!

  2. Γενικά ό,τι έχω παραγγείλει on line απο Zara Home ήταν τέλεια η ποιότητα και το design!

  3. Ωραία χρωματάκια! θα τσεκάρω τα ξύλινα δοχεία της φωτογραφίας.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.