Πλούσια Ενυδάτωση,  με την Frezyderm 24H Moisturizing Cream

 

Λίγο μετά τους πολύ ζεστούς μήνες του καλοκαιριού και πριν τις πιο εμπλουτισμένες φόρμουλες που θα χρησιμοποιήσουμε τους πιο κρύους μήνες που έρχονται, αυτό που χρειάζεται πάνω απ’ όλα το δέρμα μας είναι μια πλούσια ενυδατική 24ωρη κρέμα.

 

Όλες εδώ μέσα γνωρίζουμε ότι όταν η επιδερμίδα μας είναι σωστά ενυδατωμένη, ο δερματικός φραγμός ενδυναμώνεται διαρκώς και το δέρμα «εκπαιδεύεται» να «αμύνεται» και να διατηρεί τη φυσική υγρασία του. Επιπλέον, η αύξηση του κολλαγόνου σημαίνει πυκνότητα και σφριγηλότητα. Και ένα ελαστικό δέρμα με συνοχή, δύσκολα «σπάει» ή εμφανίζει σημεία γήρανσης.

 

H Frezyderm 24H Moisturizing Cream για το πρόσωπο και το λαιμό, είναι εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια ώστε να προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

 

 

 

 

Αν είστε σε φάση αναζήτησης της καθημερινής σας κρέμας φοντίδας αξίζει να την δοκιμάσετε γιατί θα σας  προσφέρει:

 

 

  • 24ωρη Δράση Ενυδάτωσης: Κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή μέχρι και την επόμενη μέρα.

 

  • Ενίσχυση της Φυσικής Ομορφιάς: Τα βιομιμητικά πεπτίδια αυξάνουν το κολλαγόνο, εξασφαλίζοντας σφριγηλότητα και επανορθώνουν το δέρμα τώρα και σε βάθος χρόνου.

 

  • Αντιοξειδωτική Προστασία: Για να μην αφήσουν το αποτύπωμά τους στο δέρμα οι ελεύθερες ρίζες.

 

 

Η υφή της είναι λεπτόρρευστη και άμεσα απορροφήσιμη, χωρίς κολλώδη υφή και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Την έχω δοκιμάσει όπως και αυτή για μεγαλύτερες ηλικίες. Μου αρέσουν. Στην anti wrinkkle δεν μου αρέσει το άρωμά της.

  2. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά σίγουρα μια πλούσια ενυδατική 24ωρη κρέμα είναι άκρως απαραίτητη στην εποχιακή αλλαγή που διανύουμε!

  3. Έχω ήδη δοκιμάσει δείγματα της συγκεκριμένης κρέμας και σκέφτομαι να την απόκτησω, αν και γενικότερα προτιμώ τις πιο ελαφριες ενυδατικες λόγω λιπαρότητας

  4. Αυτήν χρησιμοποιώ τώρα. Μόλις πέσει η θερμοκρασία θα περάσω στην plus.
    Μουτςς

  5. Ποτέ δεν λείπει από την τσάντα μου η ενυδατική της frezyderm….

  6. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά επειδή έχω δυσκολη επιδερμίδα με τάση λιπαρότητας ,αλλά ταυτόχρονα αν είναι πολύ ελαφριά κρέμα με τραβάει κ νιώθω στεγνη την επιδερμίδα σίγουρα θα αναζητήσω κάποιο δείγμα να δω πως θα μου κάτσει

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.